Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aşı meselesi hallolsun düşünüruz senle fikir alışverişiilk dr.ve öğretmen lere yapılacak zaten. hayırlısı

Ne güzel bir yorum teşekkür ederim n

En az 150p yürüyüş challenge başlamış bulunuyoruz yarın başlıyoruz pazar listeleriz
en çok yürüyen 1. Olur
sudem34 sonngulen Lili 38
canım bir arkadaş daha istedi ama kimdi?
Yeni gelenlerden Songül hatırlıyor musun?
Felicio sen geçmişi az önce yaptın onu da ekle mutlaka.
Hafızam çok fena herşeyi yazıyorum bu ara.

Bence güzel fikir Sen sınavını atlat umarım çok güzel geçer

Ne kusuru canim benim, ben galiba espiriyi bir yere kadar kaldirabiliyorum cunku yapim geregi herseyi aciklama geregi duyuyorum elimde olmadan oyuzdende yoruluyorum kendimi ifade etmeye çatışmaktan buda benim huyum isde naparsin. Yoksa sudem kilo vermeni istemiyor diye birsey dusunmem zaten asla sudemde beni tanir nasil biri oldugum diye dusuniyorum

Son düzenleme:
canım bir arkadaş daha istedi ama kimdi?
Yeni gelenlerden Songül hatırlıyor musun?
Felicio sen geçmişi az önce yaptın onu da ekle mutlaka.
Hafızam çok fena herşeyi yazıyorum bu ara.
Görmedim ben gözümden kaçmış gider bakarım ekleriz tabiki

Aaaaa ama yerim artık ben seni yaaaaaaaaa ben bir sorayım tedavin iptal olabilir dediler ondan dövüştük. Ne demek iptal etmek 6 aydır bekliyorum zaten. İnşallah yaaa güzel haber vermek çok istiyorum Allah tan hayırlıysa tabi

canım inanmak başarmanın yarısıdır....inan iyi düşün iyi olsundua et bol bol

O ne güzel göz rengi öyle maşallah için dışın herşeyin güzel

Peki 1. Grup 2. Grup kim birinci oldu???
Geçmiş çok uzun bir gecede nerdeyse 10 sayfa yazılmış okuyamadım
ben 3 u olmusum yuppiiii haftaya birinci olacagim

Ediyorum hep. Allah tan umut tabi ki kesilmez ama çok umutlanmak da istemiyorum. Olacak olacak dersem sonra büyük yikilirim ya
stres yapma.odak.noktan olmasın.ye iç gül eğlen.temiz hava al.seni üzecek ortamda bulunma.kafan boş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…