Kuzum ben size gore yemis gibi oluyorumya oyuzden hic kimseye yorum yapmiyorum beni sayma
Hani 66 nerde
Masaallah diyelimHani 66 nerde65görmussun yaaa sen kii bu yemeyle nasil veriyosun allahimyaaa ben yemiyorum allah allah ama tebrik ederim canim
Kiz yesemde yemesemde bagirsaklarim zor calisiyo iste oyuzden yavas veriyorum ben maşallah canim hedefledigin kiloya gelirsinMasaallah diyelimAc kalarak sağlikli kilo verilmez yemezsem kilo veremem bagirsaklarim calismaz ben yiyerek kilo verme taraftariyim
Ilahi songulSus sende banlanirsin yoksa cok konusulunca ban yiyosun
Bacim bagirsaklari tedavi etmeden kilo verme olayi cok zor yada kalici olmaz napsakki yaa☹Kiz yesemde yemesemde bagirsaklarim zor calisiyo iste oyuzden yavas veriyorum ben maşallah canim hedefledigin kiloya gelirsin
Songül kim kıhhhhIlahi songul
Senin ismini songul diye biliyorum neydiki acepSongül kim kıhhhhşaka yaptin sanirim
canım gitmem lazim hastaneye ama bu durumda gitmek istemiyorum heleki kizim pesimi birakmiyo onlada kendimi atese atamam zaman ne gosterir bilmiyorum ama birgun gitcem kismetseBacim bagirsaklari tedavi etmeden kilo verme olayi cok zor yada kalici olmaz napsakki yaa☹
Ihmal etme canim bağırsak cok onemli ikinci beyni vucudumuzuncanım gitmem lazim hastaneye ama bu durumda gitmek istemiyorum heleki kizim pesimi birakmiyo onlada kendimi atese atamam zaman ne gosterir bilmiyorum ama birgun gitcem kismetse
allah seni kahretmesin banlayin şu liliyi lutfenSenin ismini songul diye biliyorum neydiki acep
Ay yanlis birseymi yaptim ne yaptimkiallah seni kahretmesin banlayin şu liliyi lutfen
Kiloyu bildirdinyaaa sorun olmaz ban yesen bileAy yanlis birseymi yaptim ne yaptimki
Yok kiz şaka ettim benim adim filiz songül degilAy yanlis birseymi yaptim ne yaptimkihimm ismini soylememem mi gerwkiyordu tuhhh sen degildin oo baskasiydi yaaaa
Himm filiz bende Dilek memnun oldum canim arkadasimYok kiz şaka ettim benim adim filiz songül degil
Memnun oldum songulHimm filiz bende Dilek memnun oldum canim arkadasim
Az da olsa eksi gelmen guzel tebrik ederim ablacim❤İlk kilo bildirimi benden gelsin
Kimsede artı yoksa sonuncuyum
Geçen hafta 57,900
Bu hafta 57,800
Fark. 100 gr
Yüzde % 0,17
Eki Görüntüle 2657327
Kilonu koruyorsun tebrik ederim canimCankuşum kilom geçen hafta 54.45 bu hafta 54.40 sonunculuğu kimseye bırakmamdünkü spor puanım 90. Zipzip- @selensu82
Bu arada nerdeyse senin göbeğin kadar belim var 73-74 cm. Herkes zayıflayabilir ama herkesin güzel vücudu olmaz senin gibi
Merakla fotografi bekliyorumAyy sabah sabah pek bi güzel geldi bu iltifatlar
Bak şimdi gaza geldim gidip karın kaslarımı çıkarıyım ortata sonra size motivasyon fotosu atıyım ne dersiniz
Gunaydin canim ❤Zipzip- günaydın canım kaptanım
KKilom 54 biraz tuvalete çıkma problemi yaşıyorum ya da bnm idealim bu bilemiyorum
@hasbeenandgone kilo almamana hatta veemene çok sevindim cnmama sebze meyve protein dengesini kur artık ❤bu yeme şeklinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Günaydın canım ❤Günaydınlarrr
Tebrik ederim canım cook guzel eksi ile geldin
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Felicio olacaktir sonu a olmuşFelicia kim kiz
Hafta basindaki artıları atip eksi gelmissin tebrik ederim canim
Guzel eksi tebrik ederim canım
Kafam allak bullak oldu iyimi tek şuna eminim, benim adim dilekMemnun oldum songul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?