Evet yaptiriuorum bu yilda subatta yaptirdim sonra virusden dolayi yaptiramadim ama aklimda, asla stres olmamam lazimmis elimden geldigince caba gosteriyorum stresli ortamlari hic sevmiuorum ama isde yinede oluyor
bizim 23 şubat 2017Evet 2017 aralik 01
Zeytin yaprağı yollayim sanaDun siparis verdim ersagdan
akgunluk takviye edici gida
Pro 360 corek otu ve propolis tableti
Zerdecal&zencefil
Bunlar baya fayda ediyor
Birde zeytin yapragi ekstrasi ama o henuz elimde var iki sise ondan almadim.
Kışada omega ve magnezyum almayi dusunuuorum
Aynen bizim evde 4 erkek cocuk birde esim 5 erkek gelde stres olma ne mumkunOrtama gerek yok ki kuzum annesin sen stressiz ana olur mu?
Elinden geldikçe hafifleticen napalım.
Hacamata devam et Allahın izniyle şifa olur.
Aynen bizim evde 4 erkek cocuk birde esim 5 erkek gelde stres olma ne mumkun
Ahmet douorki anne sen ve stres olamamak dusunemiyorum sinirliumisim sinirlenecek birsey bulurmusum
Onun soğuk sıkımını nasil yapicam kizZeytin yaprağı yollayim sana
Diyorumki zaten siz baba olunca hic sinirlenmeyin diyorumEvlat sahibi olunca görecem ben sizi deseydin
Ben nebilim ben sana yollarim yaprak soğuk sicak sen sıktırOnun soğuk sıkımını nasil yapicam kiz
Ilk baniysa yarina açılır canimYa sudem banlanmis nezaman kalkar aceba bani burdan baska ulasma imkanimda yok uzuldum☹
BilmiyorumkiIlk baniysa yarina açılır canim
Ilk baniysa yarina açılır canim
Naber 5656.000 gr mısın sen şimdi?
Baska hesap kullanmiyorum demişti canimBilmiyorumkibaska sosyal medya adresini falanda bilmiyorum
500 gramimda var onu unutmayalimNaber 5656.000 gr mısın sen şimdi?
Bir cimento tormasi birde 6 kilo yesil fasulye poseti kadarcik
Yediğini böyle inkar görmedim yaBaska hesap kullanmiyorum demişti canim
500 gramimda var onu unutmayalim
37 gun boyunca o yediklerime kilo almamam mucize kendime nazar degdirmeyeyim nazar boncugu koyayim
Her ogunde yarim ekmekden fazla yedim ,bazlama ,gözleme derken karbon acisindan cok fazlaydi,daha abur cubur ve kolayı saymıyorumYediğini böyle inkar görmedim ya
Her ogunde yarim ekmekden fazla yedim ,bazlama ,gözleme derken karbon acisindan cok fazlaydi,daha abur cubur ve kolayı saymıyorum
Yediğimi inkar mi ediyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?