Suuracım ablam ben zaten suyu çok içiyorum yatana kadar 2 lt içiyorumdur bütün gün içemediğimden kanamıyorum suyaa ama sahura kalkamıyorum bünyem güçlü ki fazla halsizlik hissetmiyorum normal günlerdeki gibiyim bazen müzik eşliğinde oynadığım bile oluyoo metobolizmam ister istemez yavaşlıyor sonuçta bişey yiyemiyorum..
Önerin için çook tşkler verdiğin linki inceledim saol kaydirigubbakcemile5
kudur bekem .Bizde de hergün kızartma var kudum kudum kuduruyorumklava:
bende fos oluyorum ablam ya inanki engellemeye çalışıyorum ama olmuyor bende insülin direnci varmış yeni anladık bakalım şu glukofen iyi gelecek umarım. 1 kase yedim o da başarı sigara bağımlılığı gibi azaltıcam artık yavaş yavaş hergün yerken artık haftada 3-2-1 e kadar gitcek:Saruboceq:oy oy tam süper menün olmuşdiycektim en sonunda dondurmaya gelince fos oldum .kaydirigubbakcemile3
olsun yinede güzel menü suram .alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sahurunu ye canım sakınnn ihmal etme hemde onun sevabı ayrı bilirsin ihmal etme tatlım hemde metabolizman olayında o kadar yavaşlamazyerimseniben
bu arada aklıma geldi bazı mesajları okuyunca kendi yaptığım yanlışında farkına vardı.tabiki yenmeden zayıflanmıyor, burdada gözlemliyoruz bunu. bazen okuyorum insanlar diyet listelerine yorum yapıyor diyorlarki ben bunları yersen daha çok şişerim. ama öyle değil senin yediğin 1 puaça ufak gelebilir gözüne miktar olarak, ama yenen yumurta peynir yeşillik ondan daha besleyici ama daha az kilo aldırıcıdır. bunları fark etmiyoruz. aeben ablamın hep dediği gibi ne kada yediğimiz önemli tabi ama neyi ne kadar yediğimiz daha da önemli.
bu arada bazen yesek de kilo almasak diyoruz ama ben buna da karşıyım o mantıkta olduğumuzda ,ki bende hala o mantıktayım atamıyorum bir türlü, kilolar hop geri geliyor.
önemli olan sağlıklı beslenmeyi ilke haline getirmemiz bu beden bize emanetse onun canlılığı için hangi besin faydalıysa onu vermeliyiz. bir tanıdığım kilolu olmadığı halde zayılamaya çalışır hep. geçen görüştük azıcık yediğini biliyorum ama 3 ayda 1 kilo verebilmiş ancak. diyorki artık bıktım her yemeğin yanına salata yapmaktan yağı ölçmekten flln artık sadece az yiyorum diyor. ama kilo veremiyor. çünkü diyet denilen sağlıklı beslenmedir aslında. hayatımız boyunca böyle beslenmeyi(tabi arada canımızın istediğini yiycez ama sıklık ve porsiyon önemli) kabul edersek kilo verir ve bunu koruruz bunu kabullenmeye çalışalım bence.a.s.
yok kuzumm seni yanlış anlamıyom sadece senin yazının alyına denk geldi aklımdaydı o an yazmışım kusura bakma, yoksa senin menülerine dikkat ettiğini biliyorum özür dilerima.s.Canım beni yanlış anlıyorsun ben yemeyerek zayıflama çabasında değilim kii bunu da nerden çıkardın kii ben oruç tutmadan önce gayet güzel bi şekılde besleniyordum şimdi akşamları canım bişey istemediğinden yiyemiyorum hele de gece tek başımaa asla yiyemem suyla şişiyo karnım zaten bende biliyorum bu şekılde zayıflanmıcanı...1 haftada yerınde saysın kilom bişey olmas benım amacım üç aylarımıza girdik orucumu tutmak istiyorum
yok kuzumm seni yanlış anlamıyom sadece senin yazının alyına denk geldi aklımdaydı o an yazmışım kusura bakma, yoksa senin menülerine dikkat ettiğini biliyorum özür dilerima.s.
