• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şu 5 kişi olarak günde en az 10bin adım atma hedefi koyduk canım ona katılabilirsin tabiki. Tempolu yürüyüş konusunda hepimiz senin tarzindayiz aslında, elbette farklılıklar vardır ama herkese göre puan belirlemek yerine yakın zamanda böyle bir düzen oturttuk. Örneğin ben 45 dakikada 6500 adım atmış oluyorum daha bu sabah yaptım en son. Bölgesel hareketler yürüyüşten çok daha fazla efor sarfettiriyor, bunu yine hem yürüyüş hem de pilates, bölgesel vs. Yapanlar olarak ortaklaşa belirledik. Yürüyüşte pilateste olduğu kadar ter de atmıyorum kalbim de hizlanmiyor açıkçası, nabız ölçerde bunu net bir şekilde görüyorum. Bunlar benim fikrim, elbette önerilere göre düzenlemeler yapıyoruz. Kaptan bunun kararını verecektir.

Yürüyüş grubunda ben, Lili 38 Lili 38 sudem34 sudem34 Felicio Felicio @Yarenzzzz var. Sanırım bu sabah PAPATYAM PAPATYAM da dahil oldu.
Bende katılabilirmiym sadece yürüyüş değilmi

evet öyle oldu ama olmayacak bir daha inşallah :)

nasıl katılabiliriz ben de yürüyüşçüyüm :)
canım her akşam yürüyüş puanını hesaplayıp Felicio Felicio etiketlemeyi unutma
Ben de pilateste çok terlemiyordum. :KK70: Kişiden kişiye fark ediyor demek ki...

Grupta bayağı bir yürüyüşçü varmış, oh ne güzel. :)
Ben koşuyu da çok seviyorum da şu aralar çok kilo aldığım için koşmaya korkuyorum. Yaptığım yürüyüş bile ucu ucuna kalıyor galiba, eklemlerde tehdidimsi hisler alıyorum arada. :)

Aaa düşündüğüm gibiymiş öyleyse, anlaşıldı. :)
Açıklamanın üstüne başlangıç kardiyosu saymak benim de aklıma yattı.
Bölgesel hareket dediğiniz ağırlık değil, esneme de değil. Amuda kalkıp bisiklet sürme hareketi gibi şeyler mi? Ya da şu ayaklarını havaya dikip indirip kaldırdığın, karın parçalayan şeyden? :KK45: Ağırlık antrenmanları kadar etkisi oluyorsa benim hayalimdeki bölgesellerden değil belli ki. Ben şu yana eğilme hareketleri gibi şeyleri düşündüm. :)

Çok sportif bir takımmış burası ya, ne güzel. :) Kendi içinde yarışlar, yürüyüş yarışları, bir sürü aktif insan... Cuma yarışmasının altın çağı gibi... :)
Canım profilinde ki sensin galiba.
Maşallah ne kadar güzelsin 💐
Birde diyetini sporunu çok bilinçli yapman çok hoşuma gitti.
Çağırdığım üyelerin çoğu gitti.
Orjinalisim Orjinalisim kaldı birtek hatırladığım.
Umarım seninle uzun ve güzel bir yolculuğa çıkarız.

Birde arkadaşlarin menüleri filan yorumlaman çabuk adapte olacağın anlamına geliyor.

Eski üyeler on birikimi yüksek oluyor.
PAPATYAM PAPATYAM da bizim zamanimizdan🥰🥰🥰🥰

aynen canım eskiden bizde görürdük.parali şimdi 😁😁😁
Spor konusunda her türlü fikre açığiz.
Diğer takımlarin ilk sayfasını incelersen onlarda farklı puanlar amaç motivasyon 🥰

Amaç motivasyon tabii ki. :)
Biri hariç her takımda varmış spor tablosu. Ne kadar değişmiş buralar böyle. Kesin kilolar tonla gidiyordur, her aya iki mezun falan çıkıyordur. :) Kaptanlar çok güzel düşünmüş.

Canım profilinde ki sensin galiba.
Maşallah ne kadar güzelsin 💐
Birde diyetini sporunu çok bilinçli yapman çok hoşuma gitti.
Çağırdığım üyelerin çoğu gitti.
Orjinalisim Orjinalisim kaldı birtek hatırladığım.
Umarım seninle uzun ve güzel bir yolculuğa çıkarız.

Birde arkadaşlarin menüleri filan yorumlaman çabuk adapte olacağın anlamına geliyor.

Eski üyeler on birikimi yüksek oluyor.
PAPATYAM PAPATYAM da bizim zamanimizdan🥰🥰🥰🥰

Benim, teşekkür ederim. :KK36: Yıllardır siteye girmiyordum, 3-4 yıllık fotoğraf, 75 kilo halim, şimdi yanaklar poğaça gibi oldu. :KK48: Bu takımdaki herkes güzelmiş deniyor, eminim sen de güzelsindir. :) Zaten hayatımız güzel olsun, o daha önemli, işler yolunda gitsin, mutluluk bol, acı az olsun. :)

Menü yorumlamak önemli bence. Zamanla kimin nasıl yediği aklında kalmaya başlıyor. Kilo vermesine ya da almasına etkisini çok rahat fark edebiliyorsun.

