Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Ömer Asaf da bilmedigi yok, tomu bile wc ye götürüyor kakasi gelmis diye ama kendisi yapmiyor israrla reddediyor bakalim nezamana kadar surecek boyle aralikta 3 yasini dolduracak![]()
Abdestim var okuyayimda ufleyeyim sana dur bacimEvdeyim bugün eşimin erkek kuzeninin düğünü var akşam şimdi ordan geldim gelini getirdik aksamada dugune gidicem basım agriyo nazara geldim nazara![]()
![]()
![]()
okuyun hele beni
Sağol canım Allah razı olsun zor olmazmi o çocuk anasız büyüyor yürümesi göremedi anası tek yapabildigimiz dua etmek çocuğa bakabilmek
Bı trafik canavarı daha katıldı aramıza hayırlı olsun kasaptanmi markettenmi aldinTaze şöförümşubatta aldım ehliyetimi.
Bı trafik canavarı daha katıldı aramıza hayırlı olsun kasaptanmi markettenmi aldin![]()

Ölmüşleren rehmet bacı sağolasın
Bacim kesin teshis koyamiyorlar yani anlayacagin romatizma var ama hangu cesidi tam emin degiller simdilik ve birden fazlada olabilirmis en son sjogren sendromu icin uapilan biyopsi pozitif cikti otoimmun bir hastaligim var yani sira bag dokusu eklem romatizmasi var 3 4 gundur agrilarim fazla dun ilac uazdirmak zorunda kaldim oncedenn kullanmis oldugim iki ilaci. En cok kortugum nedense lupus Allahnim o degilimdir insaAllahLili nasıl oldun sen? En son sonuç çıkmışmıydı unuttum.
bana bak boyna gezme düğüne gidicekmis ortalik olmus koronaEvdeyim bugün eşimin erkek kuzeninin düğünü var akşam şimdi ordan geldim gelini getirdik aksamada dugune gidicem basım agriyo nazara geldim nazara![]()
![]()
![]()
okuyun hele beni

Rabbim şifani versin canimBacim kesin teshis koyamiyorlar yani anlayacagin romatizma var ama hangu cesidi tam emin degiller simdilik ve birden fazlada olabilirmis en son sjogren sendromu icin uapilan biyopsi pozitif cikti otoimmun bir hastaligim var yani sira bag dokusu eklem romatizmasi var 3 4 gundur agrilarim fazla dun ilac uazdirmak zorunda kaldim oncedenn kullanmis oldugim iki ilaci. En cok kortugum nedense lupus Allahnim o degilimdir insaAllah![]()
Hadi hayirli olsunTaze şöförümşubatta aldım ehliyetimi.
Kizarmiyim gittin gideli ceee eeee deyip cikiyo nSen kız diye![]()
Bacim kesin teshis koyamiyorlar yani anlayacagin romatizma var ama hangu cesidi tam emin degiller simdilik ve birden fazlada olabilirmis en son sjogren sendromu icin uapilan biyopsi pozitif cikti otoimmun bir hastaligim var yani sira bag dokusu eklem romatizmasi var 3 4 gundur agrilarim fazla dun ilac uazdirmak zorunda kaldim oncedenn kullanmis oldugim iki ilaci. En cok kortugum nedense lupus Allahnim o degilimdir insaAllah![]()
Evet yaptiriuorum bu yilda subatta yaptirdim sonra virusden dolayi yaptiramadim ama aklimda, asla stres olmamam lazimmis elimden geldigince caba gosteriyorum stresli ortamlari hic sevmiuorum ama isde yinede oluyorHacamat yaptırdın mı hiç? Stresle ilgili çoğalıyor ağrılar romatizmanın çeşitlerinde.
2017 doğumlu mu?Benim Ömer Asaf da bilmedigi yok, tomu bile wc ye götürüyor kakasi gelmis diye ama kendisi yapmiyor israrla reddediyor bakalim nezamana kadar surecek boyle aralikta 3 yasini dolduracak![]()

Göyaaaa bende yaptircaktim ama birturlu yaptiramadim bende istiyorum baş agrim bide bacak ağrıları icinHacamat yaptırdın mı hiç? Stresle ilgili çoğalıyor ağrılar romatizmanın çeşitlerinde.
Evet 2017 aralik 012017 doğumlu mu?
bizim şubatta 4 yaşına girecek. çok uğraştim baya..korkuyor o yüzden ben sabrediyorum nereye kadar![]()