- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen herseyi isteme bende kiskaniyorum sana diyommu istiyorum diyeBen de yaptim dinleniyorum fena susadim
Valla ben de çatlıyorum keske benim olsa
Şükürler olsun canım ama o piskoloji hala atamadım gören aa ne kadar zayıflamışsın süper olmuş desede ben aynada hala kendimi o çirkin halimle görüyorum ve beğenmiyorum.Tebrik ederim çok güzel bir iş başarmışsım. En güzeli ise karşılığını alman
75 i göreyimde olmazsa 70e kadar verecegimKabızlık fena etkiliyor hemde regl bir iki güne düzelir
Tamam ne kiziyn kafama ne vuruyn acittin isteSen herseyi isteme bende kiskaniyorum sana diyommu istiyorum diyesen ders çalış ilkonce
Ayyy yavrum okadar acıdımı acısın istemedimTamam ne kiziyn kafama ne vuruyn acittin iste
Az dinleniyim yemegim de var iftara kadar caliscam. Sonra da sahura kadar. Zabbaaa gadar burdayiz
Sorma yatak odasinda kaçışı var gormen gerekiyo simdide benim çamaşır çekmecemde don kilot ne varsa sermiş yatağaE Elif_Eylul bu arada ben dun senin mesajlarini alintilamistim nereye gitti o mesajlar simdi aklima geldi. Munasebetsiz bi zamanda cikar yine
Sey dicektim yaramaz minige bak evi birbirine katmisbide hem yapip hem kacisina cok güldüm can tatli tabi dayak is coming
Evet acidiAyyy yavrum okadar acıdımı acısın istemedimsen takildigin sorularda bana sor ben yardim ederim sana
Allahim yarabbimSorma yatak odasinda kaçışı var gormen gerekiyo simdide benim çamaşır çekmecemde don kilot ne varsa sermiş yatağa
Babasininkilerle benimkiler yer degismis adam yanlislikla benimkileri giyip cikarsa bilemedimAllahim yarabbimbu yastakilerde hep bi cekmeceyi deşme meraki oluyo galiba ama nedense
Yaaa masallah masallahhh seni yemeli miyim acabaaa o tontis yanaklari ısırmali miyim
Isırıyom zaten yanak doğmuşYaaa masallah masallahhh seni yemeli miyim acabaaa o tontis yanaklari ısırmali miyimmorlari da giymis en sevdigim renk
Canim masallah gözleri de cok güzel yuvarlak yuvarlakIsırıyom zaten yanak doğmuş
Ne gibi bisey istiyo benimde buaralar istiyo biseylerOff benim canim sahura cok kotü bisey yapmak istiyoevde malzeme eksik bi yandan esime aldirsammi diyorum bi yandan birak eksik kalsin yapma diyorum
Söylüyümmü.Ne gibi bisey istiyo benimde buaralar istiyo biseyler
Kendine haksızlık etme ciddi bir yol katetmişin bundan sonra istediğin şekilde ilerlersinŞükürler olsun canım ama o piskoloji hala atamadım gören aa ne kadar zayıflamışsın süper olmuş desede ben aynada hala kendimi o çirkin halimle görüyorum ve beğenmiyorum.
Maşallah sana Eylülcük pek te süslüyüz
Aman elini yala şiserse gorurusunSöylüyümmü.
Bilir misin heryerde yapılmıyo adana seysi galiba. Sıkmaama nasil bir can cekmesi simdi benim siscek bi yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?