Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden aldin dolap bekçisi olsun diyemiUla giymeceyem bayramada giymedim niye aldiysamama bugün düğün evinde giydim lazım oldu bak
![]()

Boyum kisa ama ne yapayım kilomuda gosteriyorum56.500 gr hafızama kazıdım seni
Tobe bismillahhh tobe tobeee giyinmesin olurmu kizzzzzTamam yaaa ne haliniz varsa görün giyinmesin isterse![]()
Hani kaçamak yapıyordun hani kilo almış hissediyordun hepsi bizim psikolojimizi bozmak içinmiydiDun eve girdim tartildigimda 57.4 du ,bu sabah ac karna tartildim 56.5 kiloyum canım![]()
Offff dilek sana nasil anlatayim insan hepmi yanlis anlarTobe bismillahhh tobe tobeee giyinmesin olurmu kizzzzz![]()
Bayrama kadar gercekten kilo aldim canim ama bayramla birlikte verdigimi dusunuyorum cok hareket ettim ve ac gezdimHani kaçamak yapıyordun hani kilo almış hissediyordun hepsi bizim psikolojimizi bozmak içinmiydi![]()
Kız ev oturmalarina giyerim acelesi ne bugün ki düğün gelin hanim trafik polisi oğlumuz öğretmen her milletten insan gelecek ne geregi var hanım hanımcık otururum yerimde zatın kız tarafı cıbıldak gelecek biz eksik kalalımNeden aldin dolap bekçisi olsun diyemi![]()

Gıdın çıkmış Lili listeye girZaten surda bir abuzuttinim cikmis aciyor
Icten okkalı dıştan kucuk gibi ama![]()
Tabi bizimdeBayrama kadar gercekten kilo aldim canim ama bayramla birlikte verdigimi dusunuyorum cok hareket ettim ve ac gezdim
Burda kilo aldim diye dolasiyorum ya annemle kardeşiminde basinin etini yedim![]()
Cenem pek kucuk annem ondan gıdı varmis gibi oluyorGıdın çıkmış Lili listeye gir![]()
Abuzittin ne kizZaten surda bir abuzuttinim cikmis aciyor
Icten okkalı dıştan kucuk gibi ama![]()
Tamam tamam sustumKız ev oturmalarina giyerim acelesi ne bugün ki düğün gelin hanim trafik polisi oğlumuz öğretmen her milletten insan gelecek ne geregi var hanım hanımcık otururum yerimde zatın kız tarafı cıbıldak gelecek biz eksik kalalım![]()
Cenem pek kucuk annem ondan gıdı varmis gibi oluyor![]()
Gulumse24 yavaş kaldın mesajlara alışık değilim
Tartim yoktu ama ne yapayım ilk defa bu kadar uzak kaldim tartidanTabi bizimdeama kandırdın bizi
Senin yüzünden bizde saldık biz aldık sen niye almadın oyun bozanlik yaptınTartim yoktu ama ne yapayım ilk defa bu kadar uzak kaldim tartidan![]()
Demek ki benim kadar hareket etmedinizSenin yüzünden bizde saldık biz aldık sen niye almadın oyun bozanlik yaptın![]()