yok nazcım zaten takımdan ayrılmayı dsnmedim bile sadece bu arada hersey üst üste geldi
kendiem hayrım yok ki takımda paylsmımda bulunamıyorum bölesi daha iyi olack insl motivasyonumu toplar toplmaz liste grmeey hazr olucam cnm anlayısın için cok tsk ederim olumunekankayizsmile
yesek yesek hep zayıf kalsakk nerdeeeeelülülülülülü
:
allah cezasını versin o kilolarınnn
aynen beni anlatmışsın ne giyinirim ne süslenirimmm kendimi kilolu hisettiğimdeee :1no2:
dünyanın en bakımsız en iğrenç kişisi muamelesi yapıyorum kendimeee :1no2:
üzgünüm ama kilo vermedikçede geçmiyo bu duygu bendenn a.s
bu aralar daha doğrusu uzun süredir takıma girdim gireliii belki çok istikrarlı kilo vermiyorum ama almadımdaaa kilo a.s
çok iyiyimm bakımlıyım süslüyüm yani süperimmm :lepi:
sen en ufak bir şeyde bahane edip çıkarsannn takımdan alırsın kiloları
yada almazsın da vermezsinde
ama burda biraz istikrar sağlasan ve vazgeçmesennn tüm bu pişmanlıkları yaşamıyacaksınn
hayata çok daha pozitif ve güzel bakıcaksınnn a.s
tıpkı buradan kovulmazsam benim gitmiyeceğim gibiii :çok üzgünüm:
şekerim bak çok yanlış yapıyorsun aslında oruçta kilo vermek için bir fırsat. çünkü arada atıştırmıyorsun ha metabolizmanı canlı ntutmak için çabalamalısın. bence netten oruç tutanlar için diyet önerileri fln diye ara, hatta bende link ekleyim ama su işini unutma en az 2.5-3lt tüket iftarla sahur arası.yaa kızlarr ben bütün gün bişey yemiyorum içmiyorum yaa çok korkuyorum metobalizmam çalışmıyo bu kilolar gitmicek diye halbu ki ben 2 hafta oruç tutmak istiyorum ne yapım yaaaa offffffffffff akannehir
çok sevindim tatlım sivasa mı çıktı tayin ayy hadi hayırlısı, gelişmeerden haberdar et biziyerimsenibenarkadaşlar çok mutlyum eşimin tayini çıktı memleketimize kavuşuyoruz artık:))
hayırlı akşamlar kıslar ..opuyorumnanaktan
gündüzler çok yugun geçiyor ..
birde pc sırası gelmiyor .. sonra bu saate kalıyorum .:kedi:
afiyet olsun ablam telafi etmişsin Altınbaşağılaelaelaelaelae :roflol:oku oku bitmedi ne çeneniz düşmüş bugün ......hehe ...
bari menüm yazayım ....
bu günün mönüsü..
1 avuç kiraz..
10 00
.3 dl ekmek .(tam bugday ,kızarmış .)
50 gr kadar peynir. domates, salatalık .4 zeytin .
14 00 .
tonlu lorlu büyük kase salata .......
18 30.
tavuk tava 1 tb ....1 br ayran ..
22.00 1şeftali....
sabah 1 saat yürüyüş .
30 dk pilates.. 45 dl ayrobik ..
akşam 1 saat yürüyüş ....
:lepi::roflol::roflol: bak bak nasılda daynışma kurmuşlar.hele .:roflol:
hadi bakalım fıstığım jenifer lopezzzimmm:teytey:Şenizkaydirigubbakcemile2Günaydın takımcığım, günaydın nazlıcığım, hasbişim ablişimin ve aeben ablişiminde fırçasını yedikten sonra iyiyim hamdolsun, dün yüzmeye yazıldım, bayanlar erkekler karma değil hem, haftada 4 gün, tuzlada, 1 'er saat, akşamlarıda iş çıkışı eşortmanlarımı yanıma getireceğim, kalan akşamlardada yasinle yürüyeceğiz maltepe sahil yolunda , hadi bakalım şimdi kilolar bir kalsın bakalım bana yapışıkkkkk ta görelimmmmmmmmm guclubacismile:teytey:
yok nazlım kovar mı hiç, Allah ondan razı olsun peygamber sabrı var maşallah aeben ablamdanŞenizbende bugün silkelendim ve kendime geldim . monti linkine gideceğim yine aebenim ablişim beni kovmazsa monti amcama start verdim bugün tekrar .
ayy kuzumm Allah şifa versin, benimde bu 20likler çıkmadı. ah biz öyle bakmıyoruz aklımız sonradan geliyor, çekiyoruz iştebilmiyorumkismileeyvahedigeldismilegünaydın fıstıklar
dişimi çektirdim geldim ,ne zormuş 20likleri çektirmek
sanki bütün dişlerim sökülüyormuş gibi hissettim eyvahedigeldismile
haftaya 1 tane daha var akannehir
sırnaşık şey sırnaşık şey Ben herşeyi tartıyorum. Kalorisini bilmediğim veya hesaplama imkanım olmayan birşey de yemiyorum. kafamçokkarıştı Arızayım biraz.
