Günaydın canım ❤Ha ha şimdi sorsan hatırlamam.
Gün içinde o kadar çok şey okuyorum ki
Beyin doluyor yani
Günaydın hepimize
Keske vermeseydin ama daha güzellerini alacaksin canimBir sinir geliyor xs duydum mu gelmiyor diye verdiğim kıyafetler geliyor aklıma ☹☹☹☹
Eminin çok yakışmıştır fotonuzu merakla bekleyeceğimBana kalsa gidip m beden alirdim da kardesimin etkisiyle gittim xs aldim dugun gunu sizlerlede paylasirim resmi
Teşekkür ederim canımEminin çok yakışmıştır fotonuzu merakla bekleyeceğim
Umarım darısı başımaKeske vermeseydin ama daha güzellerini alacaksin canim
Sporda yapiyorsun hedefine ulaştiginda eminim super xs kiyafetlerin olacakUmarım darısı başıma ❤❤❤
Kiz bosver daha güzel daha modern alirsin.Bir sinir geliyor xs duydum mu gelmiyor diye verdiğim kıyafetler geliyor aklıma ☹☹☹☹
Bekarlık iyidir hiç evleneyim demiyorum ve evlenecek aday da yokKiz bosver daha güzel daha modern alirsin.
Eskisi gider yenisi gelir.
Moda gün gün değişiyor zaten.
Belli bir yıldan sonra ancak kendini tekrarlıyor.
Üstüne yakışan moda ama
Bekarken paranı bol bol harca
Sonra evdi arabaydı kısıtlaniyor harcama
M beden giysen çuval olur olmaz m size kaptanımBana kalsa gidip m beden alirdim da kardesimin etkisiyle gittim xs aldim dugun gunu sizlerlede paylasirim resmi
Canim Sen kilo mevzusunu çok mu kafaya takıyorsun?Dünkü sinir krizim bana yetti canım daha motive olucam hayata karşı dün ölümden döndüm resmen yüzüm gözüm heryerim şiş
Haklısın şimdi tok açın bekar evli çocuklunun halinden ne anlar biz liliyi görüp herşey mümkün diyoruz birde geceler var tabikiFelicio bahanemm yok spor icin ama ev isi yemek isi cocukla sokaklarda geziyorum sabah aksam artik duraksız kosturuyoo dagitiyoo dokuyooo onun arkasını sürekli topluyorum o uyuyunca yemek yapmam gerekiyo cunku uyuduğu 1saat onun disinda makinaya camasir at as topla derken o bir saat geciyo kalkiyo tekrar onunla kosusturmaca memede zaten sürekli kucak istiyo yok park istiyo şuan spora ayıracak vaktim yok acikcasi yapamam bak gene koltugumu pastel boyayla her yerine yazmis görmemiş kimse onla ugrasiyorum napayim 1sene daha belki boyle gecicek
Lilinin oğlu biraz daha büyük benimki daha 1bucuk yasında canım o yüzden kisin hep yaptim uyurken simdi yapamiyorumHaklısın şimdi tok açın bekar evli çocuklunun halinden ne anlar biz liliyi görüp herşey mümkün diyoruz birde geceler var tabiki
Bekarken de ev araba alıp borca giren çok.Bekarlık iyidir hiç evleneyim demiyorum ve evlenecek aday da yokbol bol gezmem lazım
Sağlık Olsun canım biz söylene söylene yaptırırız sanaLilinin oğlu biraz daha büyük benimki daha 1bucuk yasında canım o yüzden kisin hep yaptim uyurken simdi yapamiyorum
annem biriktir biriktir deyip duruyor ona bir söyleyeyim bunuBekarken de ev araba alıp borca giren çok.
Para birazda harcamak için.
Ben eskiden biriktirme meraklısı idim.
Ama artık harcamak lazım sağlık varken gençlik elden gitmeden.
Pandemi herşeyi mahfetti canım.
Gezmek yalan oldu bu yıl.
Aşı gelirse seneye gezeriz artık.
Geçen yaz hem çok yedim hem hiç oturmadim 77 idim.
Otur otur bi yere kadar.
Bu arada 75 i ucundan gördum dün
Ha ha anneler işteannem biriktir biriktir deyip duruyor ona bir söyleyeyim bunu❤
Etiket yapalim canim gelir belkiZipzip- bide bizim grupta tatlicadi vardi oda gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?