yaz bacım sporunuDur yaa karpuz kesmeyecen mi bana
Ahhh ahhh keşke her gün tembellik etmeden yaptığım sporları yazsaymışım şuraya da birinin gözü spor gorseymiş
Kız başına benim kadar taş düşecek aman deyim. Bak bu arada renkli gözlülerin nazar degdirdigi bilimsel olarak da kanıtlanmış, dikkat et kendine.
Meydan okuma en az 150 puanlık yürüyüş yapacağız daha üstünüde yapabiliriz katılan kişileri listeleyeceğiz haftaya pazar günüBen genelde yuruyussuz gun gecirmem ama iki gundur temizlik cok yordu beni changell ne oluyor neyapmak lazim
Him ben gunluk en az 1 saat yuruyorum tempolu ama gun icindeki adimlari saymiyorum cunku elimde tel ile dolasmam lazim yani 150 havada karada yapilirMeydan okuma en az 150 puanlık yürüyüş yapacağız daha üstünüde yapabiliriz katılan kişileri listeleyeceğiz haftaya pazar günü
Damarların fotosunu çek canım böylece işe yarayacak mı görürsün. Benim ki de 2 yaşından önce başladı ama bakıcı buldukça geri aldım. 3 yaşından beri kesintisiz okula gidiyor, anne çalışınca, yakında da aileler olmayınca çocuklar böyle oluyor işte. Tatlım biz Şubat Mart gibi düşünüyorduk, pandemi girince erteleyelim dedik, sonra da eşim tamamen vazgeçti. Çok da canım sıkıldı hatta, şimdi o istese de ben istemem diyorum. Tabi büyük konuşmamak lazım her şeyin hayırlısı. Sen düşünüyor musun gerçekten.damarlar yok oluyor yazıyor ama işte doğru mu?eşim azaldı bacağında diyor ama benim var baya.tedavisi de meşakkatli kilo verme işi bitip korumaya geçince bakicam çaresine...
Canım benim oğlan da 2 yaşında başlamıştı krese kuzum....benzer yanimiz çok.Songul diyet bitince 2.yi yapsak mı?
Menü yazmayınca sporu da yazmadım hic canım ama artık yazmaya başlarım.Yazda görelim beybimbenim bu hafta sporsuz haftamdı bugünde anneme yardım ettim yoruldum sırf sudem34 in yüzünü kara çıkarmamak için Leslie yaptım
Sen anca bana laf yetiştircanim bani kalkmış etiket yapsaniz....az önce bakıp çıkmış....ben malum beceremiyorum
ya varya Allah da seni güldürsünDur ya yalan soylemiyim özledim, dedim ki şu spor bitse de gidip sudeme hava atsam
Aşkolsun yaa biri de benim destekcim olsun. Hem onlar 2. Grup üyesi. Bak kazanacam ben güven banaYoo yanlis anlasilmasin benn kimseye yardim etmedim benim desteğim herkesedir
kız çerezler yok ya alıntı eziyet beğen eziyet etiket eziyetSen anca bana laf yetiştir
Hoşgeldinizz aramızaaMerhaba herkese.sudem'in daveti üzerine geldim.
Eski bir yarışmacıyım, tekrar başlıyorum. Adım Funda, yaş 33, kilo 94. Uzun bir yolculuk olacak, dilerim birlikte başarırız.
Aslında iki gündür 13. takımda deneme süresine başlamıştım ama paylaşım azlığından dolayı ayrılmayı tercih ettiğimi yazdım. Sanırım sizin için sorun olmaz.
Yürüyüş yapanlar gördüm, çok sevindim. Ben de yürüyorum her gün. :)
Böyle bir durumda eğer bildirirsen abla liste üzerinde düzenlemeler yaparım hiç sıkıntı olmaz
Ona da varım tabiki, hiçbir şeyden eksik kalmiyim bir yerim şişer mazallahKamp sensiz olur musudemim birtane❤ 150 puanlık adım challenge mizede katıl canım
noldu kız kaybedeceğini anlayan desteğini geri mi çekiyorAşkolsun yaa biri de benim destekcim olsun. Hem onlar 2. Grup üyesi. Bak kazanacam ben güven bana
Ona da varım tabiki, hiçbir şeyden eksik kalmiyim bir yerim şişer mazallah
yaz bacım sporunurenkli göz mü? sen çok güzel bir afetsin o zaman
PAPATYAM beni okuyup üflüyor canım
Destek olmazmiyim canim tabikide basarabilirsin ama ben herkes kilo versin herkes basarsin havasindayimAşkolsun yaa biri de benim destekcim olsun. Hem onlar 2. Grup üyesi. Bak kazanacam ben güven bana
menüden kopya çekeriz diye mi korkuyon kızMenü yazmayınca sporu da yazmadım hic canım ama artık yazmaya başlarım.
Sen nasil uygun gorursen bebeeemmÇok yoruldum bugün ilgilenemedim burayladaküçücük bir şey sorayım listeyi cumartesiden başlatıp cuma günleri kilo bildirimi ile listeyi paylaşabilirim nasıl olur yoksa böyle iyi mi
vuuu biraz daha bakarsam ben sana nazar edecekEki Görüntüle 2682519
Geçenlerde kirpik permasi yaptığımda çekmiştim. Sana bir bakarım yerden kalkamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?