Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İkiniz de bana öyle gaz veriyorsunuz ki maşallah, iyi ki varsınız.
Bugün herkes en az 10bin adım yapacak, bahanesi olmayacak. Zayıflama kemeri işe yarıyor mu sence, o da var bende, onu da kuallanayim mi

Valla canım şu yeşili bir an önce görsek süper olacak, senin çok az kaldı zaten. Bu arada benim ilk başlangıcım 78 kiloydu, kısa boya o kilo ne kadar fazlaydı düşünebiliyor musun. Çok şükür geride kaldı.
Senin tartinin markası ne, neden obese diyor ki, tanımlanan seçenekler azdır belki de. Birkaç gün sonra o da görecek obez falan olmadığını

Çok iyi yapmış valla, sabah sabah mutlu etmiş seni. Eşim de ben üzgün olunca gel kahvaltıya götüreyim seni der, çok severim dışarda yapmayı.

Yarim kase yogurt
3 yk yulaf
1 tk keten tohumu
6 7 kuru dut
3 kayisi
1 kase 200 gram yogurt 122 kalori
3 kasik yulaf 114 kalori
3 kuru kayisi 72 kalori
1 corba kasigi dut kurusu 15 gram 50.4 kalori (adet olarak bulamadim )
1 tatli kasigi keten tohumu ( yemek kasigi olarak yaziyor 69 kalori ))

ben
3 u olmusum yuppiiii haftaya birinci olacagim
Bende 4.olmuşum herkesi tebrik ederim
papatyam da yürüyor bol bol ona da soralım
Evet günde 70 yada 80 dakika Tempolu yürüyorum 90 dakikaya çıkarırım olmadı
ne korkması kız bayıldım ünv.de bende yesil lens takardim hey heyama senin yeşil çok güzel çok kıskandım maşallah kız yüz bin kere
Bende koyardım gri gri ama neyse
bende bir iki kez yaptım da ban 10 yıllık ilk banimi yemiştim
Ama şimdi sorsan nasıl yaptın
Yapacağın zaman öğrenir sana da öğretirim bitanem

PAPATYAM katılmak ister misin? Yarın başlıyor 150p en az yürüyüş bana da etiket yapıyorsunuz spor bildirirken
Ok
Hoşgeldin başarılar dilerim sana da. Umarım istediğim kiloya ulaşırsın sende

Hosgeldiniz

pro olmanın ayrıcalığıss al da bakalım kız kimler var?

Ben de diyorum ki eskiden kimler var ne güzel görüyorduk, artık görmüyoruz. Pro'lar görüyor muymuş?

En az 150p yürüyüş challenge başlamış bulunuyoruz yarın başlıyoruz pazar listeleriz
en çok yürüyen 1. Olur
@sudem34 sonngulen Lili 38
Yazagelen bu arkadaştı dimi sudem

Ben öyle bir konu hatırlamıyorum ama dahil olmayı çok isterim. Adım mı sayıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz?

Koşu-yürüyüş-koşu tarzı yapınca ona interval kardiyo deniyor. Vücudun tamamını çaıştırıp kalp atışını hızlandıran her harekete kardiyo deniyor.

Ben iki yıl kadar salon sporu da yaptım aslında. İlk sayfadaki puanlarda tutmayan şeyler var gibime geliyor. Mesela benim saatte 6.5 km hızla yaptığım yürüyüş dakikada 125 adım attırıyor. 40 dakika yapsam 5000 adım ediyor. 1000 adım 15 puan yazmışsınız, 5000 adım 75 puan ediyor. Tempolu yürüyüş sayılsa 100 puan ediyor. Ama benim her tarafım su oluyor yani. İlk günlerden çok karışmak da istemiyorum tabi... Üstünüzde adımsayarla dolaşıyorsunuz da onun için mi adımlar daha düşük sayılıyor diye düşündüm. Gerçi bire bir tutması beklenemez tabi de... Plankin puanı çok yüksek gibi... Bölgesel hareketler ağırlık antrenmanı bile olsa çok yüksek gibi... Benim yaptığım ne sayılacak onu da kestiremediğim için puanımı da hesaplayamadım.

N Nidsalii Ne diyoruz şimdi bu yürüyüşe? :)

Günaydın canlar
Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Günaydın herkese.

Nesrin hoş geldin. Ben de Funda, memnun oldum. Dün geldim daha. :)

1 kase 200 gram yogurt 122 kalori
3 kasik yulaf 114 kalori
3 kuru kayisi 72 kalori
1 corba kasigi dut kurusu 15 gram 50.4 kalori (adet olarak bulamadim )
1 tatli kasigi keten tohumu ( yemek kasigi olarak yaziyor 69 kalori ))
Cok tesekkur edeirm canim ama ne kadarda kalorisi yuksekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…