Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlısı cnm, Allah tez vakitte tamamlamayı nasip etsin inşallah
Hiç sorma geçen akşam sahur yaparken babamla konuştum napıyosun dedi sahur yapıyorum dedim boş bulundum sonra toparlamaya çalıştım pazartesi perşembe tutucam sevaptır dedim 3 aylar girmediki dedi yerin dibine girdim olsun bu aylar sevaptır ne tutarsam kardır dedim

Bence susalım yerin kulağı var derler
Ayyy beni de biri şikayet etmişti cnm, hemde ağzının payını verdim diye canı sıkılan şikayet ediyor, özellikle bir grup var onlara bulaşmayacaksın onlar seçilmiş kişi... ohh sabah gıybetimi de yaptım, rahatladım. ban yersem içi rahattı dersiniz artık.

sabah sabah hiç gülecegim yoktu kuzum ya balkondan balkona dedikodu yapan teyzelere döndük

Bdv değil ya bi bakınsanıza son mesajlarına
Kendi sayfasına bi densiz yazdı bizde karşılık verdik böyle oldu.
Profilden yazmaya devam etti uzadı.
Cnm ben detaylı bakamamıştım, genelde bdv den dolayı ban yediğimizden öyle olmuştur diye düşünmüştüm. Keşke olmasaymış... kaç gün banlandı peki?

Bdv değil ya bi bakınsanıza son mesajlarına
Kendi sayfasına bi densiz yazdı bizde karşılık verdik böyle oldu.
Profilden yazmaya devam etti uzadı.
Çok saçma bonus yaa
Gelmiş dan diye saçma sapan bi mesaj yazmış,tabi ki cevabını vereceksiniz.hızını alamayıp profile gelmiş.kk nın en sevmediğim tarafı bu.polemik deyip her ikisini de içeri atmaları.

İşte polemik oluyor o karşılıklı uzatmalar haklı olsan bile. Bazen haklıykende ceza alınabiliyor.
Çamura bulaşmıycaksın işte. Ben dedim belki bizde giderik bizide şikayet etmiştir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…