günaydınlar mutlu sabahlar iyi hafta sonları şekerler
derya ve nazo tebrikler a.s.
ece'ye çok çok başarılar inşallah
günaydın fıstıklarımopuyorumnanaktan...nasılsınız,keyifler yerindedir umarım
benim çok yerinde,akşama tamerim geliyo,sositosositokoşuşturmaca gece başladı,saat 12 de browni ve bisküvili pasta yaptım ona..aşkım çok seviyoda,ne yapıyım dayanamadım,garibim eskişehirde tek başına yiyemiyo öle şeyler
e haliyle gece geç yattım sabahta uyanamadım bi türlü,ılık bi duş beni anca kendime getirdi,öğleden sonrada kuföre gitcem,saçıma fön çektireyim diyorum,sonra fotoğraf,pazartesi nikah işlemlerini başaltıcaz,üstelik tamerde çalışacağı kuruma evraklarını teslim edicek,en geç 1 ay içindede göreve başlıcak...offf çok işimiz var ya...
bu arada unuttum sanmayın...bireyselde 2 fıstığımız varmış..zemuszemus.deryacım ve nazzocum tebrik ediyorum sizi.:lepi::lepi:..darısı bizim başımıza inş...
nazom bence spora bu kadar yüklenme canım biraz azalt sadece yürüyüşlerini yap bak zaten güzel gidiyorsun .
hemde emziriyorsun kilo vermen zor olmaz ama durakladıgında elinde bir koz olsun tüm silahlarını hepsini topdan kulanma derim ben .yerimseniben
menün güzel canım er zamanki gibi afiyet olsun ...kaydirigubbakcemile5
Selam kıslar kİlo veren herkesİ tebrk ederİm Özellİkle dereceye gİren deryacımı ve nazoyu kutluyorum herne kadr bİr sÜre lİstede olmasamda gÖnlÜm hep sİznle banada cok dua edİn olur mu bu ara sÜreklİ dersanedeyİm.
LİlİŞ ablam ecenİnde allah yardımcısı olsun bnmde kardeŞcegezİm gİrcek duanızı eksİk etmeyİn
hepİnİzİ cok sevİyorum
İyi geceler bayanlarrr. Şeniz
Öncelikle sınava gireceklere Allah zihin açıklığı versin diyorum. Dualarımız onlarla. Allah yardımcıları olsun. :Saruboceq:
Bireyselde 3. olmuşum çok mutlu oldum. kaydirigubbakcemile2 Ve derya arkadaşımız da 2. olmuş süper bişi. :teytey:
Yalnız takım olarak ilk 3. te olamamak kötü olmuş. Yine kıl payı madalyayı kaçırmışız. Benim temennim en üstte olabilmek. Sıkı bir hafta geçirelim ve yapalım şunu artık. kaydirigubbakcemile5
günaydınlar mutlu sabahlar iyi hafta sonları şekerler
derya ve nazo tebrikler a.s.
ece'ye çok çok başarılar inşallah
günaydın fıstıklarımopuyorumnanaktan...nasılsınız,keyifler yerindedir umarım
benim çok yerinde,akşama tamerim geliyo,sositosositokoşuşturmaca gece başladı,saat 12 de browni ve bisküvili pasta yaptım ona..aşkım çok seviyoda,ne yapıyım dayanamadım,garibim eskişehirde tek başına yiyemiyo öle şeyler
e haliyle gece geç yattım sabahta uyanamadım bi türlü,ılık bi duş beni anca kendime getirdi,öğleden sonrada kuföre gitcem,saçıma fön çektireyim diyorum,sonra fotoğraf,pazartesi nikah işlemlerini başaltıcaz,üstelik tamerde çalışacağı kuruma evraklarını teslim edicek,en geç 1 ay içindede göreve başlıcak...offf çok işimiz var ya...
bu arada unuttum sanmayın...bireyselde 2 fıstığımız varmış..zemuszemus.deryacım ve nazzocum tebrik ediyorum sizi.:lepi::lepi:..darısı bizim başımıza inş...
iyi günler arkadaşlar,
yine içimiz cız etti. hüzünle uyandık bugün. terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Allah kahhar isminin tecellisini göstersin diye dua ediyoruz.
menümü vereyim:
sabah 10.00:250gr. kiraz,1.5dilim tam ekmek
öğle:1kase mercimek çorbası,salata,2çatal püre
17.00:1bardak süt.
21.00:adana kebap,salata,ayran
nazzocum bu arada unutmuşum ben sabahki moral bozukluğuyla hayılı olsun canım, emeklerinin karşılığını alman gerekiyordu zaten. tebrik ederim. olumunekankayizsmile:lepi:Teşekkürler kızlarrr. Şeniz ınşallah haftaya takım birinciliğini alırız.
