Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi günler arkadaşlar,
yine içimiz cız etti. hüzünle uyandık bugün. terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Allah kahhar isminin tecellisini göstersin diye dua ediyoruz.
menümü vereyim:
sabah 10.00:250gr. kiraz,1.5dilim tam ekmek
öğle:1kase mercimek çorbası,salata,2çatal püre
17.00:1bardak süt.
21.00:adana kebap,salata,ayran

günaydınlar mutlu sabahlar iyi hafta sonları şekerler

derya ve nazo tebrikler a.s.

ece'ye çok çok başarılar inşallah

Teşekkürler kızlarrr. Şeniz İnşallah haftaya takım birinciliğini alırız.

Canım ben emzirmiyorum artık. Sütüm çok azalmıştı 6 aylıkken. Ve sonra da ne yaptıysam artıramadım ve o da bırakınca temelli gitti. Süt izni kullanıyorum ama adı süt izni. kaydirigubbakcemile3

İşyerinde masa başı çalışıyorum. Ve işim aktif değil. Evde de annem olacak artık. Yemekleri o yapar. Eşim sağolsun temizlik falan hepsine yardımcı olur. Bir tek çocuk bakmak kalıyor doğru düzgün. O da gün boyu oturduklarımı karşılamaz. Ondan böyle gidiyorum. Daha önce de bir kere 17 kilo verdim 64 den 47 e. onu da bu şekilde vermiştim. Duraklama yaşamıyorum çok şükür. Dilerim yine aynı olur. Ama azaltırsam içim rahat etmez şekerim. Şeniz

Herkese iyi haftasonları bu arada bayanlar. Hepinizi öpüyorum. Şimdi biraz bebişle ilgileneyim. zemuszemus

günaydınlar mutlu sabahlar iyi hafta sonları şekerler

derya ve nazo tebrikler a.s.

ece'ye çok çok başarılar inşallah

cooook sevindim bende ikinci olmusum hahahha.coook tesekkür ederim arkadaslar darisi sizin basiniza hedefim döndükten sonra birincilik.
suuracim sana cani gönülden katiliyorum canim.

nazzocum bu arada unutmuşum ben sabahki moral bozukluğuyla hayılı olsun canım, emeklerinin karşılığını alman gerekiyordu zaten. tebrik ederim. olumunekankayizsmile:lepi:

cooook sevindim bende ikinci olmusum hahahha.coook tesekkür ederim arkadaslar darisi sizin basiniza hedefim döndükten sonra birincilik.
deryaaa bak bak sen mayo giymek için hiç bi şey yemiyon herhalde anacm hayırlı olsun canım inşAllah Türkiyede alıp gelmezsin o kiloları

suram yazdıklarına katılmamak mumkün deyil ... ocaklara ateş düşüyor .....rabbım sabırlarını bolversin ..
menün güzel fıstık kahvaltın eksik olmuş ama yinede iyi ..
ne güzel.. bünyenin kıymetini bil o zaman ...:lepi:
böyle devam nozom ....alkisalkisalkis
tebrikler derya .....kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kıslar ......

liliş ablam mesaj yazarsın belki diye bakmaya gelmiştim yazmamışın nasıl geçti sınav ....?

nazzocum bu arada unutmuşum ben sabahki moral bozukluğuyla hayılı olsun canım, emeklerinin karşılığını alman gerekiyordu zaten. tebrik ederim. olumunekankayizsmile:lepi:

Teşekkürler bitanem. a.s. O olay hepimizi mahvetti canım. Maalesef.. :çok üzgünüm:

ne güzel.. bünyenin kıymetini bil o zaman ...:lepi:
böyle devam nozom ....alkisalkisalkis

Sağol canımmm. Şeniz Elbet bu kadar çok çok veremem bundan sonra biraz da olsa azalır verilenler ama kesinlikle durmaz. Maşallah diyip , dilimi ısırıp , popomu kaşıdım. kaydirigubbakcemile3

19.06.2010 - Tatil Günü

Kahvaltı : Klasik 11:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 15:00

3 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase cacık

Akşam : 19:00

1 tabak börülce salatası
1 tabak domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

1 kase kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

GÜNAYDINN KIZLARR YAA ÇOK ÜZÜLDÜM YıNE Mı 11 ŞEHıT YAA ALLAH BELALARINI VERSıN BU ŞEREFSıZLERıNN

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

kahvaltı

3 kÖfte
k.k peynır
4-5 zeytın
domates-salata

ÖĞlen

1 ekŞı yeŞıl elma kahvaltı geÇ yaptım ondan yıyemedım

ara

3 tane yulaflı bıskÜvı

akŞam

1 tabak patates yemeĞı
1 kase mercımek Çorbası
salata
yoĞurt

slm arkadaşlar biliyorsunuz tayinimiz çıktı şemdinliden sivasa geldik sonun da memleketimize.tabi bu arada çok acı olaylar oldu orda.bunun için de çok üzgünüm tabi, söyleyecek söz bulamıyorum.

bu arada yarışma ne durumda kaçıncı olduk bilemiyorum.

günaydın şekerler iyi pazarlar

herkesler gezmelerde galiba bugün

benim kociş işe gitti evdeyim ben

sabah kalktım kocişi gönderdim ,arkasından pazara gittim geldim sıcağa kalmıyım diye

temizlik yapçam

YAA HAVA ÇOOK GÜZELL ŞıMDı ŞÖYLE SU AKAN Bı YERDEE PıKNıK YAPCAN AY NE GÜZEL OLURDUUUU ETLER KÖFTELERR FALAN OFF BıBERLERı KÖZLÜCENN AMANINN AKLIMA VURDU YıNEE kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

GÜNAYDINNNNNNNN BACULARRRRRRR

YAAA BU GÜN ıÇıM KIPIR KIPIRRRRRR OYNAYIP DÖKTÜRMEK ıSTıYORUMM

DÜN RENGLı OLDUMM AKŞAM TARTIDA 80 ı GÖRDÜMM ohaoldumsmile ohaoldumsmile

VERıCEM BU HAFTA 2-3 KG ıNŞALLAHHH

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

günaydın canım inşallah bütün haftan böyle geçer canım .

GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları

günaydın nazlişkom nasılsın?

günaydın şekercim maşallah Allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…