ayy kız senin eline geçerlerse sen ne yaparsın ....stresini bir güzel atarsın....Hakkediyoruz canim nediyim bildirim bile yapmayi useniyolar artik yemek yemeyi kimse unutmuyo
4 puan vuuu süper canım....Dakikasi 4 puan olabilir canim
Valla 2 bildiririm daha olsaydi ilk 3 e girebilirdik
Zeytinyağlı tabağı aldım arkadaşımın yediklerinden çok az tadına baktım çok severim malum noodle görünce dayanamadım sadece bir kaşık diğeride 1 çatal sadece ceza verirseniz razıyımOglen yediklerin cok begenmedim ama abartmadan yemissin afiyet olsun canim
Sporunda cok guzel canim
Yok dün bütün gün yoldaydık. Seyahatte yani. Evde olunca böyle olmaz tabii...Kız sen bu menuyle nasil ayakta duruyosun ben olsam olurdum buneyaaa artik yemek yeee lutfen böyle olmaz kas kaybından hasta olursun sağliksiz bu sekilde hayatini surdurmen calisiyosan bile yemeklerini yaninda gotur olmaz
KartpostalKizlar hava muhteşem otesi
4.takim kazandiKim kazandi goremedim
Bizde haftaya 1 uye girecek listeyeayy kız senin eline geçerlerse sen ne yaparsın ....stresini bir güzel atarsın....
4 puan vuuu süper canım....
İlk 3 mu çok üzüldüm şimdi...
Ama ben işi çözdüm sanki
4 . Ve 9.takim yeni üye çok almış..
Ve kilo verenler yeni üyelerden bazıları
En güçlü rakiplerimiz 4 ve 9 hafta içi onlara borek çörek dondurma baklava götürelim...
14 takım ne oldu?
Patladı mi?
Cok fazla degilmis sporunu da yapmissin canim ceza yokZeytinyağlı tabağı aldım arkadaşımın yediklerinden çok az tadına baktım çok severim malum noodle görünce dayanamadım sadece bir kaşık diğeride 1 çatal sadece ceza verirseniz razıyım
İşte bu. Takımca bir bütün olduk. Yapmaya çalışayım spor İnşaAllahGünaydıncanım kg az sonunculuğu bırak ama haftaya aç kalmadan bol sporlu @sportie yi örnek alarak senden atılım bekliyorum, tabi kaptanımızında izniyle
Biliyorum canim yoldaydiniz ama dikkat et kendine azcik protein filan al biliyosun takip ediyorum menuleriniYok dün bütün gün yoldaydık. Seyahatte yani. Evde olunca böyle olmaz tabii...
YaaaaBu haftada 5.olduk kizlar kilo veren emegi gecen herkesi tebrik ederim
Bu hafta takımlar cok iyi kilo vermis
Az kişi daha mı iyi bilemedim şimdi...listeyi etkileme açısından..4.takim kazandi
90 lar da iyi gorunuyordu
Genel sonuclarda da besinci olduk canim
Bizde haftaya 1 uye girecek listeye
Bu hafta kendi içimizde yarisalim rekabet iyi gelmedi bize
14.,takim da 2 uye almis listelerine devam ediyorlar
Cok fazla degilmis sporunu da yapmissin canim ceza yok
Canımsın. Ben de seninkilere bakayım canım. Listelerde kim denk gelirse ona bakıyordum bu menüleri kontrol etme işini ciddiye almamız lazım...Biliyorum canim yoldaydiniz ama dikkat et kendine azcik protein filan al biliyosun takip ediyorum menulerini
Tatlım biz evvabla 3 günlük diyet yapacaktık sende katılmak ister misin? Pazartesi yapmaya başlıyorum ben. Spor olarakta Leslie 1 saat 30 days olan videosuyduİşte bu. Takımca bir bütün olduk. Yapmaya çalışayım spor İnşaAllah
Yok gecen hafta 4 uye vardi bu hafta 2 uye almis 6 uye oldu biri izne ayrilmis 5 kaldiAz kişi daha mı iyi bilemedim şimdi...listeyi etkileme açısından..
Free liste zaten bütün gün muhabbet ediyoruz...
14 takım yeni üye filan almiyir mu?
Helal yani 2 kişi ile yola devam
1 kisi ile takım oluyor mu?
Neyse camnimiz sagolsun kazananida tebrik ederim4.takim kazandi
90 lar da iyi gorunuyordu
Genel sonuclarda da besinci olduk canim
Bizde haftaya 1 uye girecek listeye
Bu hafta kendi içimizde yarisalim rekabet iyi gelmedi bize
14.,takim da 2 uye almis listelerine devam ediyorlar
Cok fazla degilmis sporunu da yapmissin canim ceza yok
Çoook sağol beni düşündüğün için. Tabii ki bu tatlı kızla diyet yapmak isterim ama ben korumadayım canım. Ama lesli yapayım onu paylaşırız Pazartesinden itibarenTatlım biz evvabla 3 günlük diyet yapacaktık sende katılmak ister misin? Pazartesi yapmaya başlıyorum ben. Spor olarakta Leslie 1 saat 30 days olan videosuydu
Tamam canım 3 gün 1 saatlik Leslie yapıyoruzÇoook sağol beni düşündüğün için. Tabii ki bu tatlı kızla diyet yapmak isterim ama ben korumadayım canım. Ama lesli yapayım onu paylaşırız Pazartesinden itibaren
AnlaştıkTamam canım 3 gün 1 saatlik Leslie yapıyoruzpazartesi ilk tamamlayan etiketlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?