- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Karnım aç gülo tabak beni benden aldıSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2680115
Ara öğün saat 15.00
1 kalın dilim kavun
Akşam yemegi dışarda saat 18.00
1.5 tane lahmacun
Salata
1 tane kutu cola
2 lt su
Öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
Akşam 40 dk yürüyüş
Toplam =140 puan
N Nidsalii
@sudem34tesekkurler@yazip boşluk bırakmadan nick yaz
Nick in başını hatırlasan da geliyor altta
Nick bitince boşluk bırak@sudem34tesekkurler
Hoş geldin zeynoş...yok vallahi ben kötü bişey demedim
Elhan abla asıl bilimsel bir kompozisyon yazmıştı
O ceza aldımı acep
Geçmiş olsun. Yardımcı olduğunu değil de dalga geçtiğini zannettiler sanırım..canım bir arkadaşa yardımcı olalım derken soğuk sularda yüzdük
İnan ki bende bilmiyorum yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum
hoşbuldum ablaHoş geldin zeynoş...
Olaydan kusmadim yırttım ordan
bana da öyle geliyor ne diyim Allah bir daha yaşarmasınGeçmiş olsun. Yardımcı olduğunu değil de dalga geçtiğini zannettiler sanırım..
O konuyla ilgili bir şeyler duymuştum faydalarını okumuştum ondan olumlu yaklaştım...igrensek de gerçek bu... Polemik kokulu konulardan uzak durmak lazım...kızların dediği gibi uzak duralim oralardan...yetişkin insanlar sevmedikleri şeyleri yapmasınlar bize niye soruyorlar ki...bana da öyle geliyor ne diyim Allah bir daha yaşarmasın
Di mi tatlım...bol beleş elimizdeki nimetleri kullanmayı bilmiyoruz.hoşbuldum abla
Şanslısın vallahi öyle bir yazmıştın ki mune de etkilenmiş olmalı
çok doğru dedin ablaO konuyla ilgili bir şeyler duymuştum faydalarını okumuştum ondan olumlu yaklaştım...igrensek de gerçek bu... Polemik kokulu konulardan uzak durmak lazım...kızların dediği gibi uzak duralim oralardan...yetişkin insanlar sevmedikleri şeyleri yapmasınlar bize niye soruyorlar ki...
Beri gel kuzum...aynı senin gibiyim. 62 ile gitmiştim 65' le döndüm. Aman canımız sağ olsun. Hastalık kapmadan geldik ya diyetimize odaklanır veriririz inşallah. Sen de üzülme e mi....izin bitti bugün başladık çalışmaya.çok doğru dedin abla
Biz gelelim şu kilolara ben + 5 ile geri döndüm sende durumlar nasıl ne zaman izinden dönüyorsun abla
bir hevesle başladım bakalım veririz tabiBeri gel kuzum...aynı senin gibiyim. 62 ile gitmiştim 65' le döndüm. Aman canımız sağ olsun. Hastalık kapmadan geldik ya diyetimize odaklanır veriririz inşallah. Sen de üzülme e mi....izin bitti bugün başladık çalışmaya.
Canım arkadaşın kaç kilo ki? 10 kg 2 beden yapar en azyani bariz belli
akrep burcu valla
Kıskanç olduğunu söyler ama beni de kıskanmaz herhalde
Tatilde kilo aldığımi geri verdigimi spor yaptığımi filan biliyordu.
Ama 5.5 aydır hiç görüşmedik şaşırmadı yani
Bende üzüldüm biraz aynısın diyince
Canim sınıf benim
Iyi yapmışsın senin ufaklık 4 aylık demi
Lilim afiyet olsun şu yemek yarışmalarına sende katılsana kesin 1. OlursunMenunu atayim bari incir beklerkene
08 30 kahvalti
15 40 aksam
Su 3 litre
Sabah sekersiz kahve birde aksam icerim insaAllah
Zipzip-
Geçmiş olsun, nasılsın? WC olayı çözüldü mü ?Evet canim sıcaktan tarlada bide çok sıcaktı sürekli ağaç ağaç gezdikyaaa ondan halaaa agriyo ağrı kesici bile fayda etmedi yemek yemedim mideme vurdu agrisi okadar yani
Kız gerçekten tabiki sen iste ayirayim geleceğin zaman ablacim gemlik yakin arabaniz var sanırım
Bursadayim canım ben
Kız zeynoyu gördüm orda onu alayim getireyim dedim baktim sudal zaten tartışıyor birilerine sonra kardesim ordaymis hepimiz yedik Elhan abla bilimsel aciklamalariyla kaldi dünya çok küçük bende konu acicam yakindakizmak lazim
Elhan hanım merak ettim nerde ne yazdınız. ? Ben göremedim. Kaçırdım sanırım.Di mi tatlım...bol beleş elimizdeki nimetleri kullanmayı bilmiyoruz.
Sağol canim halaa artiyim cumaya cözerim insallahCanım arkadaşın kaç kilo ki? 10 kg 2 beden yapar en azdevam et 2 ay sonra görsün seni
Lilim afiyet olsun şu yemek yarışmalarına sende katılsana kesin 1. Olursun
Geçmiş olsun, nasılsın? WC olayı çözüldü mü ?
Cuma’ya da az kaldıçok yorulmuşsun kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?