Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim çok güzel bir iş başarmışsım. En güzeli ise karşılığını alman
Şükürler olsun canım ama o piskoloji hala atamadım gören aa ne kadar zayıflamışsın süper olmuş desede ben aynada hala kendimi o çirkin halimle görüyorum ve beğenmiyorum.

Tamam ne kiziyn kafama ne vuruyn acittin iste
Az dinleniyim yemegim de var iftara kadar caliscam. Sonra da sahura kadar. Zabbaaa gadar burdayiz
Ayyy yavrum okadar acıdımı acısın istemedimsen takildigin sorularda bana sor ben yardim ederim sana

Sorma yatak odasinda kaçışı var gormen gerekiyo simdide benim çamaşır çekmecemde don kilot ne varsa sermiş yatağa

Off benim canim sahura cok kotü bisey yapmak istiyo evde malzeme eksik bi yandan esime aldirsammi diyorum bi yandan birak eksik kalsin yapma diyorum
Ne gibi bisey istiyo benimde buaralar istiyo biseyler

Şükürler olsun canım ama o piskoloji hala atamadım gören aa ne kadar zayıflamışsın süper olmuş desede ben aynada hala kendimi o çirkin halimle görüyorum ve beğenmiyorum.
Kendine haksızlık etme ciddi bir yol katetmişin bundan sonra istediğin şekilde ilerlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…