- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
Cok sagol canim ya yordum seniTamam canım o zaman cuma 57 diyelim müsait olunca yeniden hesaplama yapar kacla mezun olacağını soylerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol canim ya yordum seniTamam canım o zaman cuma 57 diyelim müsait olunca yeniden hesaplama yapar kacla mezun olacağını soylerim
Kızlar beni soranlara toptan cevap vereyim
Önce şunu söyliim şimdiki işyerinde bi sıkıntı yok şimdilik....
Eski patronla görüşme iyi geçti ama ( tahmin ettiğim gibi) istediğim rakam fazla geldi halbuki beş arkadaşım var beşi de aynı ücreti alıyor....düşünüp dönersiniz deyip kalktım aramadı kariyer.nete de ilan vermiş eleman için. Kimseyi bulamazsa arayacaktır hayırlısı olsun artık. Şu eşim akademik kariyeri ile ilgili bi iş bulsa üzerimden bi yük kalkacak hayırlısı ile. O zamana kadar çalışmaya devam....
Canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Sen hangi alanda çalışıyorsun. Mezuniyetin nedir. Bir de eşinin bölümü ne ve ne zaman bitecek eğitimi. Doktora yapıyordu dimi. Sanırım ders donemindeydi henüz.Bi de moralim bozuldu çağırdı gittim dönüşte öbür işe yetişmek için taksiye bindim.. istediğim ücret de piyasaya göre normal şaşırmadı zaten. Ama bu öncekine az veriyor illa öyle verecek birini arıyor...Zipzip- yol yakınken devlet işine gir özel sektör saçmalıklarla dolu valla....
Bugün pek iyi geçmemiş senin için canim, üzüldüm. Sonuçların güzel çıkması ise günün en güzel tarafi. İnşallah verdiği ilaç da güzel gelişmeler yaratır bu süreçte. Her zaman dualarimdasin.Bi de akşam durakta yarım saat yağmur yedim otobüste otururum sandım ilk ayakta kalan kişi oldum moralim bozuk. Ayakta yazıyorum mesajları....
Neyse kızlar dün doktora tahlil göstermeye gittim tahlillerimiz süper çıktı. Doktor tanınız kalktı mı dedi. ( yani artık otizmli diil de normal bi çocuk mu oldu) dedim yerinde duruyor tanımız... o da şikayeti ne dedi algılama ve takıntı dedim bi ilaç ekledi esnek düşündürecekmiş. Bakalım. Sevindim.....Dua beklerim yine Kızlar sizlerden....
Bize ibufort verdiler canım. Yaş ve kiloyu dikkate alıyorlar galiba.Tuğçeye pedifen 6 plus veriyorlar evet bi yaştan sonra calpol fayda etmiyor kuzum
Canım masa başı bi iş yapıyorum lisans mezunuyum. Eşim doktora yapıyor evet ders döneminde....Canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Sen hangi alanda çalışıyorsun. Mezuniyetin nedir. Bir de eşinin bölümü ne ve ne zaman bitecek eğitimi. Doktora yapıyordu dimi. Sanırım ders donemindeydi henüz.
Oda çok güzel şurup genelde soğuk algınlıgı için veriyorlar onu demiBize ibufort verdiler canım. Yaş ve kiloyu dikkate alıyorlar galiba.
Bu eşler bizim ömrümüzü yedikten sonra meslek sahibi olacaklar galiba bu gidişleKk ya bakarak tabii yatıyorum......
eşim ödev hazırlıyor son ödevi imiş bilgisayar açık....
Şunun şurasında 40 ne kaldıAynen ya... ne zaman profesör hanımı olucaz da rahat edicez.....
Napim bugün dogru düzgün ders calisamadim bunalima girip girip cikiyorum. Sen napiyosunNörüyonuz bakim![]()
Emin degilim canım ilk kez kullanıyoruz. Şimdi acilden dönüyoruz ateşi 40.5 oldu. Durmadık evde.Oda çok güzel şurup genelde soğuk algınlıgı için veriyorlar onu demi
Yaa kıyamam baya yükselmisEmin degilim canım ilk kez kullanıyoruz. Şimdi acilden dönüyoruz ateşi 40.5 oldu. Durmadık evde.
Allah allah koltuk altına sirkeli su yap bezi ıslat koy birde ayak altına limon sür geçen gün tuğçenin ateşi çıkınca biri söylemişti ben soğuk suyla bezi ıslatıp ayak altlarına koymuştum hemen düştü ateşi kıyafetlerini çıkar çıplak yatır bu gece kıyamam kuzum ya hem onlara büyük eziyet hem bizlere çocuklar hasta olmasın biz bi şekilde idare ediyoruz kendimizi çok geçmiş olsun canım yaEmin degilim canım ilk kez kullanıyoruz. Şimdi acilden dönüyoruz ateşi 40.5 oldu. Durmadık evde.
Islak bırakma yerleri sağ salim geçinemiyoz kayar düşeriz bu soğukta ıslatma kurumaz zati doğalgaz yüksek geldiAnam takimda yalniz kalmisim 7 misafir var kimsecikler yok bugün de ben temizliyim tükkani madem![]()
Adim; Özlem, 29 yaşındayım,2 çocuk annesiyim ev hanımıyım. Izmir'de yaşıyorum.son diyetimde 7kg vermiştim.
Tşk ederim kaptan![]()
Benimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.
Tesekkur ederim cnm
Odemlerim vardi ya onlar gitti cnm
Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir
Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldimataninca ciktim ordan bir dahada gelemedim anca yillik izinlerde
Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diye
Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldi
Hah iste kursun gecirmez kahveha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok
Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorum
Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyordu
Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek
Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denim
Çok şükür canım, sen nasılsın
Rica ederim canım ❤
Iyiyim canım sen nasılsın![]()