Hahaha ay ablaaa sabah sabah nesemi yerine getirdin güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün emi.Tatlım tartın hep solda kalsın..kipraşma . Parmağının ucuyla tek tek basaraktan bade suzerekten çık...
600 gr nedir ki iki çişe bakar. Hiiiiç kederlenme
GünaydınHepinize günaydın
GünaydınGünaydın
Neden onca spora rağmen veremediğini anladınmıHem pilav hem makarna poğaça kurabiye
Ne güzel yaklaşıyodum sana açtın yine arayıGünaydın kızçeler
Salı 55
Cuma 54.4
Zipzip- @hasbeenandgone
Anlamasammı duygusal kişiliğim bu kadar karbonu kaldırmaz üzülürGü nay dın ❤❤❤
Çok iyiyim bugün 3. Günümdeyim yarın bomba bildirimle karşınızda olucam
Günaydın ❤
Günaydın ❤
Neden onca spora rağmen veremediğini anladınmı
Ne güzel yaklaşıyodum sana açtın yine arayı
Tatlım tartın hep solda kalsın..kipraşma . Parmağının ucuyla tek tek basaraktan bade suzerekten çık...
Alemsin Elhancımne güldüm yaa
Sana bir sır veriyimmi3 günlük diyetler oluyo ya, yok ilk adım yok toparlanma filan
Taylan kümelinin 3 günlük diyetinin 3. Günündeyim
Tam 58 ile başladım
Eki Görüntüle 2671745
Bireyselde 1lik bile gelebilir
Gel bak 52 yi zorayalım yanıma bir yandaş lazımGü nay dın ❤❤❤
Çok iyiyim bugün 3. Günümdeyim yarın bomba bildirimle karşınızda olucam
Günaydın ❤
Günaydın ❤
Neden onca spora rağmen veremediğini anladınmı
Ne güzel yaklaşıyodum sana açtın yine arayı
Listede değilim tatlım ayıptır söylemesi mezunum yaBireyselde 1lik bile gelebilir
Gel bak 52 yi zorayalım yanıma bir yandaş lazım
Bence yeni hedefi 55 yap listeye gir ve birinciliği kapListede değilim tatlım ayıptır söylemesi mezunum ya
Harika bir sonuç...ufurmeye gelmezsin artık..rüzgarlara dikkat et...incelicim bu kürü...Alemsin Elhancımne güldüm yaa
Sana bir sır veriyimmi3 günlük diyetler oluyo ya, yok ilk adım yok toparlanma filan
Tam 58 ile başladım
Eki Görüntüle 2671745
Hep gül inşallah.Hahaha ay ablaaa sabah sabah nesemi yerine getirdin güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün emi.
600 gram almış olmam imkansız yediğim içtiğim belli yani süt detoks yapam bugün ben gidicem.markete şimdi yeşil çayım kalmamış alam gelem barii :)
Sapmak şaşırmak yok yola devam ben böyle çok mutluyum abla zor gelmişim bu zamana pes etmek caymak yok esim diyor sabrına hayranım dışarı çıkıyoruz tatlicilarin önünden geçiyoruz en sevdiğim görüyorum isim vermicem.Hep gül inşallah.
Yeşil çay candır...al şifa olsun.
Azmin daim olsun bu ani çıkışlara da hiç takılma bildiğin yoldan dümdük devam et.
Sapmak şaşırmak yok yola devam ben böyle çok mutluyum abla zor gelmişim bu zamana pes etmek caymak yok esim diyor sabrına hayranım dışarı çıkıyoruz tatlicilarin önünden geçiyoruz en sevdiğim görüyorum isim vermicem.
Bakıyorum öğle camdan esim diyor alayım yok diyorum bakinmakla yetiniyorum ben yemiş kadar oluyorum diyor vallahi kız sana helal olsun
Suan kahvaltidaydik gülümseyerek okudum esim neoldu yine dedi okumak zorunda kaldim hakkınızı helal edin ikimizde baya guldukTatlım tartın hep solda kalsın..kipraşma . Parmağının ucuyla tek tek basaraktan bade suzerekten çık...
SüpermişşşAlemsin Elhancımne güldüm yaa
Tam 58 ile başladım
Eki Görüntüle 2671745
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?