Harika ben yapıyomuşum ki bunu o zamanYasak degil meyve,
Bana bi anlatın nasıl etiketleniyor, meyyalim beni etiketliyor da ben keşfedemedim bunusportie hergun birbirimizi etiketleyelim, yediklerimizi birbirimize yazalım rekabet istiyorum ona göre
Vişneli sen 100 kilodan mı geldin 70 lereMerhaba hanımlar 2 günlük karantina da kaynanamlardaydık giremedim pek umarım hepiniz iyisinizdir.
Dün akşam adetim bitti bugün niyetledim orucuma devam edecegim.
4 5 gibi tartılıcam bakalım umarım azda olsa eksi görmüşümdür
@ koyduktan sonra nicki yazinca etiket cikiyorBana bi anlatın nasıl etiketleniyor, meyyalim beni etiketliyor da ben keşfedemedim bunu
Rekabete bayılırımmmmm
Becerdim kaptanım bunuda@ koyduktan sonra nicki yazinca etiket cikiyor
@ zipzip- su an boşluk bıraktım ama zaten bir ust mesajda etiket yapmissin
Ben ilk geldigimde hic bisi bilmiyordum alintilara bile zor cevap yaziyordumBecerdim kaptanım bunuda
Evet cnm 100 dün agustosun 29 unda kızımı sütten keserken diyete başladım diyet artık yaşam stilim oldu tatlı ekmek hamur işi yok.
Helal olsun sana mükemmelsin sen yaaaa bayıldım azmineEvet cnm 100 dün agustosun 29 unda kızımı sütten keserken diyete başladım diyet artık yaşam stilim oldu tatlı ekmek hamur işi yok.
2 doğum sonrası harap olmuş vicudumu toparladım 44 beden pantolondan 38 e düştüm.
Üstümde 3xl di meme küçültmede oldum kilo verince l ve m arasında üstümde:)
Teşekkür ederim insan kafaya koydumu inanın yapıyormuş bende bu kadarını beklemiyordum şükürler olsun ki 70leri gördüm dahada ineceğim 1.70 boyum var.Helal olsun sana mükemmelsin sen yaaaa bayıldım azmine
Wc etkilemistir canimKaptanım 78.6 yım tartıldım da 2 gündür büyük tuvalete çıkmadım ve dün akşam bitti regl bugünde niyetliyim ondanmı böyle oldum benZipzip-
Evet tabi olur, daha önce 25 kilo vermiştim. 2. Doğumdan sonra 5 yıldır veremedim. Üzerime yapıştı kaldı. Vişneli çok tebrik ediyorum. Darısı başıma
İnşallah iftar sonrası bir bitki çayı hazırlarım kayısı filanda yerim inş sökerWc etkilemistir canim
Wc sorunun cozunce 77 yi görürsün yine
Teşekkür ederim canım umarım sende 70leri görürsünEvet tabi olur, daha önce 25 kilo vermiştim. 2. Doğumdan sonra 5 yıldır veremedim. Üzerime yapıştı kaldı. Vişneli çok tebrik ediyorum. Darısı başıma
Tabi üst bölgenin yağlı olması sağlık açısından da riskli.Tipimiz benziyomuş ama ben memnunum elma olmaktan iyidir
Ben düzenli karın basen çalışmaya başladım , 4 hafta sonunda çok güzel yol katedeceğimden eminim. Yapmışlığım var benim basen 94-95 cm e kadar inmişti belde 64 cm e
Göğüste de destekli sütyenler sağolsun
Kapışırız sporda istersen aksatmayız
Merhaba wc sorunu için elinde varsa 3 gün kurusu 3 erik kurusu 1 inciri 1 çay bardağı suyla pişirip içine 1 yk zeytinyağı katarak iftarını bununla açarsan Allahın izniyle faydasını görürsün. İstersen blenderdan geçir istersen taneli ye ben biraz da tarçın kattım içine.İnşallah iftar sonrası bir bitki çayı hazırlarım kayısı filanda yerim inş söker
Dün kızım ayrı ben ayrı reçellik takımı kırdık yanlışlıkla bir parça nerden takınmışsa yatak odasına kadar gelmiş tam kalkacaktım battı ama şimdi iyi birazdan kalkıp sporumu yapıcamAyy canım çok geçmiş olsun nerden çıktı bu cam böyle
sen yaparsın ortimBana bi anlatın nasıl etiketleniyor, meyyalim beni etiketliyor da ben keşfedemedim bunu
Rekabete bayılırımmmmm
Sen yine iyisin ben geçen sene katıldığımda doğum kilolarim için bazen kendi kendimi alıntı yapıyordumBen ilk geldigimde hic bisi bilmiyordum alintilara bile zor cevap yaziyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?