Iyiki doğdun canimmm nice zayif zayif salindigin senelerin olsunBugün benim doğum günüm
İlk kk kutladı
Çok teşekkür ederimİyi ki doğdun nice mutlu sağlıklı yıllara❤
Günaydın kaptanım
Günaydın
sportie günaydın benden hızlı çıktın ilk bildirim senindir butona basınca gördüm ❤❤❤
Bilemedim canimYine eksiyle geldin tebrikler abla
1 kilo hedefini tutturamadın ama 600 dr da senin kilolarında gayet iyi canım tebrikler
Hey maşallah
SanırımZipzip- kaptanım doğru tahmin yaptı
Inş cnm çok teşekkür ederimIyiki doğdun canimmm nice zayif zayif salindigin senelerin olsunbunlar oylesine adetten ama sakinn yeme
Çok teşekkür ederimCanımm nice mutlu yılların olsun❤
Herşey gönlünce olsun ❤
Guzel eksi canim tebrik ederim
Çok asılmadım, asılsam belki yine tutturamazdım canım haftaya esas listeye gireceğim haftaya durmasın diye kilo verişimYine eksiyle geldin tebrikler abla
1 kilo hedefini tutturamadın ama 600 dr da senin kilolarında gayet iyi canım tebrikler
Hey maşallah
SanırımZipzip- kaptanım doğru tahmin yaptı
Çok teşekkürlerretro_hippo doğumgünün kutlu olsun canım
Güüünaaaaydıııııın
Geçtiğimiz Cuma =59.3
Vee bugün =57.9
Fark =-1.400 gr
Yüzde= 2,4
Eki Görüntüle 2657360
Harika bir eksi olmuş süper tebrik ederim
Canım sana alkıştan başka nasıl yorum yapabiliriz ki bilmem
Benimde göz altlarim mor oluyor kilo verince annem öyle derdi gözlerinin altı morarmış yapma bırak diyo eşimde diyo yüzün çöktü diyet yapma yeter vücut şeklimiz ve sıkıntımiz aynı seninleYa kizlae birsey danisicam size simdi ben kilo almisdim ya hani yuzum parlamisdi goz alti morlugum var genetik az biraz hafiflemisdi simdi zayifladim ve annemlerden cevremden tepki aliyorum az bi insana donmusdun simdi niye çabaliyormusum kilo vermeye ve dun den beri goz altim yine mor gibi geliyor simdi ben bu durumda neyapayim
Ağzını hayra aç kiz regl olacağım halde 75 çıktım +1.5 kilo çıktımGulumse24 bama bak bu aralar cozuttun herseyi yiyosun yeter artik annenler var diyede yicen hafta sonu 80kilo olarak geri doncen
Ben napayim veremiyom 2hafta olduAğzını hayra aç kiz regl olacağım halde 75 çıktım +1.5 kilo çıktım
Acaba ben kac kiloyum meraktan catliyorum
Güüünaaaaydıııııın
Geçtiğimiz Cuma =59.3
Vee bugün =57.9
Fark =-1.400 gr
Yüzde= 2,4
Eki Görüntüle 2657360
Ya kizlae birsey danisicam size simdi ben kilo almisdim ya hani yuzum parlamisdi goz alti morlugum var genetik az biraz hafiflemisdi simdi zayifladim ve annemlerden cevremden tepki aliyorum az bi insana donmusdun simdi niye çabaliyormusum kilo vermeye ve dun den beri goz altim yine mor gibi geliyor simdi ben bu durumda neyapayim
içime doğmuş....canım arkadaşım
kesinlikle hiç aç kalmadim.... kaçamağımi da yaptım.... mutluyumMasaallah diyelimAc kalarak sağlikli kilo verilmez yemezsem kilo veremem bagirsaklarim calismaz ben yiyerek kilo verme taraftariyim
Ilahi songul
bağışıklık sistemini n güçlü olması bağırsaktan geçiyor.Ihmal etme canim bağırsak cok onemli ikinci beyni vucudumuzun
Ben bilirim
Kız bir gün saf protein al...ertesi gün en az 1 kilo gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?