Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bdv değil ya bi bakınsanıza son mesajlarına
Kendi sayfasına bi densiz yazdı bizde karşılık verdik böyle oldu.
Profilden yazmaya devam etti uzadı.

Aaaa gördüm o kızı da görmezden geldim, keşke cevap vermeden topigi göremez yapsaydı

Portakal kivi elma mandalina nar cilek size meyve tabagi hazirliyim en iyisi suslucene ama herkesin azcik yeme hakki var ara ögun olarak kusura bakmayin gerisini ben yicem ben takimda degilim

Tadımlık diyorsun

Elhan Ablacım bu sabah yoksun iyisindir inş ❤
@snglmlk nasıl oldu senin çocuk?
@HasibeG seninkiler nasıl?
Ablacım üşütmüşüm biraz ondan olmalı keyfim yok. Teşekkür ederim tatlım. Arkadaşlara hava atıp duruyordum hep hasta oluyorsunuz diye belamı buldum.

07:00
Kgk

13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık

18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber

Su : 2 lt
Spor :yok
Kgk nedir ? Lorlu biber bayilirimmmmmm afiyet olsun tatlisko
7 ocak salı
sabah 10:30
1 yumurta (omlet), 10 cig fistik,1 dilim ezine peynir,1 fincan yesilcay,2 3 leblebi
saat 16
1 kase domates corbasi icine az kasar, 1 tabak nohut yemegi,1 kucuk kase tursu
2lt su 20dk agirlikla pilates
@Negohatun @Yonahime

Nohut ve tursu ödem yapar iki gun bolcaa su icmek ve maydonoz suyu icmek lazimmmm

Afiyetlerr olsunnn
Kahvaltı gec olmus baby

metabolizma gec saattte açılmis ve uygunsuz saatte kapanmis malesefff 17 18 den sonra yemek yemek butun organlarimiza fazlalik

7Ocak menu
Sahur
2 dilim ayva
2 yumurta
Zeytin.
1dilim ekmek
İftar17.15
2 lahmacun (disardaydik annemin israriyla 2.yi yedim)
1 bar ayran
Bolca salata ve mezeler
su 2 lt

Lahmacun meze skntılı yavru kus
Bolca su ile telafi

Afiyetler olsunn spor menu guzel

Canın neye skkn kuzum menundende belli hic dogru duzgun uygun seyler saatlerde yenmemis hic tadin kalmamis ... Kendini sev kendine iyi davran hic bir sey senden onemli degil kendine sahip çık

Allah kabul etsin

Kucuk kacamaklar gizli kacamaklar getirir kendimden biliyorum kendini tutamazsin hic bulasma hic yanasma derim sen aklinda bulundurma kuzu
İnsallah birincilik gelir
insallahhh

BU arada sadece bu kadar kisi menu vermis ama bu kadar kisi degiliz arkadaslar menu vermemek kaçamak yaptirir gayret edelim kendimiz icin

Sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…