Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok iyi öyleyse evet 2 saatte 1 içicem , yumurta çok rahat geçti bu da rahat geçer o zaman
Öyleyse bu program şahaneymiş

2 hafta sonra tatil öncesi de yaparım bunu o zaman
Evet abla ben çok sevdim onu normal zamandan daha çok tok tuttu beni bende ilk ay nasıl tok durucam ben diye tereddüt ettim ama tutuyormuş tadıda bana güzel geldi yeşil çayım az olmasaydı bende yapardım bugün olmazsa yarın bende yapam

Yumurta daha kolay , onu da yapabilirsin

Ya resimde oule siyahimsi cikiyor anlamiyormum bede neden kavurma ve mantar sote idi

Evin hayırlı olsun canım ağız tadıyla güle güle oturun transferinde pozitifi görür çifte mutluluk yaşarsın ins Allah dualarım seninle

Beyaz undan yapılmış mamuller sonrasında kan şekerini birden yükseltiyor sonra insülin salgılanıp kan şekeri düşünce acıkıyorsun? Di mi sportie diyetisyenim ❤❤❤
hmmm bu bilgi için çok teşekkür ederim ben simitin kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum

Beyaz undan yapılmış mamuller sonrasında kan şekerini birden yükseltiyor sonra insülin salgılanıp kan şekeri düşünce acıkıyorsun? Di mi sportie diyetisyenim ❤❤❤
Aynen oyle o urunlerin doyurmasi bile yalanci imis daha cok aciktiriyor bu sekerin ani yükselip insulin salgilanmasi sebebi ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…