2 ayda hepsi gider montide. Monti baya kuralcı. ben korkuyorum ordan içeri kafamı uzatmaya. laelaelaelaelae
buna katılmıyorum nozom ben bimin aknazını alıyorum % 2.5 yaglı senin dedigin layt labneyide aldım ekmek yemdigim ögünde baktım datına . ama ben lezzet bakmından aknazı tercih ederim yag sız olmasına ragmen çok lezzetli.labneden daha güzel saman gibide deyil tabi bence .bukadar kl takılma derim...a.s denemediysen tavsiye ederim .Canım labnenin light olanını alıyorum ben. Kalorisi ve yağ oranı düşük baya. Hem 30 gr yiyiyorum. Kız bırak aldığım 60 kalori.Light beyaz peynir saman gibi oluyor. :icecream: sositososito
günaydın millettt :içelim:
gözün aydın eylülll kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun melekimmm :teselli:
günaydın takımım .....
suram seni burda eskisi gibi neşeli görmek ne güzel fıstıgım ...Şenizgünaydın hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan
günaydın hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan
oy kıyamam elifim ..:teselli:günaydın fıstıklar
dişimi çektirdim geldim ,ne zormuş 20likleri çektirmek
sanki bütün dişlerim sökülüyormuş gibi hissettim eyvahedigeldismile
haftaya 1 tane daha var akannehir
aebenim ablişim şimdi öğlen yemeğinde fasülye piyazı varmış . bunun içine 2 tane yumurta haşlayıp koysam mı yoksa sadece piyazı yiyip üzerinede koca bir bardak ayran içsem yeterlimi
baklagille yumurta aynı ögünde olmaz ki nazlım ekmekle yumurta gibi düşün ...aebenim ablişim şimdi öğlen yemeğinde fasülye piyazı varmış . bunun içine 2 tane yumurta haşlayıp koysam mı yoksa sadece piyazı yiyip üzerinede koca bir bardak ayran içsem yeterlimi
suram seni burda eskisi gibi neşeli görmek ne güzel fıstıgım ...Şeniz
he sessiz sessiz monti topiginide okudugunu biliyorum .lülülülülülü
toprlarsın ablacım hemde evdeki herkesi de sağlıklı beslenmeye alıştırırsın sen ben inanıyorum sana b haftadan sonra evdeki herkesi disiplie edersin sen. oğluşunu,esmer güzelini, kocişini :lepi:hoşbulduk fıstıkımmm :içelim:
bu aralar menü vermiyorum farkındasınızdırr kızlarr çünki verilecek menüm yokkk
herbirşeyi yiyorummm ama çok doymuyorum en azından almammaya çalışıyorum sizler sayesindeee a.s
evin içindeki sınav stresi oğluşun gelmesiii diyetten kopmamı konsantre olamamamı beraberinde getirdii :1no2:
ama burdan ve sizlerden ayrılmadıkçaa bu işinde üstesinden geleceğimii bunun geçici bir süreç olduğunu biliyorummm
en kısa zamanda toparlıyacağım kendimiii a.s
evet ablam ikiside protein ama fasülye agırlıklı karbonhidrat ve yumurtada doymuş yag baya bol ....ikiside proteinn kuru fasulye ve yumurtaaa entrasan bir soru CADIARZU
bence yumurta fazla
bakalım aeben ne diyecek merakla bekliyorum bu sorunun cevabınııı bilmiyorumkismile
mimikmi suram sen benim bebelrin resimlerini görmedim galiba en küçük minik benim boyuma geldi nerdeyse.:roflol:kaydirigubbakcemile3işte çocuklar evde olunca zavallı anneler böyle alışkanlıklarını değiştirmek zorundalaelaelaelaelae kolay gelsin ablacım hele sende 3 tane hepside minikakannehir
afiyet olsun ablam telafi etmişsin Altınbaşağılaelaelaelaelae :roflol:
baklagille yumurta aynı ögünde olmaz ki nazlım ekmekle yumurta gibi düşün ...
piyazıı ve ayranını iç yokmu yanına sebze ve yaşil salata gibi karnını iyce doyuracagın yemek . yada azda olsa doymassan spagetti yap . nazlımbirde ekmek makarna gibi karbon hidratların yanında yaga çok dikkat et ne yagı olursa olsun .a.s
mimikmi suram sen benim bebelrin resimlerini görmedim galiba en küçük minik benim boyuma geldi nerdeyse.:roflol:kaydirigubbakcemile3
ha birde altın başagı niye telefi edeyim kuzum 1 dl ekmek yemiş say sütle .:1rolleyes:
dışarda aç kalıp şekerimin düşmesinden ekmekgi tercih ederim .a.s
oy oy tam süper menün olmuşdiycektim en sonunda dondurmaya gelince fos oldum .kaydirigubbakcemile3günaydın fıstıklarımm opuyorumnanaktan
ilk önce menümü ekleyim
dün yediklerim
sabah9.00:3zeytin,2dilim ekmek,30gr. light peynir,dom-sal-kıvırcık-maydonoz,2kupa yeşil çay
ara1elma
öğle-14.30:sebzeli tavuk kavurma,salata
ara17.00:1sb süt(tarçınlı)
akşam19.30:1kase cacık,1kase dondurma:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?