Amin inşallah 23 yaşındaydı o üzüyor bizi kızı 1 yaşına basmıştı 1 hafta önce doğum günü yapmistikCanım mekanı cennet olsun inşaAllah
Bu sene alismadan mi ne hemen aglayamiyorum okadar çok ağladım ki göz pinarlarimmi kurudu benim ama içim e gel sor yangın yeri isyan da edemiyoruz Allah verdi Allah aldı ama yaşı çok genç 23 tü o çok yaraladı bizi
çok gençmişti.. Ölüm ne zaman olacagi hiç bilmiyoruz. Çok ağladığım yıl : 2015 yılıydı. oğlumu vefatindan sonra her ölümleri etkilemeye başladim.. kim olursa olsun.. tanimasam tanisam. haberleri şehit haberi görsem ağlıyorum bu içimden gelen bişey.. çok etkileniyorum.Bu sene alismadan mi ne hemen aglayamiyorum okadar çok ağladım ki göz pinarlarimmi kurudu benim ama içim e gel sor yangın yeri isyan da edemiyoruz Allah verdi Allah aldı ama yaşı çok genç 23 tü o çok yaraladı bizi
Bende kahvaltidan once tartildim 56.5 kiloyum
Hayırlı yolculuklar cabım
Aaa kim gelmişhoşgeldin madamcım nasılsın özledim seni
Canım taylan kümeli nin youtube kanalında 3 günde 3 kilo diyeti videoları var tam 3 tane, şu an benim yaptığım 1. Videosu. Ben yumurta çok sevdiğim için bana bu çok uydu
Aç bi incele , ilk günde 1.200 kg gitmesi acayip heyecanlandırdı beni , bakalım cuma sabahı ne gösterecek , böyle giderse 90 lar düşünsün derimBonus
Nerdesin senZipzipin alıntı kalmış boncuk koycaktım da
Hoşgeldin canim nasilsin ❤
Huhuuuuu hosgeldin
Hoşgeldin canım
Hayırlı yolculuklar cabım
Aaa kim gelmişhoşgeldin madamcım nasılsın özledim seni
Canım taylan kümeli nin youtube kanalında 3 günde 3 kilo diyeti videoları var tam 3 tane, şu an benim yaptığım 1. Videosu. Ben yumurta çok sevdiğim için bana bu çok uydu
Aç bi incele , ilk günde 1.200 kg gitmesi acayip heyecanlandırdı beni , bakalım cuma sabahı ne gösterecek , böyle giderse 90 lar düşünsün derimBonus
Sözünde basiniz sağolsun canım Allah'ım kimseye acısını yasatmasin çok zor yaşayan biliyor.çok gençmişti.. Ölüm ne zaman olacagi hiç bilmiyoruz. Çok ağladığım yıl : 2015 yılıydı. oğlumu vefatindan sonra her ölümleri etkilemeye başladim.. kim olursa olsun.. tanimasam tanisam. haberleri şehit haberi görsem ağlıyorum bu içimden gelen bişey.. çok etkileniyorum.Rabbim geri kalan sevdiklerinize uzun ömürler versin inşallah.
Neden bakip cikiyon selam vermiyosunHoşbulduk kızlarBende sizleri çok özledim Arada girip bakıyorum ama yazmıyorum bugün yazayım dedim. Ben iyiyim çok şükür trabzonda annemlerle beraber yayladayım. Şuan annemle yürüyüş yapıyorum
Arabadami sürüyon sen1 sn beklemiyosun kikahvaltıya gitmiştim bi aile dostu teyzeye sonrada araba sürdüm geldim. Her yerim şiş şiş trafik hep ödem yapıyor bende
Taze şöförümArabadami sürüyon sen
Trafik mi ödem yapiyo kahvlatimi
Ondan ödem yapmistir yenisin diyeTaze şöförümşubatta aldım ehliyetimi.
Ondan ödem yapmistir yenisin diye
Kiz bendede var yaaa büyük bas bitane ama bu kurban kesilmedi malesefEşim birden stresleniyo kızıyo hep onun yüzünden. İstanbulda olduğumuda not düşeyim.
Hani doğuda yoktur bu kadar büyük baş
Kiz bendede var yaaa büyük bas bitane ama bu kurban kesilmedi malesef
Olsun bendede var genede napim çöpemi atiyimBen dengesiz şöförlere demiştim enişteyi niye kattın araya
Benim Ömer Asaf da bilmedigi yok, tomu bile wc ye götürüyor kakasi gelmis diye ama kendisi yapmiyor israrla reddediyor bakalim nezamana kadar surecek boyle aralikta 3 yasini dolduracakkızım poli istiyor. poli arabalar felan var.. babasiyla lades yaptı kızımla bak altina yapma kakayı wc ye yap diye.. tamam dedi ama cıks... sabah yapıyor.. bana geliyor anne sus babama söyleme altima yaptım
Evdeyim bugün eşimin erkek kuzeninin düğünü var akşam şimdi ordan geldim gelini getirdik aksamada dugune gidicem basım agriyo nazara geldim nazaraGunaydin canim nerelerdeysen ceeee ee diyon kayboluyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?