Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

damarlar yok oluyor yazıyor ama işte doğru mu? eşim azaldı bacağında diyor amabenim var baya.tedavisi de meşakkatli kilo verme işi bitip korumaya geçince bakicam çaresine...
Canım benim oğlan da 2 yaşında başlamıştı krese kuzum.... benzer yanimiz çok.Songul diyet bitince 2.yi yapsak mı?

İyi akşamlar menüm Zipzip-
@Nidsalii sporum
45 dk Leslie 180p
5000 adım 75p
Toplam 255p
Dolap düzenlerken anneme yardım ettim ama spor olarak yazmıyorum
Bend eiki gundur aksama kadar temizlikle ugrastim ama yazmadim cunku dikkatimi cekti kimse yazmiyor bu insanlar temizlik yapmiyor olamaz dedim

felicio geldi sizi başbaşa bırakıyorum devir teslim görevimi tamamladım
Dur yaa karpuz kesmeyecen mi bana
Eline sağlık canım 10.olmusumbende ilk 5 diyordumbu mu kızların spor yapmamış halıbide yapsalar bu puanla 10.luk çok fenacanımı disime takmıştım oysaki

Neyse en azından Songül u geçmiş in
Ahhh ahhh keşke her gün tembellik etmeden yaptığım sporları yazsaymışım şuraya da birinin gözü spor gorseymiş
hemen de şımarNeyse Leyla da geçti Songül u
Kız başına benim kadar taş düşecek aman deyim. Bak bu arada renkli gözlülerin nazar degdirdigi bilimsel olarak da kanıtlanmış, dikkat et kendine.

Yolunda balım haftaya izinli olacağım bu hafta biraz yoğun geçti Senin haftan nasıldı?
bende seni çok seviyorum canımsın Kanatsız bir meleksin
çalışmak iyi geldi özlemişim bayaazmimi daha da artırdı yuzde 90 olumlu tepki alınca
Bugün spor yapmadım pazar biraz ev dinlenme modu oldu.
Ama spor yarışması için en az 2000 puan lazım

Yazda görelim beybim benim bu hafta sporsuz haftamdı bugünde anneme yardım ettim yoruldum sırf sudem34 in yüzünü kara çıkarmamak için Leslie yaptım

çalışmak iyi geldi özlemişim bayaazmimi daha da artırdı yuzde 90 olumlu tepki alınca
Bugün spor yapmadım pazar biraz ev dinlenme modu oldu.
Ama spor yarışması için en az 2000 puan lazım
Listeye bakalım 10000 adımı düşündün mü
bu hafta sporda ilk 5 e en kötü girelim
hatta ilk 3 daha iyi olur

Beni de alacaksınız dimi o kampa, sizi yensem bile kesinlikle vücudum değişiklik istiyormuş canım iyi oldu bunu öğrenmem.
Sudem seni koruyacak diye ne yapacağını şaşırdı bir ara sağlam taraftar çıktı canım. Bu arada sen dönerken ben tür bindiriyordum unutma sabah da spor yaptım ben.
Bu arada ciddi ciddi cadıya döndüm sizle uğraşacam diye ama ikinizi de çok severim

Kamp sensiz olur mu sudemim birtane 150 puanlık adım challenge mizede katıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…