Canım ben emzirmiyorum artık. Sütüm çok azalmıştı 6 aylıkken. Ve sonra da ne yaptıysam artıramadım ve o da bırakınca temelli gitti. Süt izni kullanıyorum ama adı süt izni. kaydirigubbakcemile3
ışyerinde masa başı çalışıyorum. Ve işim aktif değil. Evde de annem olacak artık. Yemekleri o yapar. Eşim sağolsun temizlik falan hepsine yardımcı olur. Bir tek çocuk bakmak kalıyor doğru düzgün. O da gün boyu oturduklarımı karşılamaz. Ondan böyle gidiyorum. Daha önce de bir kere 17 kilo verdim 64 den 47 e. onu da bu şekilde vermiştim. Duraklama yaşamıyorum çok şükür. Dilerim yine aynı olur. Ama azaltırsam içim rahat etmez şekerim. Şeniz
Herkese iyi haftasonları bu arada bayanlar. Hepinizi öpüyorum. Şimdi biraz bebişle ilgileneyim. zemuszemus
deryaaa bak bak sen mayo giymek için hiç bi şey yemiyon herhalde anacmcooook sevindim bende ikinci olmusum hahahha.coook tesekkür ederim arkadaslar darisi sizin basiniza hedefim döndükten sonra birincilik.
suuracim sana cani gönülden katiliyorum canim.
suram yazdıklarına katılmamak mumkün deyil ... ocaklara ateş düşüyor .....rabbım sabırlarını bolversin ..iyi günler arkadaşlar,
yine içimiz cız etti. hüzünle uyandık bugün. terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Allah kahhar isminin tecellisini göstersin diye dua ediyoruz.
menümü vereyim:
sabah 10.00:250gr. kiraz,1.5dilim tam ekmek
öğle:1kase mercimek çorbası,salata,2çatal püre
17.00:1bardak süt.
21.00:adana kebap,salata,ayran
ne güzel.. bünyenin kıymetini bil o zaman ...:lepi:Teşekkürler kızlarrr. Şeniz İnşallah haftaya takım birinciliğini alırız.
Canım ben emzirmiyorum artık. Sütüm çok azalmıştı 6 aylıkken. Ve sonra da ne yaptıysam artıramadım ve o da bırakınca temelli gitti. Süt izni kullanıyorum ama adı süt izni. kaydirigubbakcemile3
İşyerinde masa başı çalışıyorum. Ve işim aktif değil. Evde de annem olacak artık. Yemekleri o yapar. Eşim sağolsun temizlik falan hepsine yardımcı olur. Bir tek çocuk bakmak kalıyor doğru düzgün. O da gün boyu oturduklarımı karşılamaz. Ondan böyle gidiyorum. Daha önce de bir kere 17 kilo verdim 64 den 47 e. onu da bu şekilde vermiştim. Duraklama yaşamıyorum çok şükür. Dilerim yine aynı olur. Ama azaltırsam içim rahat etmez şekerim. Şeniz
Herkese iyi haftasonları bu arada bayanlar. Hepinizi öpüyorum. Şimdi biraz bebişle ilgileneyim. zemuszemus
tebrikler derya .....kaydirigubbakcemile5cooook sevindim bende ikinci olmusum hahahha.coook tesekkür ederim arkadaslar darisi sizin basiniza hedefim döndükten sonra birincilik.
suuracim sana cani gönülden katiliyorum canim.
nazzocum bu arada unutmuşum ben sabahki moral bozukluğuyla hayılı olsun canım, emeklerinin karşılığını alman gerekiyordu zaten. tebrik ederim. olumunekankayizsmile:lepi:
ne güzel.. bünyenin kıymetini bil o zaman ...:lepi:
böyle devam nozom ....alkisalkisalkis
günaydınnnnnnnn bacularrrrrrr
yaaa bu gün içim kıpır kıpırrrrrr oynayıp döktürmek istiyorumm
dün rengli oldumm akşam tartıda 80 i gördümm ohaoldumsmile ohaoldumsmile
vericem bu hafta 2-3 kg inşallahhh
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
GÜnaydınlar 6. Takımın Çıtırları
GÜNAYDINNNNNNNN BACULARRRRRRR
YAAA BU GÜN İÇİM KIPIR KIPIRRRRRR OYNAYIP DÖKTÜRMEK İSTİYORUMM
DÜN RENGLİ OLDUMM AKŞAM TARTIDA 80 İ GÖRDÜMM ohaoldumsmile ohaoldumsmile
VERİCEM BU HAFTA 2-3 KG İNŞALLAHHH
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
günaydın canım inşallah bütün haftan böyle geçer canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?