Nörüyon caneyyy yediğin ictigin senin olsun anlat bakalım ne yaptın bugün
Spor yaptim napayim hamlamisim biraz ama yaptim galiiiNörüyon caneyyy yediğin ictigin senin olsun anlat bakalım ne yaptın bugün
Bugün camları sildim annemle pazara gittik uzun zamandır ilk defa pazara gittim geldim iftar çay derken yeni oturdumNettinnn
Annenle kendi ev mesafeniz nekadar yada kaç saatBugün camları sildim annemle pazara gittik uzun zamandır ilk defa pazara gittim geldim iftar çay derken yeni oturdum
Evet yavaştan yavaştan başlamak lazım bir yerlerden ben geldiğimden beri pek oturmadimda ama kabızlık hat safhadaSpor yaptim napayim hamlamisim biraz ama yaptim galiii
Bende aksam hap yuttum tık yok nedense bir cozum olmasi gerekEvet yavaştan yavaştan başlamak lazım bir yerlerden ben geldiğimden beri pek oturmadimda ama kabızlık hat safhada
Ben Erzurum'da annemler Erzincan'da yaşıyorlar canım 2.bucuk 3 saat mesafe varAnnenle kendi ev mesafeniz nekadar yada kaç saat
2 tane iç etki etmediyse ben bazen iki bazen 1 içiyorumBende aksam hap yuttum tık yok nedense bir cozum olmasi gerek
O kadar yakin mi araları erzurum la erzincanin bak hele yeni bir bilgi dahaBen Erzurum'da annemler Erzincan'da yaşıyorlar canım 2.bucuk 3 saat mesafe var
Evet yakın otobüsle 3 saat arabayla 2.5 saat mesafe varO kadar yakin mi araları erzurum la erzincanin bak hele yeni bir bilgi daha
Hımmmm iyiymis genede bizde annemle ayni şehirde yasiyoruz ama otobusle bile 1saatEvet yakın otobüsle 3 saat arabayla 2.5 saat mesafe var
İyiyiz canım sanki cümle kurması filan düzeldi gibi biraz. Tekrar Dr a götürmem lazım ilaçların kullanımı Haziran da bitiyor. Biraz hareketlilik yapan ama algıyı açan cbd dedikleri bi ilaç var onu denemek istiyorum bakalım hayırlısı.Ahhh bı de daha çok gelebilsem canım, gündem sürekli değişiyor. Günler yoğun geçiyor. Sen nasılsın, yavrular ne alemde.
Rabbim gönlüne göre versin ins Allah istediğin puani alirsin canım emeklerini boşa çıkarmasınİyiyiz canım sanki cümle kurması filan düzeldi gibi biraz. Tekrar Dr a götürmem lazım ilaçların kullanımı Haziran da bitiyor. Biraz hareketlilik yapan ama algıyı açan cbd dedikleri bi ilaç var onu denemek istiyorum bakalım hayırlısı.
Eşim de ödev hazırlıyor ben de temizleri bulaşık makinesinden çıkarıcam sahura kolaylık olsun. Önümüzdeki 3 gün AÖF sınavım var. Gündem bizde de yoğun yani. Senin doktora sınavın mayıstaydı n’oldu o? Ertelendi mi?
İnşallah canımRabbim gönlüne göre versin ins Allah istediğin puani alirsin canım emeklerini boşa çıkarmasın
Tamam bekliyoruz canım. Ne kadar aktif o kadar iyi oluyor kilo vermek için. Sen de özletme kendini fazlacaKızlar benim tl bozuk pek yazamıyorum yakında sorunum hallolacak inşallah daha aktif olurum
Sağol canım benim ya insan ne kadar aktif olsa o kadar motivasyonu artıyorTamam bekliyoruz canım. Ne kadar aktif o kadar iyi oluyor kilo vermek için. Sen de özletme kendini fazlaca
Afiyet olsun canim güzel menü 43 yaşındayım ben@Meyyal Hayyal
Bugünkü menüm spor
Sabah 9.30
Haşlak yumurta
Küçük parça peynir
2 yeşil zeytin
1 ceviz
Yeşillik söğüş
Yeşil çay
12.30
Yarım greyfurt yeşil çay
14.30
1 parça tavuk
20.30
1 dilim dalyan köfte salata
8 dakika karın
40 dakika kalça bacak
Şimdi de filtre kahvemi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?