Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bana da öyle geliyor ne diyim Allah bir daha yaşarmasın
O konuyla ilgili bir şeyler duymuştum faydalarını okumuştum ondan olumlu yaklaştım...igrensek de gerçek bu... Polemik kokulu konulardan uzak durmak lazım...kızların dediği gibi uzak duralim oralardan...yetişkin insanlar sevmedikleri şeyleri yapmasınlar bize niye soruyorlar ki...

çok doğru dedin abla
Biz gelelim şu kilolara ben + 5 ile geri döndüm sende durumlar nasıl ne zaman izinden dönüyorsun abla

çok doğru dedin abla
Biz gelelim şu kilolara ben + 5 ile geri döndüm sende durumlar nasıl ne zaman izinden dönüyorsun abla
Beri gel kuzum...aynı senin gibiyim. 62 ile gitmiştim 65' le döndüm. Aman canımız sağ olsun. Hastalık kapmadan geldik ya diyetimize odaklanır veriririz inşallah. Sen de üzülme e mi....izin bitti bugün başladık çalışmaya.

bir hevesle başladım bakalım veririz tabi

Canım arkadaşın kaç kilo ki? 10 kg 2 beden yapar en az devam et 2 ay sonra görsün seni
Menunu atayim bari incir beklerkene
08 30 kahvalti
15 40 aksam
Su 3 litre
Sabah sekersiz kahve birde aksam icerim insaAllah
Zipzip-
Lilim afiyet olsun şu yemek yarışmalarına sende katılsana kesin 1. Olursun
Geçmiş olsun, nasılsın? WC olayı çözüldü mü ?
Cuma’ya da az kaldı çok yorulmuşsun kolaylıklar dilerim

Kız zeynoyu gördüm orda onu alayim getireyim dedim baktim sudal zaten tartışıyor birilerine sonra kardesim ordaymis hepimiz yedik Elhan abla bilimsel aciklamalariyla kaldi dünya çok küçük bende konu acicam yakinda

İyi akşamlar herkese

Bugünkü menüm
Sabah 08:30
Aç karnına 2 bardak su biri limonlu
2 kuru kayısı
1 şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
50 gr kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 domates,
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Çeyrek simit
5 adet çiğ badem
3 şekersiz çay

Saat 14:30
2 kuru kayısı, şekersiz Türk kahvesi
1 Maden suyu

Akşam 18 : 00

Evdeki yemekler bana uygun olmadığından ve canım başka şey yemekte istemeyince 2 yumurta, 50 gr kadar beyaz peynirle yapılmış omlet, 1 bardak ayran, 1 ceviz, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 dal marul, 1 domates

Saat 19:00
2 bardak şekersiz çay,

Saat 20: 30 şekersiz Türk kahvesi

3 litre su bitti

Zipzip-

Egzersiz

10.200 adım _ 150 Puan
30 dk boosted _ 120 puan
10 dakika bölgesel : 60
Toplam : 330 puan

N Nidsalii , sportie

Sağol canim halaa artiyim cumaya cözerim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…