Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hakkında hayırlısı olsun canım, bazen insan biraz ara istiyor. ama uzatma bence 1 hafta yeteropuyorumnanaktan

valla insan olgunlaştıkça ne istediğini daha iyi biliyor sanırım. biz böyle maymun iştahlı dolanıp duruyoruz kilo vercez diyesempatiksalakcinni,haklısın ablacım sen arada silkele bizikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

yaa kızlarr ben bütün gün bişey yemiyorum içmiyorum yaa çok korkuyorum metobalizmam çalışmıyo bu kilolar gitmicek diye halbu ki ben 2 hafta oruç tutmak istiyorum ne yapım yaaaa offffffffffff akannehir
şekerim bak çok yanlış yapıyorsun aslında oruçta kilo vermek için bir fırsat. çünkü arada atıştırmıyorsun ha metabolizmanı canlı ntutmak için çabalamalısın. bence netten oruç tutanlar için diyet önerileri fln diye ara, hatta bende link ekleyim ama su işini unutma en az 2.5-3lt tüket iftarla sahur arası.

Ramazan'a özel diyet önerileri : Afiyetle.com Sağlıklı Yaşam

arkadaşlar çok mutlyum eşimin tayini çıktı memleketimize kavuşuyoruz artık:))
çok sevindim tatlım sivasa mı çıktı tayin ayy hadi hayırlısı, gelişmeerden haberdar et biziyerimseniben

hayırlı akşamlar kıslar ..opuyorumnanaktan
gündüzler çok yugun geçiyor ..
birde pc sırası gelmiyor .. sonra bu saate kalıyorum .:kedi:
işte çocuklar evde olunca zavallı anneler böyle alışkanlıklarını değiştirmek zorundalaelaelaelaelae kolay gelsin ablacım hele sende 3 tane hepside minikakannehir

afiyet olsun ablam telafi etmişsin Altınbaşağılaelaelaelaelae :roflol:

:roflol::roflol: bak bak nasılda daynışma kurmuşlar.hele .:roflol:
:lepi:
hadi bakalım fıstığım jenifer lopezzzimmm:teytey:Şenizkaydirigubbakcemile2

bende bugün silkelendim ve kendime geldim . monti linkine gideceğim yine aebenim ablişim beni kovmazsa monti amcama start verdim bugün tekrar .
yok nazlım kovar mı hiç, Allah ondan razı olsun peygamber sabrı var maşallah aeben ablamdanŞeniz

günaydın fıstıklar

dişimi çektirdim geldim ,ne zormuş 20likleri çektirmek

sanki bütün dişlerim sökülüyormuş gibi hissettim eyvahedigeldismile

haftaya 1 tane daha var akannehir
ayy kuzumm Allah şifa versin, benimde bu 20likler çıkmadı. ah biz öyle bakmıyoruz aklımız sonradan geliyor, çekiyoruz iştebilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

bende tartmaya çalışıyorum senin gibi nazom ama senin kadar istikrarlı değilim sanırım. inşAllah sonuna kadar böyle gidersin azmin hiç azalmasın:Saruboceq:
o monti olayınıda hiç sorma gerçekten çok cazip bir beslenme şekli ben bir iki kere cesaret ettim başaramıyorum. ama bazı kuralları hayatıma oturttum çok şükürkaydirigubbakcemile5

Canım labnenin light olanını alıyorum ben. Kalorisi ve yağ oranı düşük baya. Hem 30 gr yiyiyorum. Kız bırak aldığım 60 kalori. Light beyaz peynir saman gibi oluyor. :icecream: sositososito
buna katılmıyorum nozom ben bimin aknazını alıyorum % 2.5 yaglı senin dedigin layt labneyide aldım ekmek yemdigim ögünde baktım datına . ama ben lezzet bakmından aknazı tercih ederim yag sız olmasına ragmen çok lezzetli.labneden daha güzel saman gibide deyil tabi bence .bukadar kl takılma derim...a.s denemediysen tavsiye ederim .

aebenim ablişim şimdi öğlen yemeğinde fasülye piyazı varmış . bunun içine 2 tane yumurta haşlayıp koysam mı yoksa sadece piyazı yiyip üzerinede koca bir bardak ayran içsem yeterlimi

günaydın hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan

hoşbulduk fıstıkımmm :içelim:

bu aralar menü vermiyorum farkındasınızdırr kızlarr çünki verilecek menüm yokkk

herbirşeyi yiyorummm ama çok doymuyorum en azından almammaya çalışıyorum sizler sayesindeee a.s

evin içindeki sınav stresi oğluşun gelmesiii diyetten kopmamı konsantre olamamamı beraberinde getirdii :1no2:

ama burdan ve sizlerden ayrılmadıkçaa bu işinde üstesinden geleceğimii bunun geçici bir süreç olduğunu biliyorummm

