Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım

Sen nerdeydin O nereye gidecek ? Herşeyin hayırlısı olsun, artık teknoloji devreye girecek görüntülü konuşursunuz bol bol
Eskiden böyle imkanlar da yoktu
Merhaba . Ben tam 37 yıldır bu özlemi hasretliği çekerim. Şimdiki gibi cep telefonları dayoktu, görüntülü konuşma da yoktu. .Çok zordur bilirim. Ama teknoloji uzağı yakınlaştırdı. virüsten dolayı evlatlarımıza bile nerdeyse sarılamıyoruz. En azından görüntülü sohbetle anı paylaşıyoruz artık. İlk zamanlar biraz zor olur ama alışılıyor.

Sorma Cnmmm. Trafik kazasında aynı arabada abimi, yengemi ve yeğenimi kaybettik bir aile kayboldu gitti malesef. Allah Rahmet Eylesin.
Allah rahmet eylesin canım bende 2 sene evvel 29 temmuzda bayram üstünde yengemi trafik kazasında kaybettim abim ve çocukta arabadaydi abim bacağı kırıldı çocuk yoğun bakımda kaldı 2 sini kurtardik ama yengem o an can vermiş kurban bayramı uzunleniriz hep o yüzden yaşarken bilmeyiz kıymetlerini insanların ölünce bir anlamı olmuyor hep sevdim yengemi hala içim çiz ediyor ama annem işte kavgalı gitti vicdan yapar

PAPATYAM POWERHACK başınızı sağolsun çok üzüldüm.. ben bunlari okurken niye ağlıyorum..

Canım mekanı cennet olsun inşaAllah

Başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin mekanlarını cennet eylesin

başın sağolsun canim
sağol
Bende dedim nasıl yani okadar almışmı
Benim kardeşimin kızımda aynıydı temmuz da 5 yaşına girdi ama büyük tuvaletini wc yapmaya başlayalı 4 ay oldu. Çok zor Allah yardımcın olsun. Kardeşim her wc girdiğinde bir hediye kampanyası başlattı minik oyuncaklar vs Süpriz yumurtalar. Onla başladı işe yaradı çok şükür. Ama aynısını geçen sen yaptığında işe yaramamış tı. Kendileri istediği zaman oluyor işte
Bugün yeşil çay- süt karışımı
Yarın yine yumurta bitti
Bugünü atlatırsam iyi yumurta kolay çünkü
Yeşilçay süt tarçın zencefil karışımı bende içiyorum arada. Ama sizin program dediğiniz nasıl bişii. Yumurta falan. Pekte sevmem ama diet hayrına yiyorum işte

Yumurta sevmiyorum abla zorla yiyorum hatta bazen hiç yemiyorum ben
Al bedende okadar zorla yiyorum resmen. Yıllarca alerjim vardı yemedim şimdilerde hafif reaksiyonlar oluyor yemeye başladım.
Esim aradi koye gidelim diye yarin dusunuyorduk gitmeyi ama islerini halletmis bugün gidelim dedi ben yine yolcu
iyi yolculuklar,
Evet teknoloji sağolsun Allahtan görüntülü varda azcık içimiz rahat ediyor.
Allah gani gani rahmet eylesin. Sizlere hayırlıve sağlıklı ömür versin. Sabırlar ihsan etsin. Yar ve yardımcınız olsun.
Amin çok sağolun
Cnm sizinde başınız sağolsun. Zor gerçekten Allah beterinden korusun ne diyelim işte insan oğlu herşey dayanıyor. Bizim 2 ufak kızımız da arabadaydı onlar sağ çok şükür ama ana baba yok işte büyütmeye çalışıyoruz onları Ramibbimin yardımıyla,

PAPATYAM POWERHACK başınızı sağolsun çok üzüldüm.. ben bunlari okurken niye ağlıyorum..

Başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin mekanlarını cennet eylesin
Aminn çok sağol

kızım poli istiyor. poli arabalar felan var.. babasiyla lades yaptı kızımla bak altina yapma kakayı wc ye yap diye.. tamam dedi ama cıks... sabah yapıyor.. bana geliyor anne sus babama söyleme altima yaptım

Esim aradi koye gidelim diye yarin dusunuyorduk gitmeyi ama islerini halletmis bugün gidelim dedi ben yine yolcu

Hayırlı yolculuklar cabım

Aaa kim gelmiş hoşgeldin madamcım nasılsın özledim seni

Canım taylan kümeli nin youtube kanalında 3 günde 3 kilo diyeti videoları var tam 3 tane, şu an benim yaptığım 1. Videosu. Ben yumurta çok sevdiğim için bana bu çok uydu

Aç bi incele , ilk günde 1.200 kg gitmesi acayip heyecanlandırdı beni , bakalım cuma sabahı ne gösterecek , böyle giderse 90 lar düşünsün derim Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…