Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Challenge katılımcısı arkadaşlarım sizede günaydın
hepimizin çok zorlu rakipler olduğunu görüyorum Hepiniz gözümü korkutuyorsunuz bakalım 1. Kim olacak haftaya pazar günü hatta dayanamayıp Cumartesi akşamdan açıklarız Hepimize bol eksiler olsun
sudem34 Lili 38 sonngulen Diyette

Eline saglik canim 1.ligin icinde tebrik ederim
Evet canim puani hesaplayip yazarsan arkadasimiza da kolaylik olur
Cok mu hizli yuruyorsun arada 1-2 dakikalik kosma yada daha hizli yuruyup kalp atis hizini artırıyorsan kardiyo sayılır
Ama direk ayni tempoda kardiyo olmaz gibi ama sporla ilgili cok bilgim yok canim

Olur tabi ki canim cuma paylasabilirsin sen simdi sinava odaklan canim
Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum, ne yapmam lazım?
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum inşallah hedefine birlikte ulaşiriz
Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz
Gunluk menu ve spor yaziyoruz
Spor yarismasi icin N Nidsalii etiketlersin
Izne mi ayrildin mezun mu oldun bilgilerine bakayim
Günaydın herkese
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ☀ ☀☀☀
Günaydın canim ❤

Gunaydin sana da canim☺ bol sporlu gunler

Daha once 2.takimdaymissin canim 74.2 ile izne ayrılmışsın

Starti verdim herkese bol yuruyusler dilerim Rabbim utandirmasin bol bol eksilelim
In cin top iynuyor kus sesi disinda birde yusufcukkk sesi disinda kimsecikler yok

Eklentiler

• 20200830_094117.webp
    121,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200830_094246.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 24
G
Sen de canimmm. Bu arada benim canavar minnoş bugün yancısıyla evin iç kapısına kadar gelmiş sanırım kardeşi
Günaydın fotoğrafta daha büyük gorunuyordu öyle olunca annesi sandiydim ben aman aman iyi olsun mama verdin ya seni yokluyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…