- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimmm dikkat edicemmmkgk bir ara bende denedim cok tok tutuyor , su menu begendim birde sporun olsa tam olur bence :)
cok guzel memu olmus, suyu 2yapabilirsen daha da iyi olur
spor da olsa super olur bir de corba ekmek grubuna giriyor corba yanina ekmek yemezsen cok daha iyi olur
ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?
sanki kilona gore kalorili bir menu olmus kilo vermek icin biraz daha kismak gerekiyor ablacim mesela sabah peynirin fazla geldi bana,pekmez ne kadar yedin miktar yok? cevizde miktar yok?
aksam patates var ekmek olmamaliydi
ablacim yorgun ve uzgusun ama sabah sabah niye 2 catal pasta yedin bari 1 diilim peynir zeytin falan yeseydin ya
demek muhallebi yedin he olmamis
patates kizartmasi olmamis ,hanimeller hic olmamisspor yapaydin bari eritmek icin.
sali menu biraz dengesiz olmus begenmedim ama sporlarin suyun cok guzel harika incelme olur
ablacim cok az yemissin ya kitlik moduna sokucan artik kendini zaten 10.gun detoks yaptiydin![]()
Cnm hep söylüyorum çalışmak zor ama ev hanımlığı ayrı bir zor. Kadın olunca hayatın yükünü bir şekilde sırtlamak zorunda kalıyoruz maalesef. Rabbim hepimizin ayrı ayrı yardımcısı olsun inşallah, tüm sıkıntılarımızı feraha çıkartsın.Bizde seni çok özledik kuzum herkesin geçim derdi var o yüzden pek sesimiz çıkmıyor
muhallebi falan yemeyip kacamak yapmazsan olursunnn :)))
55 kiloda fistik gibi olursun :) olculerini aldin mi hic

kaptanim ben bu hafta listede olsam derece gelirdi yuzdem 2.90 falan oluyor heralde :)
bende hesapliyorum ya heyecan veriyo banYavrum mecalim yoktu yemeye...bugün de zorla kahvaltı yaptım. Öğleye doğru enerji olsun diye.kgk bir ara bende denedim cok tok tutuyor , su menu begendim birde sporun olsa tam olur bence :)
cok guzel memu olmus, suyu 2yapabilirsen daha da iyi olur
spor da olsa super olur bir de corba ekmek grubuna giriyor corba yanina ekmek yemezsen cok daha iyi olur
ben eski diyetimde 2 haftada 1 aksam yemegi yerine 2 lahmacun yiyordum , yesillik ayran falan olunca saglikli oluyor sabah da ekmek yememissin ben begendim menunu ama spor neden yok rakibemm?
sanki kilona gore kalorili bir menu olmus kilo vermek icin biraz daha kismak gerekiyor ablacim mesela sabah peynirin fazla geldi bana,pekmez ne kadar yedin miktar yok? cevizde miktar yok?
aksam patates var ekmek olmamaliydi
ablacim yorgun ve uzgusun ama sabah sabah niye 2 catal pasta yedin bari 1 diilim peynir zeytin falan yeseydin ya
demek muhallebi yedin he olmamis
patates kizartmasi olmamis ,hanimeller hic olmamisspor yapaydin bari eritmek icin.
sali menu biraz dengesiz olmus begenmedim ama sporlarin suyun cok guzel harika incelme olur
ablacim cok az yemissin ya kitlik moduna sokucan artik kendini zaten 10.gun detoks yaptiydin![]()
İnstegramda biri var sedaaltın diye çok güzel videoları var 21 günlük bir programıda var kendiside daha önce kiloluymuş çok güzel zayıflamış programlarına akşam göz attım hergün ayrı bir hareket çokta kolay sıkılmadan yaparsın 10x10 şeklinde 21 gün bi göz atsuan hep bolgesel yapiyorum acaba 57ye kadar leslieye mi baslasam arkasina da pilates :)
Geçmiş olsun abla biz seni böyle görmeye alışık değiliz valla görmeyince bi merak sarıyo beni anlatamamYavrum mecalim yoktu yemeye...bugün de zorla kahvaltı yaptım. Öğleye doğru enerji olsun diye.
Hayırdır inş AllahKızlar bugün işte çok canım sıkıldı, saçma sapan şeyler oluyor ve sakin kalmaya çalışıyorum. Kendime sakin kalacağıma dair söz verdim ama insanın belli bir yaştan sonra bazı şeyler daha çok kanına dokunuyormuş... öyle bir içimi dökmek istedim.
Canım işin özü ego patlaması yaşayan insanlarla çalışmak zorundayım ve benim bu tarz insanlarla aynı ortamda bulunmaya tahammülüm yok. Dün ofiste kavga çıktı ve belli nedenlerden dolayı müdahale etmek istemedim. Şimdi düşündükçe ayrı sinir oluyorum. Kötü konuşmak istemiyorum ama 3 kuruşluk insanlar bazılarını nasılda haksızca eziyor...Hayırdır inş Allah![]()
Malesef öyleleri her yerde var canım sadece iş ortamlarında degil herkes kendine yakışanı yapar seninle ilgisi olmadığına sevindim Allah ıslah etsin iyi insanlarla katşılaştırsın rabbim ne diyelimCanım işin özü ego patlaması yaşayan insanlarla çalışmak zorundayım ve benim bu tarz insanlarla aynı ortamda bulunmaya tahammülüm yok. Dün ofiste kavga çıktı ve belli nedenlerden dolayı müdahale etmek istemedim. Şimdi düşündükçe ayrı sinir oluyorum. Kötü konuşmak istemiyorum ama 3 kuruşluk insanlar bazılarını nasılda haksızca eziyor...
İyi olmana sevindim kuzum nego bu sefer ağır abilere denk gelmiş arada kendide gitmiş haksızlık ama inş çabuk gelirişlerim yoğun canım giremedim
sen yine ban yemişssin![]()
hadi ya çok sinir bozucu çoklu olarak şikayet mi etmişlerİyi olmana sevindim kuzum nego bu sefer ağır abilere denk gelmiş arada kendide gitmiş haksızlık ama inş çabuk gelir
Sanırımhadi ya çok sinir bozucu çoklu olarak şikayet mi etmişler
Haşinliğini sevdiğimin gızıkimse seni azarlamıyor.yediklerin tabiki seni ilgilendirir seni bağlar,sonuçta vücut senin ve kendin için kilo veriyorsun bizim için değil, verdiğin kilonun kimseye bi faydası yok ki kendinden başka.hasibeye karşı sert çıkışın hiç hoş değil.emin ol şu sitede azarlar gibi konuşacak en son kişi de hasibedir.gerine gerine bal simit vs yedim kilo almamışım yazmışsın,ne bekliyodun bravo diyip alkış tutulmasını mı?
(Geçen haftaki kilo -bu haftaki kilon) *100/geçen haftaki kilon