Ya canim inan laf yetistiricem diye yoruldum kimseden destegimi falan cekmedim kimseye ozel destegimde yoknoldu kız kaybedeceğini anlayan desteğini geri mi çekiyorben seni tutuyorum üzülme sen
Bugün yine İlker Ayrık modu
Allah seni de güldürsün canım inşallah. Sen de çok tatlısın, merak etme alıngan biri değilimdir canım, bir şey olursa da sormaktan cekinmemya varya Allah da seni güldürsüngerçekten çok tatlısın o kadar tadında espri yapıyorsun ki ama ben korkuyorum ayarı kaçırırim diye çünkü çok naif sin
MasaAllah Rabbim nazarlardan korusunEki Görüntüle 2682519
Geçenlerde kirpik permasi yaptığımda çekmiştim. Sana bir bakarım yerden kalkamazsin
Canım cumartesiden başlamak mantıklı,cumayı dahil etmeyebilirsin. O günü biraz keyif günü gibi kabul edebiliriz.Çok yoruldum bugün ilgilenemedim burayladaküçücük bir şey sorayım listeyi cumartesiden başlatıp cuma günleri kilo bildirimi ile listeyi paylaşabilirim nasıl olur yoksa böyle iyi mi Birde normalde bu hafta tavsiye ve yorum yapamadım kusura bakmayın haftaya kpss atlattıktan sonra daha iyi tavsiyelerle geleceğim
yaz bacım sporunurenkli göz mü? sen çok güzel bir afetsin o zaman
PAPATYAM beni okuyup üflüyor canım
Eki Görüntüle 2682519
Geçenlerde kirpik permasi yaptığımda çekmiştim. Sana bir bakarım yerden kalkamazsin
evet canım burdada bir kaç kez yazmıştım...biz de tam düşündük dünyada pandemi havası esince erteledik....Damarların fotosunu çek canım böylece işe yarayacak mı görürsün. Benim ki de 2 yaşından önce başladı ama bakıcı buldukça geri aldım. 3 yaşından beri kesintisiz okula gidiyor, anne çalışınca, yakında da aileler olmayınca çocuklar böyle oluyor işte. Tatlım biz Şubat Mart gibi düşünüyorduk, pandemi girince erteleyelim dedik, sonra da eşim tamamen vazgeçti. Çok da canım sıkıldı hatta, şimdi o istese de ben istemem diyorum. Tabi büyük konuşmamak lazım her şeyin hayırlısı. Sen düşünüyor musun gerçekten.
Hayır öyle şey olur mu ?? Tamamen senin hakkın öpüyorum seniSenin hakkindir ozaman canim benim tebrik ederim seni
Canım niye böyle tepki verdin ki, biz iki gündür kendi aramızda takılıyoruz birbirimize. Destek olsan da olmasan da lafta zaten bunlar, yoksa sudemin benim kilo vermemi istememe gibi bir durumu yok. Seni de muhabbete dahil etmiştim kendimce kusura bakma.Ya canim inan laf yetistiricem diye yoruldum kimseden destegimi falan cekmedim kimseye ozel destegimde yok
işte ya...Hemde ne üflüyorum. Nefesim kuvvetlidir vesselam
sudem34 efsunlu dur ona bişii olmaz
Ama seninde gözler maşallah
Güzel Lilim bana destek olmalısın herkese değilYoo yanlis anlasilmasin benn kimseye yardim etmedim benim desteğim herkesedir
pro olmanın ayrıcalığıOoo kalabalık baya burasımisafirlere var
Kolay gelsin canım senin çok titiz olduğunu tahmin edebiliyorumBen genelde yuruyussuz gun gecirmem ama iki gundur temizlik cok yordu beni changell ne oluyor neyapmak lazim
Bilmukabil cnmmişte ya...balım ya.... insanın senin gibi dostu olsun....bide üstüne borcu olsun
Maşallah ya ne güzel gözler demi biz nazar etmesek iyidir
Tek başıma yeterim sananoldu kız kaybedeceğini anlayan desteğini geri mi çekiyorben seni tutuyorum üzülme sen
Bugün yine İlker Ayrık modu
Sabah erken kalkam da yürüyemkalma tabi sensiz tadı çıkmaz
Tamamen tembellikmenüden kopya çekeriz diye mi korkuyon kız
Canım benim çok sağol, 36 yaşındayım. Yok be oyle çok güzel değilim, çok şükür eline yüzüne bakılacak durumdaydım, beyim beğenip aldı iştevuuu biraz daha bakarsam ben sana nazar edecek
Kiz yasin kaç ?
Çok güzelsin gibime geldi
Canimmm çok sağolMasaAllah Rabbim nazarlardan korusun
Canım çok teşekkür ederim, sen az daha oku onaHemde ne üflüyorum. Nefesim kuvvetlidir vesselam ☺
sudem34 efsunlu dur ona bişii olmaz ☺
Ama seninde gözler maşallah
amin canımAllah seni de güldürsün canım inşallah. Sen de çok tatlısın, merak etme alıngan biri değilimdir canım, bir şey olursa da sormaktan cekinmem
Yaşı dert etmiyorum da nasıl bakarız diye düşünüyorum, oğlum da çok çektik bakıcı falan bulamadık. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah canım.evet canım burdada bir kaç kez yazmıştım...biz de tam düşündük dünyada pandemi havası esince erteledik....aynı durumdayız yani...ben hep son çocuk 40 da yapicam derdim ama kısmet...artık hayırlısı olsun...hatta eskiden 4 çocuk hayalim bile vardı ama tabi hiç dogurmadan önce
Tabi cnm sorun bende dün yazamadım bugün sen listeyi paylaşmadan önce yazabilirdim sağlık olsunHoşgeldinizz aramızaa
Böyle bir durumda eğer bildirirsen abla liste üzerinde düzenlemeler yaparım hiç sıkıntı olmaz
Proyum ama o konuda cahilim cnmm nasıl yapılıyor bilmiyorum hiç yapmadımpro olmanın ayrıcalığıss al da bakalım kız kimler var?
Tek başıma yeterim sana
Sabah erken kalkam da yürüyem
Tamamen tembellikyazmaya üşeniyorum. Klasik yiyecekler yoksa.
Canım benim çok sağol, 36 yaşındayım. Yok be oyle çok güzel değilim, çok şükür eline yüzüne bakılacak durumdaydım, beyim beğenip aldı işte
Canimmm çok sağol
Canım çok teşekkür ederim, sen az daha oku ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?