Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vişneli sen 100 kilodan mı geldin 70 lere maşallah
Bak nuruze N nuruze isteyince nasıl oluyor

Vişneli sen 100 kilodan mı geldin 70 lere maşallah
Bak nuruze N nuruze isteyince nasıl oluyor
Evet cnm 100 dün agustosun 29 unda kızımı sütten keserken diyete başladım diyet artık yaşam stilim oldu tatlı ekmek hamur işi yok.
2 doğum sonrası harap olmuş vicudumu toparladım 44 beden pantolondan 38 e düştüm.
Üstümde 3xl di meme küçültmede oldum kilo verince l ve m arasında üstümde:)

Helal olsun sana mükemmelsin sen yaaaa bayıldım azmine

Helal olsun sana mükemmelsin sen yaaaa bayıldım azmine
Teşekkür ederim insan kafaya koydumu inanın yapıyormuş bende bu kadarını beklemiyordum şükürler olsun ki 70leri gördüm dahada ineceğim 1.70 boyum var.
Kararlı olun benim yapamacagım hiç bir şey yok deyin :)

Tabi üst bölgenin yağlı olması sağlık açısından da riskli.
Ben kalçada en az 98i gördüm yaa o kadar olsam yine yeter ama sıkılaşmam lazım. Beraber jilliana başlayalım ama benim mezun olmam lazım önce çünkü onu yaparken tartı değişkenlik gösterebiliyor.
Kkda grup vardı bir zamanlar 30 Day jillian Michaels shred gibi birşeydi adı tam olarak böyle olmayabilir.

İnşallah iftar sonrası bir bitki çayı hazırlarım kayısı filanda yerim inş söker
Merhaba wc sorunu için elinde varsa 3 gün kurusu 3 erik kurusu 1 inciri 1 çay bardağı suyla pişirip içine 1 yk zeytinyağı katarak iftarını bununla açarsan Allahın izniyle faydasını görürsün. İstersen blenderdan geçir istersen taneli ye ben biraz da tarçın kattım içine.
Diğer önerim de iftar sahur arasında 1 yk yoğurda 1 tk keten tohumu( ben de öğütülmüş vardı) yoksa havanda a biraz ezerek karıştırıp ye arkasına 2 bardak su iç bana bunlar fayda etti elhamdülillah

Ayy canım çok geçmiş olsun nerden çıktı bu cam böyle
Dün kızım ayrı ben ayrı reçellik takımı kırdık yanlışlıkla bir parça nerden takınmışsa yatak odasına kadar gelmiş tam kalkacaktım battı ama şimdi iyi birazdan kalkıp sporumu yapıcam

Bana bi anlatın nasıl etiketleniyor, meyyalim beni etiketliyor da ben keşfedemedim bunu

Rekabete bayılırımmmmm
sen yaparsın ortim
Ben ilk geldigimde hic bisi bilmiyordum alintilara bile zor cevap yaziyordum
Sen yine iyisin ben geçen sene katıldığımda doğum kilolarim için bazen kendi kendimi alıntı yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…