Super olur valla cay icmedim bugunToplaşın çaylar tavsa kanı
Kısmette yokmuş desene.Oooooo olmaz mı bütün etler ordaydı
başımın agrisi ondanmi gecmiyo acaba bende icmedimSuper olur valla cay icmedim bugun
Basina gunes de geçmiş olabilir canim havalar sıcakbaşımın agrisi ondanmi gecmiyo acaba bende icmedim
Gerçekten mi ...inciri boşver yardıma gelirim kız....
Bir bardak çayı kaç kişi bolusecegiz tatlım...Toplaşın çaylar tavsa kanı
sportie abla eve almak için eliptik mi kondüsyon bisikleti mi? Fiyat farkı var baya eliptik çok iyi biliyorum ama bisiklette iyi sonuç vericekse çok para vermeden alınmış olur
Sudem bizim müdür dediginle ilgili resmi yazının gelmediğini bir hafta seminer yapacağımızı diğer günlerde 31 Ağustos online uzaktan eğitime devam dedi. Söylenti çıkarmışlar 21' e kadar okuldayız diye. Tabi bu süre içinde sorumluluk sınavları da yapılacak.Canim sağolasın.
Bugün başladık.
Memleketten filan gelenler i gondermeyecekler.
21 inde açılacak gibi okuldayiz .
Zaman gösterecek bence.
E Elif_Eylul incirlerin nerden ben de isterim demiyeyim artık bizim de incir bahçemiz var..
Emzriyorsun canim bana cok gelmedi menun ,sporunda cok guzelMenümü yazayım bugün kaçamak yaptım maalesef asla yapmam diyordum ama yaptım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
Yarım domates salatalık
2 küçük biber
2 dilim peynir
2 lokma simit
3 Zeytin
Yarim dilim çavdar ekmeği
2 fincan çay
Ara 2 yaş incir 3 erik küçük boy
Öğle
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 tavuk şiş
1 domates
Az soğan
Akşam
1 bardak ayran
Bir karış boyunda 2 parça kıymalı pide☹☹
Pide yaptırdık eve ben de yedim maalesef
3 közlenmiş biber
Akşama da sadece çay içerim ve su
35 dk leslie 3 mil 140 puan
10000adim yazıyorum şu an 8000 tamamlarım
150 puan toplam puan 290
N NidsaliiZipzip-
Işte dayanamadım pideye yine kendimi tuttumEmzriyorsun canim bana cok gelmedi menun ,sporunda cok guzel
Cay cok baciii hala altı yanıyor bitiremedim cikin cikin gelinBir bardak çayı kaç kişi bolusecegiz tatlım...
Acelesi yok canm ne zman istersn o zman ekle . Benim için önemli olan kilo vermek . Ben Sadece sormuştumEline saglik canim
2 hafta deneme suremiz var canim bu konuda haklisin ama uyeleri listeye alirken daha cok dikkat ediyorum artik
Tabi ki herkes ayni oranda katilamaz paylasim yapamaz ama kurallara uymak gerekiyor
2 ay once uyeyi listeye aldim uye hesabi kapatip gitti ayni gun
Cumaya guzel eksi ile gelirsen listeye ekleriz canim
Ne guzel anlatmissin canim tesekkur ederim
Insallah kalacak yer sorunu olmadan atlatırsiniz bu sureci canim
Hosgeldin canim ❤
Eline saglik canim ne guzel herkes spor yapsin diye ugrasiyorsun
Cok güzelmiş
Tamam canim sen burda oldugunda paylasirim
Gecmis olsun canim
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik edeirm
Günaydın canım kolay gelsin ❤❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin abla eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canim ❤
Günaydın abla ❤❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik edeirm
Günaydın canim eksi ile baslaman cok guzel tebrik ederim ❤
Günaydın canim ❤
Odemleri atip yakinda eski kilona ulasirsin canim
Eksin cok guzel canim tebrik ederim canım ❤❤
Masallah cok guzelsin abla
Günaydın canim haftaya eksi ile baslaman guzel
Günaydın canım arada baktirmak lazim iyi yapmissin
Reglin etkisi vardir canim
Tamam canimAcelesi yok canm ne zman istersn o zman ekle . Benim için önemli olan kilo vermek . Ben Sadece sormuştum
Bugun enesin okul mudurude ilk donem sanmiyorumki okul acilsin dediSudem bizim müdür dediginle ilgili resmi yazının gelmediğini bir hafta seminer yapacağımızı diğer günlerde 31 Ağustos online uzaktan eğitime devam dedi. Söylenti çıkarmışlar 21' e kadar okuldayız diye. Tabi bu süre içinde sorumluluk sınavları da yapılacak.
Tamam canim
Evet canim sıcaktan tarlada bide çok sıcaktı sürekli ağaç ağaç gezdikyaaa ondan halaaa agriyo ağrı kesici bile fayda etmedi yemek yemedim mideme vurdu agrisi okadar yaniBasina gunes de geçmiş olabilir canim havalar sıcak
Kız gerçekten tabiki sen iste ayirayim geleceğin zaman ablacim gemlik yakin arabaniz var sanırımGerçekten mi ...inciri boşver yardıma gelirim kız....
Bursadayim canım benE Elif_Eylul incirlerin nerden ben de isterim demiyeyim artık bizim de incir bahçemiz var..
Sağolsun annem her sene hem satar hem de biz bol bol yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?