Cok gec degil aslinda canimGece 12 de anca yatma moduna giriyorum artık bu hafta belli olucak
İkiniz de bana öyle gaz veriyorsunuz ki maşallah, iyi ki varsınız.destek ekip mi alsak ben korktum ya ikimiz de baş edemezsek
günaydın
süper
evet inşallahsen bu hızla birde bu hafta bile girebilirsin
canım ben zayıflama kemeri bı de market yaptım geldim az henüz adım.
Birazdan çıkıcam
evet senin daha hızlı iniyor....yada ben çok yüksek kilodan başladım ya ondan da olabilir...82.9 az değil yani
süperen geç haftaya yeşil olucaz... şişmanlığa elveda bide benim gıcık tartı bana obese diyor
Garanti yeşil
Neler var icindeKizlar ben bunu cok sevdim kalorisi yuksekmisdir
Yarim kase yogurtNeler var icinde
Dut kurusu
Kayisi
Yulaf
Diğerlerini secemedim :)))
Tek tek hesaplariz istersen kalori miktarinu
Erken yatmaya alışmak lazım ama yapmak çok zor geliyor.Ya ben akşam yattığımda ki kilomla sabah ayni acaba benim vücut uyku da leptin salgilamiyomu
Çok iyi yapmış valla, sabah sabah mutlu etmiş seni. Eşim de ben üzgün olunca gel kahvaltıya götüreyim seni der, çok severim dışarda yapmayı.Diyet ekmek de koymuş canimlareşim bu hafta gece çalışıyor sabah işten çıkıp eve geldi hadi çorbaya gidem dedi baya da olmuştu gitmeye. Çok da mutlu oldum. Adam beni çorbaya götürdü diye mutlu oldum ya nasıl hasret kaldiysam artık
Bı de sevdirseler keşke zıpırlar. Bugün gidip ikinci doz aşıyı olcam sayesindeAhh kıyamam ben onlara ya nasıl da sevgiye muhtaçlar ☹
İçine tam olarak neler koydun canım, detokslarda buna benzer öğünler var ama içindekiler de önemli.Kizlar ben bunu cok sevdim kalorisi yuksekmisdir
1 kase 200 gram yogurt 122 kaloriYarim kase yogurt
3 yk yulaf
1 tk keten tohumu
6 7 kuru dut
3 kayisi
Iyi gunler olsun abla❤Selamlar herkese. Güzel bir gün olsun hepimize
Uykum geldi sen ne yapıyorsun canim bugunde gittiniz mi incir toplamayaNapiyonuz
Bende 4.olmuşumben
3 u olmusum yuppiiiihaftaya birinci olacagim
Evet günde 70 yada 80 dakika Tempolu yürüyorum 90 dakikaya çıkarırım olmadıpapatyam da yürüyor bol bol ona da soralım
Bende koyardım gri gri ama neysene korkması kız bayıldımünv.de bende yesil lens takardim hey hey ama senin yeşil çok güzel çok kıskandım maşallah kız yüz bin kere
bende bir iki kez yaptım da ban 10 yıllık ilk banimi yemiştim
Ama şimdi sorsan nasıl yaptın
Yapacağın zaman öğrenir sana da öğretirim bitanem
OkPAPATYAM katılmak ister misin? Yarın başlıyor 150p en az yürüyüş bana da etiket yapıyorsunuz spor bildirirken
HoşgeldinAdım Nesrin
Yaşım 33
Güncel kilom 71.6
Hedefim 57
Mesleğim öğretmen
Çocuk sayım 2
Daha önce 13. Takımda bulundum
Kilo alma sebebim hamur işi tutkum
Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok
Sanırım bunlardi form soruları eksik bir şey kaldı mı ki?
Benimde uykum geldiUykum geldi sen ne yapıyorsun canim bugunde gittiniz mi incir toplamaya
HosgeldinizAdım Nesrin
Yaşım 33
Güncel kilom 71.6
Hedefim 57
Mesleğim öğretmen
Çocuk sayım 2
Daha önce 13. Takımda bulundum
Kilo alma sebebim hamur işi tutkum
Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok
Sanırım bunlardi form soruları eksik bir şey kaldı mı ki?
pro olmanın ayrıcalığıss al da bakalım kız kimler var?
Yazagelen bu arkadaştı dimi sudem
Evet canim puani hesaplayip yazarsan arkadasimiza da kolaylik olur
Cok mu hizli yuruyorsun arada 1-2 dakikalik kosma yada daha hizli yuruyup kalp atis hizini artırıyorsan kardiyo sayılır
Ama direk ayni tempoda kardiyo olmaz gibi ama sporla ilgili cok bilgim yok canim
Günaydın canlar
Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Cok tesekkur edeirm canim1 kase 200 gram yogurt 122 kalori
3 kasik yulaf 114 kalori
3 kuru kayisi 72 kalori
1 corba kasigi dut kurusu 15 gram 50.4 kalori (adet olarak bulamadim )
1 tatli kasigi keten tohumu ( yemek kasigi olarak yaziyor 69 kalori ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?