- 8 Mart 2019
- 7.775
- 39.101
- 548
- 40
Abbowwwww 3 gün bile dayanamadı@Negohatun kız gene mi gittin
Gozun aydin cnmGünaydınnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrcuma beklenen regl bu sabah gelmiş bulunuyor oruç iptal en azından ezana yakın gelmedigine sevindim
Borcum bitene kadar gelmeyeydi iyiydi yine 3 gün borcum kaldı yaaGozun aydin cnm
Kız seviyor bdv yi, merak ettim ne yazdı da banlandıAbbowwwww 3 gün bile dayanamadı
Hayırlısı cnm, Allah tez vakitte tamamlamayı nasip etsin inşallahBorcum bitene kadar gelmeyeydi iyiydi yine 3 gün borcum kaldı yaa
Bence susalım yerin kulağı var derlerKız seviyor bdv yi, merak ettim ne yazdı da banlandı ☺ Bazen saçma sapan şeyler için banlıyorlar çünkü.
Hiç sorma geçen akşam sahur yaparken babamla konuştum napıyosun dedi sahur yapıyorum dedim boş bulundum sonra toparlamaya çalıştım pazartesi perşembe tutucam sevaptır dedim 3 aylar girmediki dedi yerin dibine girdimHayırlısı cnm, Allah tez vakitte tamamlamayı nasip etsin inşallah
Ayyy beni de biri şikayet etmişti cnm, hemde ağzının payını verdim diyeBence susalım yerin kulağı var derler
Ayyy beni de biri şikayet etmişti cnm, hemde ağzının payını verdim diyecanı sıkılan şikayet ediyor, özellikle bir grup var onlara bulaşmayacaksın onlar seçilmiş kişi... ohh sabah gıybetimi de yaptım, rahatladım. ban yersem içi rahattı dersiniz artık.
@Negohatun kız gene mi gittin
Kız seviyor bdv yi, merak ettim ne yazdı da banlandı ☺ Bazen saçma sapan şeyler için banlıyorlar çünkü.
Bu sefer bdv değilKız seviyor bdv yi, merak ettim ne yazdı da banlandı ☺ Bazen saçma sapan şeyler için banlıyorlar çünkü.
Sorma cnmsabah sabah hiç gülecegim yoktu kuzum ya balkondan balkona dedikodu yapan teyzelere döndük
Cnm ben detaylı bakamamıştım, genelde bdv den dolayı ban yediğimizden öyle olmuştur diye düşünmüştüm. Keşke olmasaymış... kaç gün banlandı peki?Bdv değil ya bi bakınsanıza son mesajlarına
Kendi sayfasına bi densiz yazdı bizde karşılık verdik böyle oldu.
Profilden yazmaya devam etti uzadı.
Çok saçma bonus yaaBdv değil ya bi bakınsanıza son mesajlarına
Kendi sayfasına bi densiz yazdı bizde karşılık verdik böyle oldu.
Profilden yazmaya devam etti uzadı.
Bah şimdi aklıma getirdün gidip bi cuvara içeyim
Çok saçma bonus yaa
Gelmiş dan diye saçma sapan bi mesaj yazmış,tabi ki cevabını vereceksiniz.hızını alamayıp profile gelmiş.kk nın en sevmediğim tarafı bu.polemik deyip her ikisini de içeri atmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?