inşAllah canım.Hadi inşallah istediğin gibi olur cnm
Kesinlikle eee ☺
Hoşgeldinhakkında hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey.
DAHA da doymadıysan beni ye
E maşallah doy bizahmet ☺
Sakinnnn
Balkona çık yavaşşş yavaş derin nefes al burnundan al ağızdan ver ama deriiinnnn ve gökyüzüne bak sonra 1 dk kadar,
Olabilir
HosgeldinAyyy hadi inşallah sarkma olmasindan korkuyorum bende cok gevsek vücudum var siz kac kilo ile basladiniz
Bize ekmek yedirmez.Kiz simdi takimdan kaciracaksin uyeyi
Kaptan almış bile ne diyim hayırlı uğurlu olsunHedefe ulasip hep birliktr cikalim insallah
Ben 64 le başlamıştım yaklaşık 7 kilo verdim bende başta çok şiştim sallanan vücudum vardıAyyy hadi inşallah sarkma olmasindan korkuyorum bende cok gevsek vücudum var siz kac kilo ile basladiniz
Aslında nohutu az eti çoktu,ama.aksamlari bir tabak daha iyi tabi yarın daha dikkatli insAfiyet olsun akşam 1 tabak nohut yetmedi mi gülüm biraz fazla geldi bana, baklagil yiyoruz ama hem öğle hem akşam birde 2 tabak birden biraz çok geldi bana canım
Hoşgeldinizz umarım en güzel şekilde kilolarınız gider tedavinizden olumlu sonuç alırsınız burada hep birlikte başaracağız eminim
Afiyet bal şeker olsun
Valla şu azme hayranımabla hip dips egzersizlerine başlayım diyorum önerdiğin var mı diye ilk sana sorayım dedim dediğin hesaba bakıp Bi kaç bişi kendi sporuma ekleyeceğim bugün bir saat yaptım Ama beni hiç tatmin etmedi göbeğe taktım bide zaten yeni bir program yapayım dedim
Hoşgeldinizzzboy kilomuz aynıymış neredeyse ben bu boyda ilk defa 5 li rakamlara düştüm ama sizin başlangıç kilonuzun 58 olması çok güzel bu kilodan itibaren Hem güzel kilo verip Hem de fit bir vücuda sahip olursunuz ikisi bir tadından yenmez
Hepsi çok güzel ben sadece akşam ki ekmeğe takıldımafiyet olsun
HoşgeldinizHedefe ulasip hep birliktr cikalim insallah
Biri işte biri evdeÖğlen kuru fasulye akşam 2 tabak nohut ikisini aynı güne nasıl denk getirdin kız
Adımına bayıldım kahvaltı güzel başlamış ama sonrası olmamış mi neİyi geceler. Bugünün menüsü.
200 ml süt
Bir çay bardağı yulaf ezmesini bişirdim.
2 kaşık kayısı, erik, üzüm ezmesi
Arada karışık meyve ezmesi
Bir ufak dilim yalancı tramisu.
veee su. Veeee 10.000 adım günlük yürüme tamamlandı..
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
İyi gecelerİyi geceler
Sendeki bu azimle kapışmak zor olur senleinşAllah canım.
Istersen bu hafta kapısalim
Nasıl olsa gectin beni
Hosgeldin
Yaa ben de kilo almışım canım maalesef tatildeyim ya tatil=tatlı modundan çıkamadım çok endişeliyimEn iyi arkadaşım kızlar sıkıntı yok birde almancılar vardı onları yolladık neyseşimdi kadın kadına kaldık sıkıntı yok artık ama çok içtik nitekim 55 kilo olmuşum tekrar
Başlayalım bakalım
Amacım hedefe kaytarmadan ulaşmak.Sendeki bu azimle kapışmak zor olur senle
Yakında geçersin sen beni
Ama istersen olur tabii neden olmasın. Nasip olursa Eylül sonuna kadar en az 70 olmak istiyorum ekim sonu 65 Kasım sonu 60 gibi geniş geniş düşünüyorum ben. Hedef konusunda Temkinli davranıyorum. Ama icraatte harekete ve diete sağlıklı beslenmeye gayret etmeye çalışıyorum. İnşallah hedefe çabuk ulaşırım
BBu ne uzun tatil gııı sabancı mısınız nesiniz maşallah anam bacımYaa ben de kilo almışım canım maalesef tatildeyim ya tatil=tatlı modundan çıkamadım çok endişeliyimZipzip- tatil modundan çıkana kadar yarışmaya katılmasam mı? Ne dersin?
Verirsin canım inşallahsadece 400gram artiyim yavvvv cumaya 800gram vercem söz
Kız evdeyiz şimdi işe gitmeyince tatil diyorumBBu ne uzun tatil gııı sabancı mısınız nesiniz maşallah anam bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?