Tok tutuyor abla 2 saate 1 bak içince ben denemistimŞuan içiyorum gayet güzel ama bi doyuruculuğunun olacağını sanmıyorum içine biraz tarçın attım bol sulu süt gibi oldu
Tok tutuyor abla 2 saate 1 bak içince ben denemistim
Evet abla ben çok sevdim onu normal zamandan daha çok tok tuttu beni bende ilk ay nasıl tok durucam ben diye tereddüt ettim ama tutuyormuş tadıda bana güzel geldi yeşil çayım az olmasaydı bende yapardım bugün olmazsa yarın bende yapamÇok iyi öyleyse evet 2 saatte 1 içicem , yumurta çok rahat geçti bu da rahat geçer o zaman
Öyleyse bu program şahaneymiş
2 hafta sonra tatil öncesi de yaparım bunu o zaman
Yumurta daha kolay , onu da yapabilirsinEvet abla ben çok sevdim onu normal zamandan daha çok tok tuttu beni bende ilk ay nasıl tok durucam ben diye tereddüt ettim ama tutuyormuş tadıda bana güzel geldi yeşil çayım az olmasaydı bende yapardım bugün olmazsa yarın bende yapam
Yumurta sevmiyorum abla zorla yiyorum hatta bazen hiç yemiyorum benYumurta daha kolay , onu da yapabilirsin
Ya resimde oule siyahimsi cikiyor anlamiyormum bede neden kavurma ve mantar sote idiCanım afiyet olsun bende bol baharatlı severim, birde sarımsak ekliyorum, kajun baharatı çok yakuşıyor, fesleğen, kekik, kırmızı biber alabildiğince ekliyorum çok lezzetli oluyor
Canım çok güzel menün sporun
Sahalara geri döndün diyelimni ağustosta 70 i atıyomusun sırtından
Kaçamaklar oldu bitti artık önümüze bakalım , cuma tartı günü artık kaçamak yok
Afiyet olsun canım, kırmızı lahana çok faydalı gerçekten , bende gaz yapar çiğ hiç yiyemem,
Çok güzel salata alternatifi olmuş süper
Akşam yemeğinin ne olduğunu anlayamadım
Detoks olayı benimde kafama yatmaya başladı
Ama zaten aç geziyoz be
Hoşgeldin
Menün çok güzel afiyet olsun canım
Hahahahahahhaha Allah yardımcım olsunGazannn mübarek olsun
Ya resimde oule siyahimsi cikiyor anlamiyormum bede neden kavurma ve mantar sote idi
Gönlünden ne koparsaGunaydin kizceler gunumuz hayr olsun.
Ben dunku su ve sporu yazmamisim
1 saat boosted
1 saat yuruyus
Sinirsiz ev isi kosturmacasi dun isim bittiginde gece 1 di anca uyudum ama saat belirmicem az bir puan ver isdesportie
Evin hayırlı olsun canım ağız tadıyla güle güle oturun transferinde pozitifi görür çifte mutluluk yaşarsın ins Allah dualarım seninleEvi hallettik yarın tapu alacağız inşallah.Transferim de Ağustos sonu gibi olur muhtemelen. Ama belli değil belki iş yerim sebebi ile Eylül ayında tedaviye baslayabilirim. ☹ Patronum saçma sapan işlerle uğraşıyor demiş de benim icin
Gunaydin canimGunaydinnnn hayırlı sabahlarrrrrr
Benim de dualarım seninleEvin hayırlı olsun canım ağız tadıyla güle güle oturun transferinde pozitifi görür çifte mutluluk yaşarsın ins Allah dualarım seninle
hmmm bu bilgi için çok teşekkür ederim ben simitin kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordumBeyaz undan yapılmış mamuller sonrasında kan şekerini birden yükseltiyor sonra insülin salgılanıp kan şekeri düşünce acıkıyorsun? Di misportie diyetisyenim ❤❤❤
Gunaydin canim nerelerdeysen ceeee ee diyon kayboluyonGunaydinnnn hayırlı sabahlarrrrrr
Aynen oyle o urunlerin doyurmasi bile yalanci imis daha cok aciktiriyor bu sekerin ani yükselip insulin salgilanmasi sebebi ileBeyaz undan yapılmış mamuller sonrasında kan şekerini birden yükseltiyor sonra insülin salgılanıp kan şekeri düşünce acıkıyorsun? Di misportie diyetisyenim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?