Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kosturmacada düzen bozuluyor bazen canım, ilk elin günahı olmaz diyelim.

Starti verdim herkese bol yuruyusler dilerim Rabbim utandirmasin bol bol eksilelim
In cin top iynuyor kus sesi disinda birde yusufcukkk sesi disinda kimsecikler yok
Sabah sabah açık hava çok güzel geliyor, havalar da çok sıcak değil artık iyi oluyor

G

Günaydın fotoğrafta daha büyük gorunuyordu öyle olunca annesi sandiydim ben aman aman iyi olsun mama verdin ya seni yokluyor heralde
Yok canım o fotodaki annesi zaten. Ben tek sanıyordum ama 3 yavru var, dün bizim bahçede gördüm. Sonra da ikisi kapının ağzına gelmiş. Gelmesine sevindim korkup kaçar hiç gelmez artık diye düşünüyordum

Günaydın balım ❤❤❤sen Songülü hallet işimiz zor iki kişi anca haklarız
destek ekip mi alsak ben korktum ya ikimiz de baş edemezsek
Günaydın ☀ ☀☀☀
günaydın
süper
Çok istiyorum o yeşili seninki bu hafta kesin olur zaten.
evet inşallah sen bu hızla birde bu hafta bile girebilirsin
@Felicio sudem34 Lili 38 @Yarenzzzz başka kimse var mıydı hatırlayamadım, sabah 50 dakikalık yürüyüş yaptım, akşam tekrar yapacağım, toplamı yazarım, sizde durumlar ne.
canım ben zayıflama kemeri bı de market yaptım geldim az henüz adım.
Birazdan çıkıcam
Boylar farklı canım belki o etki ediyordur
evet senin daha hızlı iniyor....yada ben çok yüksek kilodan başladım ya ondan da olabilir...82.9 az değil yani
Merhaba evet kilomu hatırlıyorum ama takımımı yanlış hatırlıyormuşum
olsun canım....ben daha once 2-3 takımda yarıştım kimi kapandı çok değişiklik oluyor yıllar geçince...artık bizimsin
Güncel canım, 66.5
süper en geç haftaya yeşil olucaz... şişmanlığa elveda bide benim gıcık tartı bana obese diyor
Biriniz kollarımdan biriniz bacaklarımdan tutun, birkaç posta daha yaparım sporumu.
Garanti yeşil

Hoşgeldinizz Burada birlikte çabucak hedefimize ulaşacağız

Sagol canım iyiyim sen nasılsın.okadar cok misafir agirladimki hic vaktim olmadi kendime bbirkac haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama pek giden birsey olmayinca burayi ariyorum hemen
O zaman buraya daha sık gelmen lazim canim

Vücut kitle indeksi 29 un üstü risk canım.
Vücut alismamali.
Ben sınırdan döndüm yoksa alıp başımı gidiyordum mutsuzluğa ve yemek yemeye .
Korusa en azından.
Sınav geçince ilgilenirsin.
Kesinlikle canim gecmemeli staji var simdi bitsin dikkat etmeye baslar artik
Afiyet olsun ne pişirdiniz? Yarını iple çekeceğim sizi tebrik etmek için ?
Pek saglikli seyler degil yazmasam daha iyi
1. Olmamız ne kadar güzel bir haber tebrikler kızlar
Zipzip- kaptanım iyi ki varsın herşeyin başı sensin
Tesekkur ederim canim sizlerdee iyi ki varsiniz ❤❤❤

Cuma gözümden kaçan mesajlar olmus yeni fark ettim

Kışın sabahları çorbaya bayılırım. Okula giderken içeriz bazen ama yanındaki ekmekler çok tehlikeli
Diyet ekmek de koymuş canimlar eşim bu hafta gece çalışıyor sabah işten çıkıp eve geldi hadi çorbaya gidem dedi baya da olmuştu gitmeye. Çok da mutlu oldum. Adam beni çorbaya götürdü diye mutlu oldum ya nasıl hasret kaldiysam artık

Ahh kıyamam ben onlara ya nasıl da sevgiye muhtaçlar

Ya ben akşam yattığımda ki kilomla sabah ayni acaba benim vücut uyku da leptin salgilamiyomu
Kacta yatıyorsun kacta kalkıyorsun canim
Birde oruc oldugun icin ac degilsin oda etkiliyor olabilir
Saat 2-3 gibi tartil o zaman gercek kilon ortaya cikar ramazan da bu saatlerde tartiliyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…