Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşAllah canım.
Istersen bu hafta kapısalim
Nasıl olsa gectin beni
Ayyy hadi inşallah sarkma olmasindan korkuyorum bende cok gevsek vücudum var siz kac kilo ile basladiniz
Hosgeldin

Ayyy hadi inşallah sarkma olmasindan korkuyorum bende cok gevsek vücudum var siz kac kilo ile basladiniz
Ben 64 le başlamıştım yaklaşık 7 kilo verdim bende başta çok şiştim sallanan vücudum vardı Şu an ki kilomda bile dizlerimde kaslar belirginleşmeye başladı bel kıvrımı görüldü bu kilolarda mutlaka sporla desteklenmeli kilo verilmese bile vermiş gibi incelmeler çok belirgin oluyor

Evet farkındayım ama iki dilim ekmek arasına köfte ve domates koyunca güzel oluyordu sporla ekarte ederim diye düşündüm normalde 1 dilim yerim Ama dayanamadım kendime ödül verdim

Adımına bayıldım kahvaltı güzel başlamış ama sonrası olmamış mi ne
Iyi geceler kizlar
İyi geceler kaptanım
İyi geceler

inşAllah canım.
Istersen bu hafta kapısalim
Nasıl olsa gectin beni

Hosgeldin
Sendeki bu azimle kapışmak zor olur senle
Yakında geçersin sen beni
Ama istersen olur tabii neden olmasın. Nasip olursa Eylül sonuna kadar en az 70 olmak istiyorum ekim sonu 65 Kasım sonu 60 gibi geniş geniş düşünüyorum ben. Hedef konusunda Temkinli davranıyorum. Ama icraatte harekete ve diete sağlıklı beslenmeye gayret etmeye çalışıyorum. İnşallah hedefe çabuk ulaşırım

Yaa ben de kilo almışım canım maalesef tatildeyim ya tatil=tatlı modundan çıkamadım çok endişeliyim Zipzip- tatil modundan çıkana kadar yarışmaya katılmasam mı? Ne dersin?

10 ağustos
09.00
4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
1kaşık chia
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Avuç içi kuru üzüm
13.30
1 şeftali
15.00
Küçük bir salkım üzüm
18.00
Küçük kase zeytinyağlı börülce
75 gr kıyma
1 kase yoğurt
1 çay bardağı kefir
Su 4
Spor 45 dk kardiyo 270p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie

Amacım hedefe kaytarmadan ulaşmak. komşuma kahveye gittim. Yalancı tramisu yapmış. Diyette olduğumu söyledim. Küçük bir dilim dedi. Aldım yedim. Onun için akşam yemeği yemedim. Ekşili kabak yemeği yapmıştım. İki kaşık ondan aldım sadece. tadına bakmak amaçlı

Yaa ben de kilo almışım canım maalesef tatildeyim ya tatil=tatlı modundan çıkamadım çok endişeliyim Zipzip- tatil modundan çıkana kadar yarışmaya katılmasam mı? Ne dersin?
BBu ne uzun tatil gııı sabancı mısınız nesiniz maşallah anam bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…