- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ben nego abla yorumlicak diye biliyordum o Zaman hemen menu sayfasina ucuyorrr yorumlara basliyorummm@Diloslara yazdıkların hiç olmamış, burası diyet grubu burdaki amacımız bir zayıflamak
Cumartesi günü karar verdik takimcak tum menuler yorumlanacak diye ve takım kuralı tum menulerin yazılması gerekiyor
Bende dün öğlene doğru 84.6 öğleden sonra 84.4 az önce önce yine tartıldım 84.3tursudan sonra bu sabah tartiliyim dedimmm nohut ve tursu yemistim malum, sonuc 60.1bekle beni 59
yaaaa az kalmissss subatta 7lerdesinnnnnBende dün öğlene doğru 84.6 öğleden sonra 84.4 az önce önce yine tartıldım 84.3inş cumaya 83.7 yemeden yanında yat olur
Nego kendi yorumlamak istedi banlı olduğu zaman karar alındı herkes yorumlıycak yaz gel bi fırçafa ben sana çekim az stres atımben nego abla yorumlicak diye biliyordum o Zaman hemen menu sayfasina ucuyorrr yorumlara basliyorummm
Çok normal :)Kızlar size bir şey soracağım. Benim oğlum yüksek atesliyken tuhaf davranıyor. Böyle olgun olgun konuşuyor, inanılmaz çenesi düşüyor. Olgun derken büyük bir edayla konuşuyor. Tam anlatamadım ama garip davranıyor işte. Sizlerde de oluyor mu.
yaaaa bu harika bir haberrrrtursudan sonra bu sabah tartiliyim dedimmm nohut ve tursu yemistim malum, sonuc 60.1bekle beni 59
insallah sende gorursjn canimmm hedefin ve boy kac :))yaaaa bu harika bir haberrrrdarisi bana
Agzın bal yesinnnn aminnnn inş Allahhhh kuzumyaaaa az kalmissss subatta 7lerdesinnnnn
168 boy hedef simdilik 60 sonra 55 insallahinsallah sende gorursjn canimmm hedefin ve boy kac :))
kgk bir ara bende denedim cok tok tutuyor , su menu begendim birde sporun olsa tam olur bence :)07:00
Kgk
13:00
Kgk
1 haşlanmış yumurta
3-5 çiğ badem,ceviz,çiğ fındık
18:00
5 köfte
Bol yeşil salata
2 lorlu biber
Su : 2 lt
Spor :yok
cok guzel memu olmus, suyu 2yapabilirsen daha da iyi olur7 ocak salı menüm
13.00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 1dilim tb ekmeği 7 zeytin 3 hurma roka salatalik şekersiz çay
15.30 1portakal 1 fincan yeşil çay
19.30 1kepce mercimek çorbası 3 dilim tavuk kanat 1kase cacık
1.5 lt su yatana kadar 2 lt olur spor yapamadim hâlâ halsizim
spor da olsa super olur bir de corba ekmek grubuna giriyor corba yanina ekmek yemezsen cok daha iyi olur7.01.2020
8.00 500 mlalkali su
10.00 lorlu corekotlu iki yumurta az yagda 3 zeytin 1 dlm ekmek
13.00 1 kase yayla corbasi 1 dlm ekmek
16.00 1 kade yogurt icine tarcın 1 tane muz
Toplanti oldugu icin gunu erken kapatmak zorunda kaldim
Su 1.5 lt alkali su 1 lt normal su
Spor malesef yok
Zipzip-
ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?7Ocak menu
Sahur
2 dilim ayva
2 yumurta
Zeytin.
1dilim ekmek
İftar17.15
2 lahmacun (disardaydik annemin israriyla 2.yi yedim)
1 bar ayran
Bolca salata ve mezeler
su 2 lt
sanki kilona gore kalorili bir menu olmus kilo vermek icin biraz daha kismak gerekiyor ablacim mesela sabah peynirin fazla geldi bana,pekmez ne kadar yedin miktar yok? cevizde miktar yok?Salı menüm
Sabah10.30
1.5 dilim tb ekmek 1 rafadan yumurta az bidon peynirir az labne 1 dilim füme salam 1 dilim köy peyniri pekmez ceviz
Ara15.00
1 mandalina
Akşam19.00
2 haş yumurta 2 tane haş halka patates roka tere yeşil soğan 2 bardak ayran 1 dilim tb ekmek(patates haşlandı 2 dilim şeklinde yedim 1 adet yemedim dilim şeklnde)
Su 3.5 lt
Spor 3674 adım 45 puanZipzip- @Bonus
ablacim yorgun ve uzgusun ama sabah sabah niye 2 catal pasta yedin bari 1 diilim peynir zeytin falan yeseydin ya7 Ocak
Sabah iki çatal pasta saat 8
Öğlen 13.30 bi küçük kase nohut yanına turşu
Saat 17.00 bir kk peynir
Saat 21 bir kase çorba yarım kase yoğurt
Su: 0,6 lt ( yorgun ve üzgündüm biraz eve gelince yataktan kalkıp içemedim)
Spor: yok
demek muhallebi yedin he olmamis7 ocak salı menüsü
İftar saat 17.20
1 kase düğün çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 çatal mor lahana turşusu
Ara ögün eltimde saat 18.30
1 küçük kase muhallebi
Leblebi götürmüştüm oysa
Sahur saat 22.15
2 kaşık tulum peyniri 1 tane yumurtadan omlet
2 dilim ekşi mayalı tambugday ekmeği
2 litreye yakın su
Spor yok
patates kizartmasi olmamis ,hanimeller hic olmamisKızlar 7 ocak menüsü:
Sabah 10:00 gibi 2 tb ekmekten kaşarlı salamlı sandwich, 1 şekersiz büyülü bohça çay
13:00 1/2 şekersiz türk kahvesi
13:30 1 kase ne olduğunu bilmediğim çorba, 150 gr kadar tavuk döner, birkaç çatal pilav, 3-4 dilim kızarmış patates, salata, 200 gr yoğurt
19:20 4 yk yoğurt, 2 avuç müsli
20:00 1 nescafe 3 ü 1 arada, 3 hanımeller damla çikolatalı ( yemeseydim iyi olurdu ama eşim yerken nefsime yenildim)
1.5 lt su
Spor yok.
