- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kız sen zaten bir gramsin yasin kaç basin kaç boyun kaç daha ne istiyosun yeter yaaa allahım ya o kilonun daha neyi gitcek acabaGünaydın hatunlar
Ben yakın bir yere piknipe götüreceğim çocukları
Dizim fena değil ama geçmedi
Ve bn kilo veremiyorum bşr şey yemiyorum takıldım kaldım
Dizime yüklenip kardiyo yapmak istemiyorum ya bir daha hiç spor yapamazsam
Üzülüyorum ibs beni zorluyor iki gündür tuvalete çıkarken zorlanıyorum
Kilo verme işini düşünmemeli miyim napıcam bilemedim
Sendeki azim bende olsydi da verdigim kilolari koruyabilseydim keskeGünaydın hatunlar
Ben yakın bir yere piknipe götüreceğim çocukları
Dizim fena değil ama geçmedi
Ve bn kilo veremiyorum bşr şey yemiyorum takıldım kaldım
Dizime yüklenip kardiyo yapmak istemiyorum ya bir daha hiç spor yapamazsam
Üzülüyorum ibs beni zorluyor iki gündür tuvalete çıkarken zorlanıyorum
Kilo verme işini düşünmemeli miyim napıcam bilemedim
Millet senin gibi yemiyo ortimSendeki azim bende olsydi da verdigim kilolari koruyabilseydim keske
Hic bos durma hemen lafi sok elalemin ortileri destek olur bizimkiMillet senin gibi yemiyo ortim
LahmacunTatli mi yedin yoksa
Belki gözden kaçar dedimNeden küççük yazdin kimse görmesin diyemi
Cook kotu degilmis canim da sekersiz gitti seninLahmacun
Yemeğe destek olunur mu kızHic bos durma hemen lafi sok elalemin ortileri destek olur bizimki
Yiyosak sebebi var
Günaydın kaptanim anca yazdim markete gittim geldimGunaydin canim ❤
Yemekte yediysen sorun yok ayran salata tamam ama siz şeker orucumu yapiyodunuzLahmacun
Evet o yüzden üzüldüm zaten. Yoksa 1 lahmacun yedim 1 günlük almam gereken kalorinin yarısından bile azdır heraldeYemekte yediysen sorun yok ayran salata tamam ama siz şeker orucumu yapiyodunuz
Ortiysen olunurYemeğe destek olunur mu kız
Canimmm benim ben sana herzaman destegimOrtiysen olunur
Bugün bi tartiliyim ya bana aklina gelirse iftara yakin hatırlatır misin canimCanimmm benim ben sana herzaman destegim
Itirafinda böylesiBen dün akşam çok kötü bişey yedim
Dun yapmadim canim ama bugun yapacagimGünaydın cnm dün ip atlama yaptin mi ben bugün 2000 bin ip atlamayı düşünüyorum arada bir atlayarak 2000 bin tamamlayayım
Mesela önce 200 bir kerede atlıyorum 10 saniye kadar bekleyip 200 daha atlıyorum sonra yine 10 saniye bekliyorum 100 atlıyorum. Sonra bir kaç saat bekleyip aynı şekil yine uyguluyorum.
Ama dün 1000 tane atladim bunu 12 dk içinde yaptim çok kötü oldumZipzip-
Dun yapmadim canim ama bugun yapacagim
Ama iple yapamiyorum ses çıkıyor
Tamam bende tartilcam sanada yazarim bakalim noldunBugün bi tartiliyim ya bana aklina gelirse iftara yakin hatırlatır misin canim♥ iki gundur tartilcam unutuyorum. Hos bu hafta biraz sahurda costuk eksi olcagimi sanmiyorum ama bakcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?