Suan yuruyorum canim bende, baktim geldim 30 dakika olmus@Feliciosudem34 Lili 38 @Yarenzzzz başka kimse var mıydı hatırlayamadım, sabah 50 dakikalık yürüyüş yaptım, akşam tekrar yapacağım, toplamı yazarım, sizde durumlar ne.
Hos geldin canim aramizaMerhabaevet kilomu hatırlıyorum ama takımımı yanlış hatırlıyormuşum
Kosturmacada düzen bozuluyor bazen canım, ilk elin günahı olmaz diyelim.Merhaba eve geç geldik bugün çok yogundum arkadaslar kuzenimin nişanı olucak ta yardım ettik
Menümü yazıp yatcam
Sabah 11 kahvaltı
Yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek bal
Ara yok koşturmadan
Akşam 8
2 lahmacun ice tea açlıktan ölüyordum yedim mecbur
Spor yok ama gün boyu yürüdük mağaza mağaza gezdik dışarda
Kötü oldu biliyorum ama yarından itibaren düzene sokacağım plan yaptım kendime çizelge hatta astım duvara
Herkese iyi geceler
Biriniz kollarımdan biriniz bacaklarımdan tutun, birkaç posta daha yaparım sporumu.Günaydın balım ❤❤❤sen Songülü hallet işimiz zor iki kişi anca haklarız
Sabah sabah açık hava çok güzel geliyor, havalar da çok sıcak değil artık iyi oluyorStarti verdimherkese bol yuruyusler dilerim Rabbim utandirmasin bol bol eksilelim
In cin top iynuyor kus sesi disinda birde yusufcukkk sesi disinda kimsecikler yok
Yok canım o fotodaki annesi zaten. Ben tek sanıyordum ama 3 yavru var, dün bizim bahçede gördüm. Sonra da ikisi kapının ağzına gelmiş. Gelmesine sevindim korkup kaçar hiç gelmez artık diye düşünüyordumG
Günaydınfotoğrafta daha büyük gorunuyordu öyle olunca annesi sandiydim ben aman aman iyi olsun mama verdin ya seni yokluyor heralde
Kışın sabahları çorbaya bayılırım. Okula giderken içeriz bazen ama yanındaki ekmekler çok tehlikeliGünaydın herkese ben çorbacıya gittim de geldim. Güzel bir kahvaltı yaptım
Günaydın canim ❤Günaydın herkese ben çorbacıya gittim de geldim. Güzel bir kahvaltı yaptım
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar, Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Olsun canım yeni takimin burasiMerhabaevet kilomu hatırlıyorum ama takımımı yanlış hatırlıyormuşum
destek ekip mi alsak ben korktum ya ikimiz de baş edemezsekGünaydın balım ❤❤❤sen Songülü hallet işimiz zor iki kişi anca haklarız
günaydınGünaydın ☀ ☀☀☀
süperChallenge katılımcısı arkadaşlarım sizede günaydın ☀☀☀
hepimizin çok zorlu rakipler olduğunu görüyorumHepiniz gözümü korkutuyorsunuz bakalım 1. Kim olacak haftaya pazar günü hatta dayanamayıp Cumartesi akşamdan açıklarız ❤❤❤ Hepimize bol eksiler olsun
sudem34 Lili 38 sonngulen @Yarenzzzz
evet inşallahÇok istiyorum o yeşiliseninki bu hafta kesin olur zaten.
canım ben zayıflama kemeri bı de market yaptım geldim az henüz adım.@Feliciosudem34 Lili 38 @Yarenzzzz başka kimse var mıydı hatırlayamadım, sabah 50 dakikalık yürüyüş yaptım, akşam tekrar yapacağım, toplamı yazarım, sizde durumlar ne.
evet senin daha hızlı iniyor....yada ben çok yüksek kilodan başladım ya ondan da olabilir...82.9 az değil yaniBoylar farklı canım belki o etki ediyordur
olsun canım....ben daha once 2-3 takımda yarıştım kimi kapandı çok değişiklik oluyor yıllar geçince...Merhabaevet kilomu hatırlıyorum ama takımımı yanlış hatırlıyormuşum
süperGüncel canım, 66.5
Garanti yeşilBiriniz kollarımdan biriniz bacaklarımdan tutun, birkaç posta daha yaparım sporumu.
Günaydın canim ❤Günaydın canlar
Zafer Bayramımız kutlu olsun.
HoşgeldinizzAdım Nesrin
Yaşım 33
Güncel kilom 71.6
Hedefim 57
Mesleğim öğretmen
Çocuk sayım 2
Daha önce 13. Takımda bulundum
Kilo alma sebebim hamur işi tutkum
Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok
Sanırım bunlardi form soruları eksik bir şey kaldı mı ki?
O zaman buraya daha sık gelmen lazim canimSagol canım iyiyim sen nasılsın.okadar cok misafir agirladimki hic vaktim olmadi kendime bbirkac haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama pek giden birsey olmayinca burayi ariyorum hemen
Kesinlikle canim gecmemeli staji var simdi bitsin dikkat etmeye baslar artikVücut kitle indeksi 29 un üstü risk canım.
Vücut alismamali.
Ben sınırdan döndüm yoksa alıp başımı gidiyordum mutsuzluğa ve yemek yemeye .
Korusa en azından.
Sınav geçince ilgilenirsin.
Pek saglikli seyler degil yazmasam daha iyiAfiyet olsunne pişirdiniz? Yarını iple çekeceğim sizi tebrik etmek için ?
Tesekkur ederim canim sizlerdee iyi ki varsiniz ❤❤❤1. Olmamız ne kadar güzel bir haber tebrikler kızlar
Zipzip- kaptanım iyi ki varsın herşeyin başı sensin
Ya ben akşam yattığımda ki kilomla sabah ayni acaba benim vücut uyku da leptin salgilamiyomuLeyla sende yat.
Songül sabah yürüyecek
Leptin salgılaman lazım
Diyet ekmek de koymuş canimlarKışın sabahları çorbaya bayılırım. Okula giderken içeriz bazen ama yanındaki ekmekler çok tehlikeli
Ahh kıyamam ben onlara ya nasıl da sevgiye muhtaçlarYok canım o fotodaki annesi zaten. Ben tek sanıyordum ama 3 yavru var, dün bizim bahçede gördüm. Sonra da ikisi kapının ağzına gelmiş. Gelmesine sevindim korkup kaçar hiç gelmez artık diye düşünüyordum
Teşekkür ederim canimcimmmAfiyet bal sifa olsun
Kacta yatıyorsun kacta kalkıyorsun canimYa ben akşam yattığımda ki kilomla sabah ayni acaba benim vücut uyku da leptin salgilamiyomu
Gece 12 de anca yatma moduna giriyorum artık bu hafta belli olucakKacta yatıyorsun kacta kalkıyorsun canim
Birde oruc oldugun icin ac degilsin oda etkiliyor olabilir
Saat 2-3 gibi tartil o zaman gercek kilon ortaya cikar ramazan da bu saatlerde tartiliyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?