Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaz bacım sporunu renkli göz mü?sen çok güzel bir afetsin o zaman

PAPATYAM beni okuyup üflüyor canım

Ben genelde yuruyussuz gun gecirmem ama iki gundur temizlik cok yordu beni changell ne oluyor neyapmak lazim
Meydan okuma en az 150 puanlık yürüyüş yapacağız daha üstünüde yapabiliriz katılan kişileri listeleyeceğiz haftaya pazar günü

Meydan okuma en az 150 puanlık yürüyüş yapacağız daha üstünüde yapabiliriz katılan kişileri listeleyeceğiz haftaya pazar günü
Him ben gunluk en az 1 saat yuruyorum tempolu ama gun icindeki adimlari saymiyorum cunku elimde tel ile dolasmam lazim yani 150 havada karada yapilir

Damarların fotosunu çek canım böylece işe yarayacak mı görürsün. Benim ki de 2 yaşından önce başladı ama bakıcı buldukça geri aldım. 3 yaşından beri kesintisiz okula gidiyor, anne çalışınca, yakında da aileler olmayınca çocuklar böyle oluyor işte. Tatlım biz Şubat Mart gibi düşünüyorduk, pandemi girince erteleyelim dedik, sonra da eşim tamamen vazgeçti. Çok da canım sıkıldı hatta, şimdi o istese de ben istemem diyorum. Tabi büyük konuşmamak lazım her şeyin hayırlısı. Sen düşünüyor musun gerçekten.

Dur ya yalan soylemiyim özledim, dedim ki şu spor bitse de gidip sudeme hava atsam
ya varya Allah da seni güldürsün gerçekten çok tatlısın o kadar tadında espri yapıyorsun kiama ben korkuyorum ayarı kaçırırim diyeçünkü çok naif sin

Hoşgeldinizz aramızaa
N Nidsalii
Cuma günü yayladaydim menü paylaşımı yapamamıştım halbuki sporum vardı ama neyse tebrik ederim seni Lili 38
Böyle bir durumda eğer bildirirsen abla liste üzerinde düzenlemeler yaparım hiç sıkıntı olmaz

Çok yoruldum bugün ilgilenemedim buraylada küçücük bir şey sorayım listeyi cumartesiden başlatıp cuma günleri kilo bildirimi ile listeyi paylaşabilirim nasıl olur yoksa böyle iyi miBirde normalde bu hafta tavsiye ve yorum yapamadım kusura bakmayın haftaya kpss atlattıktan sonra daha iyi tavsiyelerle geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…