Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lili nasıl oldun sen? En son sonuç çıkmışmıydı unuttum.
Bacim kesin teshis koyamiyorlar yani anlayacagin romatizma var ama hangu cesidi tam emin degiller simdilik ve birden fazlada olabilirmis en son sjogren sendromu icin uapilan biyopsi pozitif cikti otoimmun bir hastaligim var yani sira bag dokusu eklem romatizmasi var 3 4 gundur agrilarim fazla dun ilac uazdirmak zorunda kaldim oncedenn kullanmis oldugim iki ilaci. En cok kortugum nedense lupus Allahnim o degilimdir insaAllah

Evdeyim bugün eşimin erkek kuzeninin düğünü var akşam şimdi ordan geldim gelini getirdik aksamada dugune gidicem basım agriyo nazara geldim nazara okuyun hele beni
bana bak boyna gezme düğüne gidicekmis ortalik olmus korona

Rabbim şifani versin canim

Hacamat yaptırdın mı hiç? Stresle ilgili çoğalıyor ağrılar romatizmanın çeşitlerinde.

Hacamat yaptırdın mı hiç? Stresle ilgili çoğalıyor ağrılar romatizmanın çeşitlerinde.
Evet yaptiriuorum bu yilda subatta yaptirdim sonra virusden dolayi yaptiramadim ama aklimda, asla stres olmamam lazimmis elimden geldigince caba gosteriyorum stresli ortamlari hic sevmiuorum ama isde yinede oluyor

Benim Ömer Asaf da bilmedigi yok, tomu bile wc ye götürüyor kakasi gelmis diye ama kendisi yapmiyor israrla reddediyor bakalim nezamana kadar surecek boyle aralikta 3 yasini dolduracak
2017 doğumlu mu?
bizim şubatta 4 yaşına girecek. çok uğraştim baya..korkuyor o yüzden ben sabrediyorum nereye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…