Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Sen hangi alanda çalışıyorsun. Mezuniyetin nedir. Bir de eşinin bölümü ne ve ne zaman bitecek eğitimi. Doktora yapıyordu dimi. Sanırım ders donemindeydi henüz.

Bugün pek iyi geçmemiş senin için canim, üzüldüm. Sonuçların güzel çıkması ise günün en güzel tarafi. İnşallah verdiği ilaç da güzel gelişmeler yaratır bu süreçte. Her zaman dualarimdasin.

Canım masa başı bi iş yapıyorum lisans mezunuyum. Eşim doktora yapıyor evet ders döneminde....

Emin degilim canım ilk kez kullanıyoruz. Şimdi acilden dönüyoruz ateşi 40.5 oldu. Durmadık evde.
Allah allah koltuk altına sirkeli su yap bezi ıslat koy birde ayak altına limon sür geçen gün tuğçenin ateşi çıkınca biri söylemişti ben soğuk suyla bezi ıslatıp ayak altlarına koymuştum hemen düştü ateşi kıyafetlerini çıkar çıplak yatır bu gece kıyamam kuzum ya hem onlara büyük eziyet hem bizlere çocuklar hasta olmasın biz bi şekilde idare ediyoruz kendimizi çok geçmiş olsun canım ya

Adim; Özlem, 29 yaşındayım,2 çocuk annesiyim ev hanımıyım. Izmir'de yaşıyorum.son diyetimde 7kg vermiştim.
Tşk ederim kaptan

İzmir karsiyaka ve cigli de calisiyorum canim
Çok şükür canım, sen nasılsın
Rica ederim canım ❤

Iyiyim canım sen nasılsın

Hamdolsun iyi demek istiyorum is yeriyle alakalı baya canımızı sktılar 15 tatilde 1 haftalik tatil yapiyoduk o haftada gelip calisacaksiniz diyolar cok sinir bozucu bir gundu.cok az kaldi istifa etmeme ... Allahım verdigim emeklerimin karşligini bir bir elbet bir sekilde bana vericek yüce rabbim çok güzel kapılar acicak inaniyorum .. gideyim menu yazayim uyumussunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…