Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Wc ye cikabildin mi ilac ictin mi canim
Sabit olmanda guzel bence

Arabayla gelecek zaten de olmazda diger hafta isterim simdi cok fazla esyasi olur getiremez :)
wcye ciktimda istedigim performans sergileyemedim kiz sabiti koruyom bereket almadan ama inmiyomda

Napimmm yemek yicemm bundan sonra
Evet yiyeceksin bagirsaklari tedvi edene kadar surekli lifli gidalar yiyeceksin seker asiri tuz ve beyaz ekmek zinhar yasak. Sana dr fevzi özgönül ü takip edip videoalarini izlemeni tavsiye ediyorum, izle zarar etmessin

canım gitmem lazim hastaneye ama bu durumda gitmek istemiyorum heleki kizim pesimi birakmiyo onlada kendimi atese atamam zaman ne gosterir bilmiyorum ama birgun gitcem kismetse
Şu enterogermina gibi şeyler var migrostada pahalı ama etkili olduğunu düşündüğüm markasını şeyler var mutlaka onlardan kullan canım çok su içmeyide aza indirsen mesela 2,5 lt
Yok kiz şaka ettim benim adim filiz songül degil
Bende senin adın Elif sanıyorum kaptanımızla adaş diyorum
Tarti yok ki olsa tartilcam canim :))
Evde 2 tarti vardi aslinda da tasimak istemedim
Birde tartilma hastaligim azalir diye dusundum
Ben memlekete gideceğim zaman oradaki tartıyla tartılsam sorun olur mu?
Ama zeminden bile fark edebiliior bunu nasil anliyacaksin arada fark varmi yokmu emin olamassin ama bundan sonra alip almadığını anlayabilirsin
100-200 gramdan birşey olmaz bence
Ben kendimi hiç merak etmiyorum,bence tartilmiyim ben
Aaa olur mu öyle şey zayıflamak 1. Amacımız, ben Bile merak ediyorum Kilonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…