- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Klubümüze hoşgeldin ozaman elifim :1closedeyes:
günaydın 6 takımm :içelim:
benim cephede herşey yolundaaa
sadece biraz yoğunummm evde üç genç ye iç yıka -tatlicadiarzu-
fırsatını bulur bulmaz burdayımmm a.s
günaydın 6 takımm :içelim:
benim cephede herşey yolundaaa
sadece biraz yoğunummm evde üç genç ye iç yıka -tatlicadiarzu-
fırsatını bulur bulmaz burdayımmm a.s
olumunekankayizsmile
off ya şu erkekleri napsak bilmem alsanaalsanasmile
günaydın ablacım sınav nasıl geçti?
BugÜn kİmsecİkler yok
Ben varım nazlıcığım Şeniz
bende burdayım ara ara gelip bakıyorum kimseler gelmemiş oluyor . çok sıkıcı bir gün ...
Aynen öyle hem sıcak hem sıkıcı, yapacak hiçbirşey bulamıyorum, şöyle serin bir yerde uyumak istiyorum :umursamaz:
naparsınız bakim nazlım simoşum,sıkılmışsınız haklısınız valla havalar bunaltıcı evde bile insana daral geliyorken işte normaldir kızalr,bende evimi toparladım çamaşır falan epey dağıldı sünnetti mevlüttü derken az biraz uzandım kitap okudum hazır ev sessiz annem teyzeme gitti kardeşim işte kızda yukarı çıktı bende kendime işler bitince izin verdim aldım elime kitabımı,bakalım çok merak ediyordum inşallah umduğum gibi güzel bir kitaptır,bin muhteşem güneş duymuşunuzdur,okuyan varmı aranızda?
merhaba kızlaarrr ben geldımm
umarım herkez ıyıdır gecen gun yayınladıgım sabah gazetesının babalar günü için olan yarısmasını kazandık tesekkur ederım oy veren arkadaslaraa
bende bugun kotuyum pzt sendromu işteebıde uykum varkı soramayın gıtsın ev telasesı duru derken kılo verdım sanırım bıraz bende
ama tam anlamıyla dıyete hazır hıssetmıyorum hala kendımı boyle oldugu zaman bozuyorum ıkı gun yaptıktan sonra nekadar takarsam okadar kılo alıyorum bende takmamaya calıısyorum
annem bende bu hafta duruya o bakıyo cok sukur bugun ılk gunlerıydı bı sorun cıkmadı
kolay gelsın herkezee
nabersinizzz kıslarrr ayy hastaneye gittim bugün annem rahatsızdı Allahım ne sıcak ne sıcakk bayıldım yaaa doktorlarda ohh rahatlarına bakıyorlar bekleyen varmı dedikleri yokk deli de oldum ordaa
sizlerde burda sıkılmış kalmışsınızz cnm kaptanım valla şükür halimize işimiz gücümüz var iş arayıpta bulamayan o kadar çok kişi varkii Allah rahatımızı bozmasınn....
Bugün cnm hep soğuk şeyler çekiyor yemek memek hiççç istemiyooo
selam kızlar..nasılsınız kimse yokmu????????????
yumukcum ben okudum çok güzel bir kitap..ama okurken çok üzülmüştüm(((((
kitabı bi çırpıda okursun canım çok sürükleyicizaten..sonrada aynı yaZarın uçurtma avcısını okumanı tavsiye ederim.
bizde iyiyiz şekercim..ama ben çok yorgunum düğünlerimiz var..bitanesini kına düğün bu hafta atlattık..ama ben maffoldum ayaklarım çok şiş ve ağrıyor bugün bütün gün yattım ayaklarımı uzatıp ve hala aynı pozisyonda yatıyorum yani baya etkiledi..dinleneyim şişlikler insin buhaftada kuzenim evleniyo ayvalığa gideceğiz...döktürüyoruz iyice buaralar oynamaktan haşat oldum sormaa vallaa))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?