Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya varya Allah da seni güldürsün gerçekten çok tatlısın o kadar tadında espri yapıyorsun kiama ben korkuyorum ayarı kaçırırim diyeçünkü çok naif sin
Allah seni de güldürsün canım inşallah. Sen de çok tatlısın, merak etme alıngan biri değilimdir canım, bir şey olursa da sormaktan cekinmem

Canım cumartesiden başlamak mantıklı,cumayı dahil etmeyebilirsin. O günü biraz keyif günü gibi kabul edebiliriz.

evet canım burdada bir kaç kez yazmıştım...biz de tam düşündük dünyada pandemi havası esince erteledik....aynı durumdayız yani...ben hep son çocuk 40 da yapicam derdim ama kısmet...artık hayırlısı olsun...hatta eskiden 4 çocuk hayalim bile vardı ama tabi hiç dogurmadan önce

Ya canim inan laf yetistiricem diye yoruldum kimseden destegimi falan cekmedim kimseye ozel destegimde yok
Canım niye böyle tepki verdin ki, biz iki gündür kendi aramızda takılıyoruz birbirimize. Destek olsan da olmasan da lafta zaten bunlar, yoksa sudemin benim kilo vermemi istememe gibi bir durumu yok. Seni de muhabbete dahil etmiştim kendimce kusura bakma.

Hemde ne üflüyorum. Nefesim kuvvetlidir vesselam

sudem34 efsunlu dur ona bişii olmaz
Ama seninde gözler maşallah
işte ya... balım ya....insanın senin gibi dostu olsun....bide üstüne borcu olsun
Maşallah ya ne güzel gözler demi biz nazar etmesek iyidir

işte ya... balım ya....insanın senin gibi dostu olsun....bide üstüne borcu olsun
Maşallah ya ne güzel gözler demi biz nazar etmesek iyidir
Bilmukabil cnmm
Evet maşallahhh güzel gözlü arkadaşımız. Bizim nazarımız değmez Cnmmm. Temiz kalpliyiz biz niye nazarımız değsin.

noldu kız kaybedeceğini anlayan desteğini geri mi çekiyor ben seni tutuyorum üzülme sen

Bugün yine İlker Ayrık modu
Tek başıma yeterim sana
kalma tabi sensiz tadı çıkmaz
Sabah erken kalkam da yürüyem
menüden kopya çekeriz diye mi korkuyon kız
Tamamen tembellik yazmaya üşeniyorum. Klasik yiyecekler yoksa.
vuuu biraz daha bakarsam ben sana nazar edecek
Kiz yasin kaç ?
Çok güzelsin gibime geldi
Canım benim çok sağol, 36 yaşındayım. Yok be oyle çok güzel değilim, çok şükür eline yüzüne bakılacak durumdaydım, beyim beğenip aldı işte
MasaAllah Rabbim nazarlardan korusun
Canimmm çok sağol
Hemde ne üflüyorum. Nefesim kuvvetlidir vesselam

sudem34 efsunlu dur ona bişii olmaz
Ama seninde gözler maşallah
Canım çok teşekkür ederim, sen az daha oku ona

Yaşı dert etmiyorum da nasıl bakarız diye düşünüyorum, oğlum da çok çektik bakıcı falan bulamadık. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah canım.

Hoşgeldinizz aramızaa

Böyle bir durumda eğer bildirirsen abla liste üzerinde düzenlemeler yaparım hiç sıkıntı olmaz
Tabi cnm sorun bende dün yazamadım bugün sen listeyi paylaşmadan önce yazabilirdim sağlık olsun
Bugün 6000 adımım var 90 puan
Hiç yoktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…