Yolculuğun uzun olacağı kesin, çok hızlı da versem verilecek çok kilo var maalesef. Senin hedef kilon kaç?

canım suyunu bol iç.az tuzlu ye
yarıyor çünkü kapkalin bacaklarım bile inceldi zira oğlum da eşim de diyor hatta ayak bileğim bile inceldi.sorunlu bolgene tak.tlc de büyük beden küçük beden var onu mutlaka izle farkı görürsun.
ya bizim kızların hepsini güzel hepsi mi renkli gözlü ya.Masallah canım.koyarsin bir ara bakarız.
aynen canım eskiden bizde görürdük.parali şimdi 😁😁😁
Spor konusunda her türlü fikre açığiz.
Diğer takımlarin ilk sayfasını incelersen onlarda farklı puanlar amaç motivasyon 🥰
Songül baya hizlisin.benim bacaktan mı yoldan mı adım sayım az 😁😁😁

Ne operasyonu canım geçmiş olsun 💐💐💐💐
Bacakları inceltiyorsa hemen kullanmaya başlarım, kemer olan da var, kelebek olan da. İkisini de kullanayım mutlaka. Ben oturduğumuz bölgenin etrafinda bir tam tur atınca 45 dk oluyor.yolun ilk kısmı aşağı doğru eğimli, sonlar doğru bir kısmı da yokuş canım. Yorgun değilsem hızlı yürüyorum.
Böbrek taşı ameliyatı oldum, sıkıntı çıktı tekrar ameliyat oldum. Başka bir vakitte de et benlerinden operasyon geçirdim canım.

Neler yapmadimki temizlik yaptim asure icin malzeme islattim taze fasulye yaptim dolma ici yaptim dolduracagim imm ceviz ve findik temizleyecegim simdide🤗🤗
Allah kolaylik versin canim maşallah hızına yetisebilsek keske bende tarlada cok yoruluyorum artik sabah 5bucukta kalkip 6da gidiyoruz öğlen geliyoruz eve gelince cocukla ilgilen eve supur topla kahvalti hazirla aksama yemek yap bitmiyoki uyumusum 1saat az önce😏

Aaa düşündüğüm gibiymiş öyleyse, anlaşıldı. :)
Açıklamanın üstüne başlangıç kardiyosu saymak benim de aklıma yattı.
Bölgesel hareket dediğiniz ağırlık değil, esneme de değil. Amuda kalkıp bisiklet sürme hareketi gibi şeyler mi? Ya da şu ayaklarını havaya dikip indirip kaldırdığın, karın parçalayan şeyden? :KK45: Ağırlık antrenmanları kadar etkisi oluyorsa benim hayalimdeki bölgesellerden değil belli ki. Ben şu yana eğilme hareketleri gibi şeyleri düşündüm. :)

Çok sportif bir takımmış burası ya, ne güzel. :) Kendi içinde yarışlar, yürüyüş yarışları, bir sürü aktif insan... Cuma yarışmasının altın çağı gibi... :)
Kesinlikle öyle sizin gözünüzden grubu böyle görmekte çok güzel :KK36: sporu ben devraldığım zaman küçük Bi kaç önerilerde bulunmuştum eğer evde yapıyorsanız aşağı tekrar ekledim inceleyebilirsiniz Şu yoğunluğu atlatayım tekrar bir program önerisi yapacağım baya Bi zorluyorum ilerde sürekli etiket yapmamdan bıkabilirsiniz baştan söyleyeyim:-)

Herkese iyi geceler:KK54: küçücük bir hatırlatma ve önerilerle yine karşınızdayım:KK52: Yarından itibaren herkesten spor etiketlerini ve ölçüleri bekliyor olacağım menüler sporlar düzenli olsun fitleşmek lazım hedeflere az kaldııı:sinirli: Her bölge için Bi kaç video önerisi yine kolaydan zora ekleyeceğim bölgeselleri mutlaka sporlara ekleyin çok faydası olacaktır:spor: Gelelim videolara ilk bacak ve kalça için
1.Eki Görüntüle 2676396
2.Eki Görüntüle 2676397
3.Eki Görüntüle 2676398
4.Eki Görüntüle 2676399
5.Eki Görüntüle 2676400
6.Eki Görüntüle 2676401
7.Eki Görüntüle 2676402
Kollar için💪
1.Eki Görüntüle 2676403
2.Eki Görüntüle 2676404
3.Eki Görüntüle 2676405
4.Eki Görüntüle 2676406
Simit için🙋
1.Eki Görüntüle 2676407
2.Eki Görüntüle 2676408
3.Eki Görüntüle 2676409
Üst karın için😖
1.Eki Görüntüle 2676410
2.Eki Görüntüle 2676411
3.Eki Görüntüle 2676412
4.Eki Görüntüle 2676413
Alt karın için😈
1.
Eki Görüntüle 2676414
2.Eki Görüntüle 2676415
3.Eki Görüntüle 2676416
4.Eki Görüntüle 2676417
Tüm bölgeleri ekledim sanırım bi çok Yağ yakıcı videolarda var onlarla desteklenebilir
Spor için sürekli herkesi etiketleyebilirim Ama artık tüm herkesten katılım bekliyoruz ayrıca 1. Ve 2. Grup arasında ki yarışı unutmayalım spor puanlarıda dahil artık:KK76: 4 eylülde de rapor düzenleyebiliriz:KK59: Haydiii fitt olmayaaa:KK73::KK73:
Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio @leydii18 PAPATYAM PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 sudem34 sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal @sportie @Bal0ncuk @Burcuelif26 Orjinalisim Orjinalisim Lili 38 Lili 38 E Elif_Eylul @retro_hippo @gizemlicadiii @Gulumse25 @Kmsl Hnd @safsular @asysss @Yarenzzzz sonngulen sonngulen Tesnim1903 Tesnim1903 @Faunaaa 💕💕
Yazagelen Yazagelen
Videolar burda :KK36:

Back
X