en kısa zamanda toparlıyacağım kendimiii a.s

günaydın fıstıklar

dişimi çektirdim geldim ,ne zormuş 20likleri çektirmek

sanki bütün dişlerim sökülüyormuş gibi hissettim eyvahedigeldismile

haftaya 1 tane daha var akannehir
oy kıyamam elifim ..:teselli:
ben 17 yaşında çektirmiştimakannehir

aebenim ablişim şimdi öğlen yemeğinde fasülye piyazı varmış . bunun içine 2 tane yumurta haşlayıp koysam mı yoksa sadece piyazı yiyip üzerinede koca bir bardak ayran içsem yeterlimi

ikiside proteinn kuru fasulye ve yumurtaaa entrasan bir soru CADIARZU

bence yumurta fazla
bakalım aeben ne diyecek merakla bekliyorum bu sorunun cevabınııı bilmiyorumkismile

baklagille yumurta aynı ögünde olmaz ki nazlım ekmekle yumurta gibi düşün ...
piyazıı ve ayranını iç yokmu yanına sebze ve yaşil salata gibi karnını iyce doyuracagın yemek . yada azda olsa doymassan spagetti yap . nazlımbirde ekmek makarna gibi karbon hidratların yanında yaga çok dikkat et ne yagı olursa olsun .a.s

suram seni burda eskisi gibi neşeli görmek ne güzel fıstıgım ...Şeniz
he sessiz sessiz monti topiginide okudugunu biliyorum .lülülülülülü

aman stress olunca bir şey olmuyormuş ablacım onu anladım, hemde daha çok yemeye takıyorum kafamı, böyle daha iyiŞeniz
ben montiyi hep okuyorum ablacım ya yapamasam da tam anlamıyla genelde tiyoları alıyorum en azından onlara dikkat de ediyorumopuyorumnanaktan ben 4. takımı da okuyorum arada kızlar beni casus sanıcakkaydirigubbakcemile3

toprlarsın ablacım hemde evdeki herkesi de sağlıklı beslenmeye alıştırırsın sen ben inanıyorum sana b haftadan sonra evdeki herkesi disiplie edersin sen. oğluşunu,esmer güzelini, kocişini :lepi:

bu arada eddoras ablam gelirdi bir selam da olsa verirdi annesimi hastalandı acaba, bir de sinemden de hiç haber yok, en azından derya nasıl olduğunu bildirdi kaçak listemizden bir kişiden haber alabildik en azından:1rolleyes:

ikiside proteinn kuru fasulye ve yumurtaaa entrasan bir soru CADIARZU

bence yumurta fazla
bakalım aeben ne diyecek merakla bekliyorum bu sorunun cevabınııı bilmiyorumkismile
evet ablam ikiside protein ama fasülye agırlıklı karbonhidrat ve yumurtada doymuş yag baya bol ....
yani bu durumda ekmekle yumurta yemiş gibi olur ..

ben yumurtayı fazla oldugu için deyil doymuş yag oldugu için bereber yemesin diyorum ayrıca menü az diye bişi eklesin dedim ablan montide karın doyurmak var azyemek deyil . ama küçük ayrıntılarıda göz ardı edemiyoruz .işin sırrı burda .

Suuracım ablam ben zaten suyu çok içiyorum yatana kadar 2 lt içiyorumdur bütün gün içemediğimden kanamıyorum suyaa ama sahura kalkamıyorum bünyem güçlü ki fazla halsizlik hissetmiyorum normal günlerdeki gibiyim bazen müzik eşliğinde oynadığım bile oluyoo metobolizmam ister istemez yavaşlıyor sonuçta bişey yiyemiyorum..

Önerin için çook tşkler verdiğin linki inceledim saol kaydirigubbakcemile5

mimikmi suram sen benim bebelrin resimlerini görmedim galiba en küçük minik benim boyuma geldi nerdeyse.:roflol:kaydirigubbakcemile3

ha birde altın başagı niye telefi edeyim kuzum 1 dl ekmek yemiş say sütle .:1rolleyes:
dışarda aç kalıp şekerimin düşmesinden ekmekgi tercih ederim .a.s

tamam ablam ben piyazı alayım sadece ayranla beraber onu yerim yanınada salatalık ve domates yerim .

öyle deme ablam minikler tabi en güzel çağları eğlence oyun ergenlik hepsi ayrı bir tat ben çok özlüyorum o günleri.
seninkilerin yaşında öğrencilerim var benim bayılıyorum onlarla ders çalışmaya, tabi yüzlerine çaktırmıyorum ama zaten onlarda kendlerine minik denilmesini istemiyorlarr ama onlar bnim miniklerimmmzemuszemus

bu arada takılıyorum sana blacım altınbaşağın lafını ettiğimden değil melekten atak bekliyorum aslında azıcık şenlenelim diye ama melek hiç düşmüyor tuzağıma:kedi:

oy oy tam süper menün olmuşdiycektim en sonunda dondurmaya gelince fos oldum .kaydirigubbakcemile3
olsun yinede güzel menü suram .alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aebenim ablam çiğ havuçta yasakmı montide 2. kitapta yasak diyormuş . ama bu piyazın içinde havuçta var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…