Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tunaydin bende katilabiliriz 10000 adım ocin zaten rutin gibi oldu

Alıntımda kalmış iyiyim diyim songül sağolasın tam toparlayamıyorum moralsizlik yapıyor haliyle.
Biri içimden bütün hevesimi çekmiş sanki
O kadar yürüyüş lesli yapardım sanki 100 yıl önceydi hepsi bi daha zor gibi.
Geçer illaki bu hallerde işte bana kaybedecek vakit yok zaten geç kalmışım
Canım benim bu ruh haline neden büründün, emin ol tekrar yapabilirsin. Uzman desteği almaya çalışsan nasıl olur diyet konusunda, spor için evde küçük şeylerle başlasan devami da gelir. Dans etmeyi seviyorsan sadece müzik açık gelişigüzel dans et, bu bile fark yaratacaktır.

Puanları şöyle diyebiliriz 1000 adım dediğimiz gün içinde spor yapamayıp hareket olarak 10000 e tamamlamak gibi durumlarda hesaplıyoruz misal gün içinde çok yoğun olup koşturarak 15 bin adım attığımı o gün ki hareketimden sayabiliyorum Ama gün içerisinde spor için yürüyüşe çıkıp hafif tempolu yürümeyi dakika olarak hesaplıyoruz hızlı tempo olarak belirtenleri Bi tık yüksek puandan alıyoruz bölgesel antremanlarımız set halinde dk olarak çalışılan hareketler tempo üst seviyede oluyor kalp hızı zaten artıyor tekrar olarak çalışılan bölgeselden farklı oluyor ağırlık antremanlarınında aynı etkiyi yarattığını düşünüyorum kardiyo olarakta zaten ısınma terleme evresi eğer yürüyüşünüz hit kardiyo yaptığınız süreçte ki gibi bir etki yaratıyorsa kardiyo olarak sayabiliriz fakat o kadar bir etkisi yoksa başlangıç kardiyosundan hesaplayabiliriz ki bence başlangıç daha iyi olur eğer spor konusunda fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz ortak kararla puanları düzenleyebiliyoruz herkesin fikri önemli bizler için

Ben de pilateste çok terlemiyordum. Kişiden kişiye fark ediyor demek ki...

evet öyle oldu ama olmayacak bir daha inşallah :)

nasıl katılabiliriz ben de yürüyüşçüyüm :)

Grupta bayağı bir yürüyüşçü varmış, oh ne güzel. :)
Ben koşuyu da çok seviyorum da şu aralar çok kilo aldığım için koşmaya korkuyorum. Yaptığım yürüyüş bile ucu ucuna kalıyor galiba, eklemlerde tehdidimsi hisler alıyorum arada. :)

Aaa düşündüğüm gibiymiş öyleyse, anlaşıldı. :)
Açıklamanın üstüne başlangıç kardiyosu saymak benim de aklıma yattı.
Bölgesel hareket dediğiniz ağırlık değil, esneme de değil. Amuda kalkıp bisiklet sürme hareketi gibi şeyler mi? Ya da şu ayaklarını havaya dikip indirip kaldırdığın, karın parçalayan şeyden? Ağırlık antrenmanları kadar etkisi oluyorsa benim hayalimdeki bölgesellerden değil belli ki. Ben şu yana eğilme hareketleri gibi şeyleri düşündüm. :)

Çok sportif bir takımmış burası ya, ne güzel. :) Kendi içinde yarışlar, yürüyüş yarışları, bir sürü aktif insan... Cuma yarışmasının altın çağı gibi... :)

Ne guzel tarif etmissin takimi

Ya ben akşam yattığımda ki kilomla sabah ayni acaba benim vücut uyku da leptin salgilamiyomu
canım suyunu bol iç.az tuzlu ye
yarıyor çünkü kapkalin bacaklarım bile inceldi zira oğlum da eşim de diyor hatta ayak bileğim bile inceldi.sorunlu bolgene tak.tlc de büyük beden küçük beden var onu mutlaka izle farkı görürsun.
ya bizim kızların hepsini güzel hepsi mi renkli gözlü ya.Masallah canım.koyarsin bir ara bakarız.
aynen canım eskiden bizde görürdük.parali şimdi
Spor konusunda her türlü fikre açığiz.
Diğer takımlarin ilk sayfasını incelersen onlarda farklı puanlar amaç motivasyon
Songül baya hizlisin.benim bacaktan mı yoldan mı adım sayım az
Ne operasyonu canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…