Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hani 66 nerde 65görmussun yaaa sen kii bu yemeyle nasil veriyosun allahimyaaa ben yemiyorum allah allah ama tebrik ederim canim
Masaallah diyelim Ac kalarak sağlikli kilo verilmez yemezsem kilo veremem bagirsaklarim calismaz ben yiyerek kilo verme taraftariyim

Masaallah diyelim Ac kalarak sağlikli kilo verilmez yemezsem kilo veremem bagirsaklarim calismaz ben yiyerek kilo verme taraftariyim
Kiz yesemde yemesemde bagirsaklarim zor calisiyo iste oyuzden yavas veriyorum ben maşallah canim hedefledigin kiloya gelirsin

Bacim bagirsaklari tedavi etmeden kilo verme olayi cok zor yada kalici olmaz napsakki yaa☹
canım gitmem lazim hastaneye ama bu durumda gitmek istemiyorum heleki kizim pesimi birakmiyo onlada kendimi atese atamam zaman ne gosterir bilmiyorum ama birgun gitcem kismetse

İlk kilo bildirimi benden gelsin

Kimsede artı yoksa sonuncuyum

Geçen hafta 57,900
Bu hafta 57,800
Fark. 100 gr
Yüzde % 0,17

Eki Görüntüle 2657327
Az da olsa eksi gelmen guzel tebrik ederim ablacim❤
Kilonu koruyorsun tebrik ederim canim
Herkesin dedigi gibi bende yazacagim lutfen saglikli beslenmeye gec canim
Ayy sabah sabah pek bi güzel geldi bu iltifatlar
Bak şimdi gaza geldim gidip karın kaslarımı çıkarıyım ortata sonra size motivasyon fotosu atıyım ne dersiniz
Merakla fotografi bekliyorum
Gunaydin canim ❤
Wc sorunu cozsen 53 le gelir ama 54 de senin icin cook iyi
Günaydın canım ❤
67 100 G. cuma
65 900 Bugun
1.200 Fark
1.79 Yüzde
Zipzip- @sportie @sudem34
Tebrik ederim canım cook guzel eksi ile geldin
66.3 gelirsin demiştim ama tutturamadım
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Felicio olacaktir sonu a olmuş
geçen hafta 70.9
bugün 70.5
fark -400
çok üzgünüm
Zipzip-
Hafta basindaki artıları atip eksi gelmissin tebrik ederim canim
Kilo Bildirimi

Geçen Cuma: 73.7
Bu Cuma: 73,1
Fark: 0,6
%0,814

Zipzip-
Guzel eksi tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…