Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Diloslara yazdıkların hiç olmamış, burası diyet grubu burdaki amacımız bir zayıflamak
Cumartesi günü karar verdik takimcak tum menuler yorumlanacak diye ve takım kuralı tum menulerin yazılması gerekiyor
ben nego abla yorumlicak diye biliyordum o Zaman hemen menu sayfasina ucuyorrr yorumlara basliyorummm

Çok normal :)
Benimkilerin ateşinin çıktığını ben o konuşmadan anlıyordum

07:00
Kgk

13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık

18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber

Su : 2 lt
Spor :yok
kgk bir ara bende denedim cok tok tutuyor , su menu begendim birde sporun olsa tam olur bence :)
cok guzel memu olmus, suyu 2yapabilirsen daha da iyi olur
spor da olsa super olur bir de corba ekmek grubuna giriyor corba yanina ekmek yemezsen cok daha iyi olur
7Ocak menu
Sahur
2 dilim ayva
2 yumurta
Zeytin.
1dilim ekmek
İftar17.15
2 lahmacun (disardaydik annemin israriyla 2.yi yedim)
1 bar ayran
Bolca salata ve mezeler
su 2 lt
ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?
sanki kilona gore kalorili bir menu olmus kilo vermek icin biraz daha kismak gerekiyor ablacim mesela sabah peynirin fazla geldi bana,pekmez ne kadar yedin miktar yok? cevizde miktar yok?
aksam patates var ekmek olmamaliydi
ablacim yorgun ve uzgusun ama sabah sabah niye 2 catal pasta yedin bari 1 diilim peynir zeytin falan yeseydin ya
demek muhallebi yedin he olmamis
patates kizartmasi olmamis ,hanimeller hic olmamis spor yapaydin bari eritmek icin.
sali menu biraz dengesiz olmus begenmedim ama sporlarin suyun cok guzel harika incelme olur
ablacim cok az yemissin ya kitlik moduna sokucan artik kendini zaten 10.gun detoks yaptiydin

Agzın bal yesinnnn aminnnn inş Allahhhh kuzum bi ara çok takıldım ama şimdi takır takır gidiyo regl gününe rağmen artıya hiç çıkmadım haftaya cumaya inş Allah 82 olurum
muhallebi falan yemeyip kacamak yapmazsan olursunnn :)))
168 boy hedef simdilik 60 sonra 55 insallah
55 kiloda fistik gibi olursun :) olculerini aldin mi hic

İftar sonrası tatlı aranıyo yaa ama artı gelmedim naberr ellammm senin canın dayak isdirrablaya ell kalmasss taş olursun taş

muhallebi falan yemeyip kacamak yapmazsan olursunnn :)))

55 kiloda fistik gibi olursun :) olculerini aldin mi hic
Yok kız artık yemiyorum akıllandım valla ilk ve son oldu söz hedefe kilitlendim önce 80 sonra direk 65 çekicem herkesin gözü yüksekte benimki aşada gönlüm zengin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…