Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende aynı kilo oranıyla diyete başladım boyumuzda aynı sen ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu

Spor puanlarini donem dönem guncelliyoruz hafta ici konuşup yeniden duzenleriz
O zaman sen sporunu kardiyo olarak hesaplayabilirsin
Mutlu pazarlar ❤

Mutlu pazarlar canim ❤

Şu 5 kişi olarak günde en az 10bin adım atma hedefi koyduk canım ona katılabilirsin tabiki. Tempolu yürüyüş konusunda hepimiz senin tarzindayiz aslında, elbette farklılıklar vardır ama herkese göre puan belirlemek yerine yakın zamanda böyle bir düzen oturttuk. Örneğin ben 45 dakikada 6500 adım atmış oluyorum daha bu sabah yaptım en son. Bölgesel hareketler yürüyüşten çok daha fazla efor sarfettiriyor, bunu yine hem yürüyüş hem de pilates, bölgesel vs. Yapanlar olarak ortaklaşa belirledik. Yürüyüşte pilateste olduğu kadar ter de atmıyorum kalbim de hizlanmiyor açıkçası, nabız ölçerde bunu net bir şekilde görüyorum. Bunlar benim fikrim, elbette önerilere göre düzenlemeler yapıyoruz. Kaptan bunun kararını verecektir.

Yürüyüş grubunda ben, Lili 38 sudem34 Felicio Diyette var. Sanırım bu sabah PAPATYAM da dahil oldu.

Kızlar o guruba benide alın..

Bende aynı kilo oranıyla diyete başladım boyumuzda aynı sen ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu
Nisan'da başlayıp Mart'ta 59.2 ile mezun olmustum canım. 11 ay görünüyor ama yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 kez operasyon geçirdim o yüzden iziznde olduğum zamanlar var.cok hızlı veren bir yapım da yok açıkçası canım. İzin dönüşleri kilo alarak döndüm, yani toplamda 19 değil de daha fazla kilo vermiş kabul edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…