sali menu biraz dengesiz olmus begenmedim ama sporlarin suyun cok guzel harika incelme olurPazartesi menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 2 hş yumurta 1 domates 1 salatalık 2 ceviz 2 dilim peynir.
Saat 13:30 yeşil çay
Saat 14:00 2 dlm portakal 1 dlm elma
Saat 16:00 1 kase yoğurt çorbası + 1 kase salata
Saat 17 :00 yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor
5000 adım = 75 puan
Salı menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 Menemen. 1 dlm ekmek 1 salatalık
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 15:00 1 portakal
Saat 16:00 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 3 yaprak sarma 1 lahana sarma 2 YK yoğurt
Saat 17:00 yeşil çay
Su 2 litre
Spor
Leslie 30 dk boosted 150
Jillian 1/8 25 dk 150
Toplam 300
ablacim cok az yemissin ya kitlik moduna sokucan artik kendini zaten 10.gun detoks yaptiydinSalı menüm
Sabah 7.30 Smothie ( süt, çilek, muz, frambuaz, nane, kiraz, badem)
Ara Yeşil çay
15.00 Detoks sebze çorbası, roka
16.30 Sade Türk kahvesi
18.00 Üç kaşık taze fasulye, yoğurt
20.00 Hibuskus çayı
İki litre su, bir litre Detoks suyu
@Nefes yarenZipzip- and everbody mu team
Keyfim yerimde aslında canım bir sıkıntı yok tesekkur ederim ❤
muhallebi falan yemeyip kacamak yapmazsan olursunnn :)))Agzın bal yesinnnn aminnnn inş Allahhhh kuzumbi ara çok takıldım ama şimdi takır takır gidiyo regl gününe rağmen artıya hiç çıkmadım haftaya cumaya inş Allah 82 olurum
55 kiloda fistik gibi olursun :) olculerini aldin mi hic168 boy hedef simdilik 60 sonra 55 insallah
İftar sonrası tatlı aranıyo yaa ama artı gelmedim naberrkgk bir ara bende denedim cok tok tutuyor , su menu begendim birde sporun olsa tam olur bence :)
cok guzel memu olmus, suyu 2yapabilirsen daha da iyi olur
spor da olsa super olur bir de corba ekmek grubuna giriyor corba yanina ekmek yemezsen cok daha iyi olur
ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?
sanki kilona gore kalorili bir menu olmus kilo vermek icin biraz daha kismak gerekiyor ablacim mesela sabah peynirin fazla geldi bana,pekmez ne kadar yedin miktar yok? cevizde miktar yok?
aksam patates var ekmek olmamaliydi
ablacim yorgun ve uzgusun ama sabah sabah niye 2 catal pasta yedin bari 1 diilim peynir zeytin falan yeseydin ya
demek muhallebi yedin he olmamis
patates kizartmasi olmamis ,hanimeller hic olmamisspor yapaydin bari eritmek icin.
sali menu biraz dengesiz olmus begenmedim ama sporlarin suyun cok guzel harika incelme olur
ablacim cok az yemissin ya kitlik moduna sokucan artik kendini zaten 10.gun detoks yaptiydin
tatli aramasinnn yok sana tatliiiiİftar sonrası tatlı aranıyo yaa ama artı gelmedim naberrellammm senin canın dayak isdirr ablaya ell kalmasss taş olursun taş
Yok kız artık yemiyorum akıllandım valla ilk ve son oldu söz hedefe kilitlendim önce 80 sonra direk 65 çekicem herkesin gözü yüksekte benimki aşadamuhallebi falan yemeyip kacamak yapmazsan olursunnn :)))
55 kiloda fistik gibi olursun :) olculerini aldin mi hic
6 ay doldu mu acaba canım kontrol edelim ama listeye girince hedefinin en az yuzde 10 olmasi gerekiyorkaptanim ben bu hafta listede olsam derece gelirdi yuzdem 2.90 falan oluyor heralde :)
Dün gidemedim hastaydım titriyodum yarın inş devamtatli aramasinnn yok sana tatliiiispora devam ediyon demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?