Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hahahahahah ayy çook güldüm kısss bende öle pcden sıkıldım artık dıyorum ama biri geçse ne zaman kalkcak diye bekliyorum sinirli sinirlii

eşim ya da eve gelen bir misafir alsa hemen kızarım kaydirigubbakcemile3

saol cnm olumunekankayizsmile sayfayı açık bıraktım ara sıra size bakayım diye iti silip süpürüp yanınıza geleyim kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin ayşegülüm

sıcakta da hiç çekilmiyor temizlik falan ya

2 gündür ütü yapıyorum , öncesinde duşa girip serinliyorum sonra ütü kaydirigubbakcemile3

bende yarın ütü yapıcam çok fena evin içi hamam gibi zaten . sabah , öğlen ,akşam güneş hep evin içinde ....

Bizde seni çok özledik ayşegülüm, çabuk bitsin işlerin özletme kendini Şeniz

Canım çook sıkılıyor kızlarr yaaa havalar çok sıcak yanlızımm va patlıcam sıkıntıdan artık iyi ki şükürler olsun ki sizler varsınız burda bişeylerimizi paylaşıp biraz rahatlıyoruzz yoksa burası çekilmez bi hall alcak laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Burası derkenn mağazadan bahsettim hee yanlış anlaşılmasın sakınn

mağzaya senden başka bakacak kimse yok mu canım . ablan annen falan bakamıyormu ? çok sıkıcı bir durum biliyorum bizimde kuruyemiş dükkanı vardı . oraya bakıyordum yaz tatillerinde ama biz dönüşümlü bakardık hep ......

Bizde seni çok özledik ayşegülüm, çabuk bitsin işlerin özletme kendini Şeniz

hafta sonu sünnet bitiyor cnm ama cuma sabahı annem geliyor e kız kardeşim zaten pazartesi geldi diğer kızkardeşimde pazartesi gelecek anlıcanız yoğunluk devam kaydirigubbakcemile3 annemi gezdiririm biraz dolmuşlarda falan dolaşamaz fazla 3 ay oldu ameliyat olalı ama yinede fazla yorulmaya gelmiyor sonrasında temmuzun ortası gibi kendi yeğenimin sünnetini yapmayı düşünüyoruz hayırlısı bakalım amaının bu yaz çok yoğun geçecek kafamçokkarıştı

Canım ablam çalışıyo başka bi işte bakamaz annem desen ev işlerinden başını kaldıramıyor müşterı 1 senedir bana alışmış başkası olsada illa onu çağırın diyolar bi gün arkadaslarımı eve davet etmiştim inanırmısın in çık in çık mahvolmuştumm yeğenimi bırakmıştım dükkana yok anam yoook burdan anca evlenirsem kurtulurum hep benım yüzümden ben açtırdım burayı ondan herkes elini ayağını çektii kaydirigubbakcemile3

Sen hepsini kolayca ve alnının akıyla atlatırsın ayşegülüm, boşver yoğunluk daha iyidir yalnızlığı sevmem ben şakkıdı

:ecrin_bebeklsunda görürüz inşallah arkasından hemen b dah geliyormuş hehe ALLAH SÖYLETTİ VALLA .kaydirigubbakcemile3:lepi:
KOLAYGELE YUMUKUM .:1hug:

iyi akşamlar kızlarrr :içelim:

bugün kararında yedim listemi veriyorummm

sabah bir tane gofret yarım domates küçücük bir dilim kaşarr

öğleyin bir bardak fanta

öğleden sonra iki dilim karpuz yarım simitt

akşam yarım kase kuru fasulye küçücük bir parça ekmek iki kaşık pirinç pilavıı

üç dil,im karpuzz a.s

slm arkadaşlar bugün evi toparladım koli falan yaptım.ömrüm bavul yapmakla geçti benim ya bir türlü yerleşik hayata geçemedim ;ama bu sefer geçeceğiz sanırım yerleşik hayata.menümü de hiç yazmıyım ne yedim ne yemedim ben de bilmiyorum ama çok yemedim orası kesin.

nazcım aebenim bilginiz olsun bu aralar çok giremeyebilirim cuma sabahı ya da perşembe akşamdan kilo bildiriminde bulunurum.öpyrm hepinizi:))

Açılışı ben yaptım ne güzelllll kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsunnn bu gün bütün dua kapıları açık olurmuşş Allah'ım herkesin dualarını kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Dün akşam iftarda

3 tane küçücük kabak dolması
kocaman bi kase cacık
birazcık salata

1 saat sonra karpuz yedim
1 kasede dut yedim
1,5 litrede su

günaydın 6. takımın çıtırları bende diyete start vermişken dün yediklerimi yazayım .

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
1 tabak krufasülye piyazı
1 adet domates
1 adet salatalık
1 bardak ayran

ara
1 bardak ayran

akşam
2 adet haşlanmış yumurda
1 adet domates
1 adet salatalık
2 çatal beyaz peynir .

günaydın şekerciğim . seninde kandilin mübarek olsun . bütün duaların kabul olsun inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…