Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Unutmamaşısınız kaptanım

İftarda yogurt bi kase olabilirdi canim
Menun guzel
gunu cok erken kapatmissin menu guzel
Spor muhtesem
menude sporda guzel
Menu guzel canim evet dedigin gibi su az olmus
Yine erken kapatilmis bi gun harikasin rakibem
Guzel olmus canim

6 Ocak Menüsü

10.00: Omlet, turp, peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği

13.00: Nohut salatası ,1 mandalina

17.00: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : Yok
Salatanin miktarini yazmamissin canim
Ama menu guzel
07:00
Kgk

13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık

18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber

Su : 2 lt
Spor :yok
Super menu
Sen boyle gidersen harika eksiyle geleceksin canım

Slm kizlar

Menu alintilarimi yapayim sonra 23 sayfalik gecmisi halledip geliyorum hemen yani insallah

07:30
Kgk

14:00
Kgk

16:00
2 köfte

17:00
Çörçil

Su :3 lt
Spor: 30 dk bisiklet 90 point @Bonus

Zipzip-
Cnm sabahtan aksama kadar sadece 2 kofteyle nasil durdun adam akilli 4 kofte ve salata yeseydin bari bence yetersiz olmus
Allah kabul etsin abla. Meyvene tarcin ekmen iyi olmus kan sekerini dengeler. Sahuru yatmadan yaptiginiz icin meyvenidr aksam yemegi uzerine yemeni oneririm ki ogun arasi acilsin.
Guzel menu cnm ama diyet surecinde 3u1 aradayi hayatindan cikarmam lazim hem seker var hem krema var. Sade icemiyorsan icerisine azicik sut dokerek dene.
Menum
Sahur
2 dilim kasar
2 kk peybir
1 yumurta
1 dilim ekmek
İftar17.30
1 tabak etli turlu(cok cok az patates vardi toplam 2 dilim etmez)
1 dilim ekmek
1 kase dereotlu yogurt
Ara20
Cay
1 hurma
1 avuc kuru uzun findik
Su 2. Lt
Guzel menu cnm. Sahuru sabah yapiyorsan iftardan sonra ara yap ama yatmadan once yapiyorsan iftarin pesine tuketmeni oneririm. Allah kabul etsin.
Sahurdaki ekmegin fazla olmus cnm 1 dlm yeterli. Iftar sonrasi ara ogunum senin icin de gecerli. Allah kabul etsin.
Afiyet olsun cnm guzel menu son yedigin ogunun yanina meyveyse yogurt kuru yemisse sut ekleyebilirsin ertesi gune cok acikmamak icin
Guzel menu cnm.
Hadi ayda yilda 1 gozleme oluversin ama bari yaninda sogus bir seyler yiyeydinde ara yapmayaydin leptinim cosardi o zaman
6 Ocak Menüsü

10.00: Omlet, turp, peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği

13.00: Nohut salatası ,1 mandalina

17.00: 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : Yok
Guzel menu cnm yinede kilo verme surecinde unlu ve sehriyeli corbalardan kacinalim
07:00
Kgk

13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık

18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber

Su : 2 lt
Spor :yok
Bugunku daha iyi olmus cnm afiyet olsun
Guzel menu cnm
Guzel memu cnm
7Ocak menu
Sahur
2 dilim ayva
2 yumurta
Zeytin.
1dilim ekmek
İftar17.15
2 lahmacun (disardaydik annemin israriyla 2.yi yedim)
1 bar ayran
Bolca salata ve mezeler
su 2 lt
Cnm kim israr ederse etsin kararlari veren sensin ya 1 adet lahmacun yeseydin bol salatayla ya da kofte veya sade doner veya izgara tavuk vs soyleseydin

7 ocak menusu;
sabah; kibrit.k.peynir, 6zrytin
iki dilim kepek ekmek,yarım krep ve az sekerli cay

saat 15.00'de
bir tabak mercimek çorbası, üç kaşık ,et sote ve salata.

(Akşam yemeğini yemeyecektim ama dayanamadim)
bir dilim kepek ekmeği, bir dilim peynir ve üç zeytin.

