hoş geldın ablacım AMİN Allah razı olsun
Sana da kolay gelsinnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hahahahahah ayy çook güldüm kısss bende öle pcden sıkıldım artık dıyorum ama biri geçse ne zaman kalkcak diye bekliyorum sinirli sinirlii
saol cnm olumunekankayizsmile sayfayı açık bıraktım ara sıra size bakayım diye iti silip süpürüp yanınıza geleyim kaydirigubbakcemile3
selam kızlar..nasılsınız,ben sizleri ve takımı çok özledim ama hiç fırsat bulamıyorum dün temizliğe kalkıştım 4te eşim geldi köye davetiye vermeye gidicez dedi illa sende gel baktım surat asıyor öylece bıraktım gittim,mutlu oldu ama işlerim kaldı tabi bugün devam edicem sözde bu saat oldu hala dışarlardayım anca girdim bi ara girdim size baktım cevap yazamadan çıktım koliler vardı eve onları bıuraktım temizlik yaparken hazır,fazlalıkları yine 3-4 koli yapıp eve götürdüm,bu arada izmir yanıyor felaket evden çıkılcak gibi deilkafamçokkarıştı diyete gelince elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum ama yemekler yukarda yeniyor ayrıca kendime bişeyler pişirmeye fırsatım yok ekmeksiz yapılanlardan yiyorum bakalım cumaya nasıl bi sonuç çıkacak yerimseniben
geçmişe biraz baktım
eylulum tayininiz çıkmış hayırlısı olsun cnm,
nazlım iyileşmiş diyet moduna girmiş :lepi:
simoşum yüzmeye başlıyacakmış kaydirigubbakcemile5
şekerm oruç tutuyormuş Allah kabul etsin cnm :Saruboceq:
elifim,aebenim kirazım ve bilimum takım arkadaşlarım isimlerini sayamadığım hepinizi öpüyorum a.s.
Burası derkenn mağazadan bahsettim hee yanlış anlaşılmasın sakınn
Bizde seni çok özledik ayşegülüm, çabuk bitsin işlerin özletme kendini Şeniz
mağzaya senden başka bakacak kimse yok mu canım . ablan annen falan bakamıyormu ? çok sıkıcı bir durum biliyorum bizimde kuruyemiş dükkanı vardı . oraya bakıyordum yaz tatillerinde ama biz dönüşümlü bakardık hep ......
hafta sonu sünnet bitiyor cnm ama cuma sabahı annem geliyor e kız kardeşim zaten pazartesi geldi diğer kızkardeşimde pazartesi gelecek anlıcanız yoğunluk devam kaydirigubbakcemile3 annemi gezdiririm biraz dolmuşlarda falan dolaşamaz fazla 3 ay oldu ameliyat olalı ama yinede fazla yorulmaya gelmiyor sonrasında temmuzun ortası gibi kendi yeğenimin sünnetini yapmayı düşünüyoruz hayırlısı bakalım amaının bu yaz çok yoğun geçecek kafamçokkarıştı
biran kendimi 3 tane çocukla hayal ettim de kaydirigubbakcemile3 3ü de pc sırası bekliyor
yeni pc aldık ,2 tane oldu şuan evde ama benim canım sıkılıyo pc bile geçirmiyo sıkıntımı
ama evde ne zaman biri olsa laptop'u alsa sinir olurdum
çocuk olsa paylaşamıcam galiba pc'yi kaydirigubbakcemile3
KOLAYGELE YUMUKUM .:1hug:hafta sonu sünnet bitiyor cnm ama cuma sabahı annem geliyor e kız kardeşim zaten pazartesi geldi diğer kızkardeşimde pazartesi gelecek anlıcanız yoğunluk devam kaydirigubbakcemile3 annemi gezdiririm biraz dolmuşlarda falan dolaşamaz fazla 3 ay oldu ameliyat olalı ama yinede fazla yorulmaya gelmiyor sonrasında temmuzun ortası gibi kendi yeğenimin sünnetini yapmayı düşünüyoruz hayırlısı bakalım amaının bu yaz çok yoğun geçecek kafamçokkarıştı
Açılışı ben yaptım ne güzelllll kaydirigubbakcemile
Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsunnn bu gün bütün dua kapıları açık olurmuşş Allah'ım herkesin dualarını kabul etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?