Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 11 . olmuşum. Ehh buda bişeydir. Evet gün içinde az spor yapıyorum. Hergün yürüyemeye biliyorum.

Sabah kuvvetli yiyorum. Ve sabahla öğle bir olunca ...... Ve eşim 15.00 gibi birşeyler yemek yiyor. O saatte ben acıkmıyorum. 17.00 den sonra da mümkün olduğunca yememeye gayret ediyorum. . Yanlız da yemeyi sevmiyorum.
Yalnız yemeyi öyle çok severim ki, sakin sakin kimseyle uğraşmak zorunda kalmadan. Üniversitedeyken de bir başıma dışarda kahvaltıya falan gider keyif yapardım. Özledim beee.

Dövüşüp olumsuz enerjiyi de attığına göre her şey tamam bence, inşallah en olumlu sonuçları alacaksın canım, sonra da burda kutlama yaparız Allah kısmet ederse tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Muhteşem hayirli haberler bekliyoruz Rabbim nasip etsin insaAllah guzel haber almayi

Evet canım 13 ünde tartılıp yapıyoruz çok isteyenler katılsın ki uymamak gibi bir problemle karşılaşmayalım
Koltuklar geldi bugun cok hosuma gitti
Güle güle kullan canım ❤
Benim 3. Haftamdi canım, başka bir düzene geçtim o yüzden böyle iyi verdim.
Bu sistemi vücudun istiyormuş demek ki iyi ki öyle yapmışsın ❤
seni geçmek için plan yapıyor.
Biz laf değil icraat yaparız
Strateji geliştiriyor
Sen parmak kası çalıştır dur o kalça bacak göbek kol kasi yapıyor
Umarım seni hayal kırıklığına uğratmam balım elimizden geleni yaparız hem iyi olan kazansın
Kim sessiz kalirsa yani daha az kimin sesi cikarsa ben o tarafta olurum bacim siz Turkler ne dersiniz iiii ezilenin yaninda olurum
Songül mü sessiz iyi kalpli bir cadı bence o
Cidden merak ediyorum Felicio şu an ne yapıyor acaba
Seni düşünüyorumdum ne kadar yensem diye
Bu gidişle öyle olacak, Leyla tek kalacak
tatlılığınla sudemimi alamazsın bırakmam olmaz
sen merhametli sin....
Kıyamazsın Leyla ma
Çarşamba gelir paketim ben son iki gün sabahtan akşama motive ederim onu
Balım üst notadan merhamet isteyen moda mı düştük merak etme yeneriz biz

Hoşgeldiniz
Menü olmamış biliyorsun zaten
Ben spora gidiyorum, bazı kişilere duyurulur
sen giderken ben dönüyordum canım
Fazla değil gayet dengeli beslenmişsin
Çok teşekkür ederim inşallah buraya sonucum pozitif yazmak da nasip olur
Umarım en kısa zamanda Çok yakışır çok anaç bir insansın sen
felicio geldi sizi başbaşa bırakıyorum devir teslim görevimi tamamladım
Aaa özledim seni ❤ Ben geldim sen gidiyorsun
Felicio Leyla cim nerelerdesin annemmm
Buradayım güzel
teşekkür ederiz N Nidsalii
Kader bizi bir arada istiyor hepimiz listede alt altayız sudem34 sonngulen
Bence tempolu yürüyüştür o ama spor kaptanımız cevaplar sizi

Canım ben if o bile isteye yapmıyordum, okuldaki ders saatlerim yüzünden öyle oluyordu. Kahvaltıya vakit bulamıyordum. Oğlum da 3 yaşından beri aynı okulda ve kahvaltıyı orda yapıyor diye kahvaltı hazirlamiyordum. Onu servise bindirip derse yetisiyordum. Yani yıllardır böyle o yüzden vücut pek vermiyordu demek ki. Şimdi evde olunca değişiklik yaptım ama senin bu söylediğini öğrenmem iyi oldu. Zaman zaman düzen değiştirip yaparım metabolizma şaşırsın biraz senin düzenin de güzel, inşallah işe de yarar. Takipte olayım seni.
Varis problemim yok canım şimdilik, yani çok incecik bir iki yerde var gibi ama değil gibi de Karatay ne açıdan iyi geliyormuş.

Ellerine sağlık canım

çok güldüm mesajlarına iyi misin? Merak ettim seni...durgunsun bu ara....özelden de konuşabiliriz istersen....herşey yolunda mı?
Seni çok seviyorum

İyi akşamlar menüm Zipzip-
N Nidsalii sporum
45 dk Leslie 180p
5000 adım 75p
Toplam 255p
Dolap düzenlerken anneme yardım ettim ama spor olarak yazmıyorum

Eklentiler

• 59C16D2B-16E7-4591-852D-EA945375D243.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 17
  • A86FEB46-23D3-4CFB-AA79-387BD7810A9E.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 17
  • 9C369742-9D05-4BC0-BD42-7B3E5DE6968C.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 20
çok güldüm mesajlarına iyi misin? Merak ettim seni...durgunsun bu ara....özelden de konuşabiliriz istersen....herşey yolunda mı?
Seni çok seviyorum
Yolunda balım haftaya izinli olacağım bu hafta biraz yoğun geçti Senin haftan nasıldı?
bende seni çok seviyorum canımsın Kanatsız bir meleksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…