bak işta bu olmadı gece sahura kalkman lazım olmadı olmadı olmadı kaydirigubbakcemileDÜN AKŞAM Kİ MENÜMM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
SAAT 21.00 DA
1 KARNI YARIKK
BOL SALATA
1 KASE YOĞURT
3 KAŞIK PİLAV (ŞUNDAN UZAK DURABİLSEM NE GÖZEL OLCAK )
EKMEK YEMEDİM BU YEDİĞİMLEDE TEKRAR NİYETLENDİM
Estafurullah ne özürü ablam yaaa olumunekankayizsmile
ben geçenlerde işte o ilacı demiştim sana dr. verdimi diye . yanlız bu ilaçlar bi kaç tane suram . seninki hangisinde bilmiyorum ,ama bazı ilaçlar hem yumurtlamayı artırıyor hem insülin direncini düzenliyor bu ilaçlar kilo vermekde kolaylık saglıyor .bazan bulantı yapıyrmuş iştahda azalıyormuş ..bende fos oluyorum ablam ya inanki engellemeye çalışıyorum ama olmuyor bende insülin direnci varmış yeni anladık bakalım şu glukofen iyi gelecek umarım. 1 kase yedim o da başarı sigara bağımlılığı gibi azaltıcam artık yavaş yavaş hergün yerken artık haftada 3-2-1 e kadar gitcek:Saruboceq:
o zaman vermemişti ablam sen sorduğunda tahlil sonuçlrını p.tesi aldık o zaman verdi. benimki yumurtlamayı artırmıyor her ay bu düzensizlik oluyormu bilmiyoruz henüz. korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay ilaç vermeyecekmiş bu konuda, sonra onlara başvurcaz dedi. bu ilaçda bilmiyorum iştah azaltmadı ablacım ama normal yiyorm artık. yoksa yedikçe yiyordum doymuyordum bir iki gündür normal ama ilk 1 hafta 2-3.5 saatten çok bir şey yemeden durmuyorum meyve veya ayran veya süt. bir de montinin kan şekeri tablosuna da dikkat ediyorum.ben geçenlerde işte o ilacı demiştim sana dr. verdimi diye . yanlız bu ilaçlar bi kaç tane suram . seninki hangisinde bilmiyorum ,ama bazı ilaçlar hem yumurtlamayı artırıyor hem insülin direncini düzenliyor bu ilaçlar kilo vermekde kolaylık saglıyor .bazan bulantı yapıyrmuş iştahda azalıyormuş ..
bugün çok yoğunum kızlar,ara ara gelip okuyorum sizi
off acıktımda...kuru fasulye ,pilav salata varmış bizdede...bol salata ve kuru fasulye yemeyi düşünüyorum,pilavı arkadaşa satıcamm
ben kaçar kıslar yoksa bebikler topdan savaş açaçak bana . atladıgım mesaj varsa özür ....
gelirim aralarda bebelerden fırsat oldukça .
hadi bakalım hayırlı olsun tekrardan kolay gelsin...merhaba arkadaşalar eşimin tayini ile ilgili hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.şimdi ben de eş durumu tayinine başvuracağım o nedenle bu aralar çok yoğun olacağız.sabah erkenden kalktım evi falan toplamaya başladık.yani bu ara sık giremeyebilirim buraya haberiniz olsun.öpüldünüz.
selam kızlar..nasılsınız,ben sizleri ve takımı çok özledim ama hiç fırsat bulamıyorum dün temizliğe kalkıştım 4te eşim geldi köye davetiye vermeye gidicez dedi illa sende gel baktım surat asıyor öylece bıraktım gittim,mutlu oldu ama işlerim kaldı tabi bugün devam edicem sözde bu saat oldu hala dışarlardayım anca girdim bi ara girdim size baktım cevap yazamadan çıktım koliler vardı eve onları bıuraktım temizlik yaparken hazır,fazlalıkları yine 3-4 koli yapıp eve götürdüm,bu arada izmir yanıyor felaket evden çıkılcak gibi deilkafamçokkarıştı diyete gelince elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum ama yemekler yukarda yeniyor ayrıca kendime bişeyler pişirmeye fırsatım yok ekmeksiz yapılanlardan yiyorum bakalım cumaya nasıl bi sonuç çıkacak yerimseniben
geçmişe biraz baktım
eylulum tayininiz çıkmış hayırlısı olsun cnm,
nazlım iyileşmiş diyet moduna girmiş :lepi:
simoşum yüzmeye başlıyacakmış kaydirigubbakcemile5
şekerm oruç tutuyormuş Allah kabul etsin cnm :Saruboceq:
elifim,aebenim kirazım ve bilimum takım arkadaşlarım isimlerini sayamadığım hepinizi öpüyorum a.s.
ben kaçar kıslar yoksa bebikler topdan savaş açaçak bana . atladıgım mesaj varsa özür ....
gelirim aralarda bebelerden fırsat oldukça .
biran kendimi 3 tane çocukla hayal ettim de kaydirigubbakcemile3 3ü de pc sırası bekliyor
yeni pc aldık ,2 tane oldu şuan evde ama benim canım sıkılıyo pc bile geçirmiyo sıkıntımı
ama evde ne zaman biri olsa laptop'u alsa sinir olurdum
çocuk olsa paylaşamıcam galiba pc'yi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?