30dkk leslie
1litre su. güncel kilom 84.8
Zipzip-

Canim menüleri 1.sayfadaki menu sayfasina yazıyoruz

Gelebildim cok sukur
Simdide sohbetteki alintilarimi alayim
Çok geçmiş olsun canım benim oğlum da hasta şimdi şurup içirdim gece geldi yanıma....
Sagol cnm size de gecmis olsun
Sağol bonusum sen de 2020 de çıpçıtır bi hatun olasın, görenler şok geçirsin, kıskananlar çatlasın inşallah.....
Ne guzel dualar etmissiniz oylr AMİN
Sagol cnm
Gece simit bal vs yenir mi cnm diyet topigindeyiz farkindasin degil mi? Menu de yazmiyrsun takip edemiyoruz seni
Sagol cnm
Gecmis olsun abla
Sagol abla stesi devam ediyor hala
Merhabalar. Dün akşam çok kötü başım ağrıyordu bu sabah hasta uyandım grip öskürük. Çok şükür ateşim yok olsa ayakta duramam. Geçmişe bakıp dünkü menümü yazayım.
Gecmis olsun cnm
Geçmiş olsun canım.
Sagol cnm
Çok geçmiş olsun canım nesi var.i salalh şu an daha iyidir.
Sagol cnm. Enf. Degerleri yuksek cikti antibiyotik degistirdik atesi devam ediyor takip ediyoruz
Gecmis olsun cnm
Gecmis olsun cnm
Geçmiş olsun canım, takımı revire cevirsek daha iyi olacak sanırım.
Sagol cnm. Sorma revir az kalir hastaneye dondu takim resmen
Ben bir kere hindistan cevizi yagiyla denedim dedigin gibi dudagima yapisti icimini begenmedim ama tadi guzeldi. Kaydettim tatiflerini programim bitince denemek isterim insallah. Şu pille csalisan sut/kahve kopurtuculer var ya onunla yapssk olurmuki
Seviyelere baslamadan once ben onu muzla yapiyordum. Bir de aralarina ceviz veya findik veya badem kiriķlayinca yemede yaninda yat oluyor
Gecmis olsun cnm
Kızlar bundan sonra İF diyeti yapıcam bana çok iyi geldiğini düşünüyorum böyle giderse ramazanda çok güzel kilo verecegimi düşünüyorum
Hayjrli olsun cnm
Mezun olmak icin 80 kilo altı için yüzde 90 ini vermek gerekiyor canım o değişti
Hesap yapayım yazarım canim
kizlar benim gibi bebegi küçük olanlar varmi
Emin degilim canım ilk kez kullanıyoruz. Şimdi acilden dönüyoruz ateşi 40.5 oldu. Durmadık evde.
Normalde asla yapmadigim birsey
Bugun ozel durumlar vardi canim

Gunaydin kizlar
Gece uyuklayarak msj yazdigim icin yanlislikla cevaplaya basmisim. Bazi alintilarin cevabini yazamamisim.

Mezun olmak icin 80 kilo altı için yüzde 90 ini vermek gerekiyor canım o değişti
Hesap yapayım yazarım canim
Rica etsem benimde mezuniyet kilomu hesaplar misin cnm ona gore ayagimi denk alayim
Hayirlisi olsun cnm
Talihsiz bir durum olmus senin icin. Tahlil sonuclari icin cok sevindim cnm
kizlar benim gibi bebegi küçük olanlar varmi
Benim en ufak 15 aylik
Tekrar gecmis olsun cnm
Emin degilim canım ilk kez kullanıyoruz. Şimdi acilden dönüyoruz ateşi 40.5 oldu. Durmadık evde.
Gecmis olsun cnm simdi nasil oldunuz
Yakinmisiz. Geldigimde gorusuruz insallah
Normalde asla yapmadigim birsey
Bugun ozel durumlar vardi canim
Tamam cnm ❤
Menuyu nereye yazman gerektigin konusunda uyari almissin cnm zaten. Ben de sunu soyleyeyim madem akssm yemek yemiyecektin neden ekmek yedin cig kuru yemis yeseydin ya hem sekerini dengelerdi hemde kisa bir sure donra tekrar aclik hissettirmezdi sana

menü sayfası burası degil miydi ya? yine vs yine karıştırdım malesef.tsk ederim uyardigin icin

Buraya yaziyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…