• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O kadar da renkli gözlerini n resmini attın😁😁😁😁
Alımlı güzel fit hatunlariz😜😜😜normal

Sen benim baskulu sormuştun yeni geldi aklıma.

Aprilla yağ su ölçen bisey zincir marketten öylesine almıştım.Kisi kaydı filan da var .Arada ayarı gidiyor.Koca el atıyor 😁😁😁😁
10 kiloya tamamlayım da bı yagimi filan ölçeyim.

1 Eylül de de beden ölçüsü düşünüyorum 10 gündür ölçüm yapmıyorum😜😜😜😜
Ben de yağ su falan ölçsün istiyorum,bir bakayım o tartilara. Ben iki hafta sonra ölçüm yapacağım, seninkileri de çok merak ediyorum.

Ben de yağ su falan ölçsün istiyorum,bir bakayım o tartilara. Ben iki hafta sonra ölçüm yapacağım, seninkileri de çok merak ediyorum.
En sorunlu ve geniş yerden 3 cm ince yerden 1 cm filan oluyor 1-3 arası değişiyor.

En son boynum 1 cm incelemişti😁😁😁😁

Beni evlatlık alsana 😁😁😁
Amin canım bahçeli evde büyüdüm ama hiç kıymetini bilemedim.
Mal gibi bir çocuktum evden dışarı çıkmazdim.
Daha ağaca tırmanmayı bilmem.😁😁😁
İlçede büyüdüm.
Büyük şehir hayaliyle didinip ünv.kapak attım.
Şimdi pandemi olunca bahçeli evin ne kadar avantaj olduğunu anladım.😁😁😁😁
Gel canım gel, oğlunu da getir, ikiz gibi olsunlar aynı yastalar. Evde yerimiz bol, başımın üstünde yeriniz var. Bizim bahçeli evimiz yoktu çocukken ama sokaktan içeri girmezdik kolay kolay. Bahçenin bakımı zor ama pandemide gerçekten büyük kurtarıcı oldu. Oğlum istediği gibi hava alabildi, oyun oynayabildi. Bahçe kısmen oyaladı onu. Ben de dalindan bir şeyler toplayıp yemenin hazzını çok seviyorum, sabahları kahvaltıya taze yeşillik toplamak iyi hissettiriyor.

Beni evlatlık alsana 😁😁😁
Amin canım bahçeli evde büyüdüm ama hiç kıymetini bilemedim.
Mal gibi bir çocuktum evden dışarı çıkmazdim.
Daha ağaca tırmanmayı bilmem.😁😁😁
İlçede büyüdüm.
Büyük şehir hayaliyle didinip ünv.kapak attım.
Şimdi pandemi olunca bahçeli evin ne kadar avantaj olduğunu anladım.😁😁😁😁
Beni de alsın ne güzel bahçe olayı ❤️❤️❤️(Annem duymasın😂)

Oğlumun bağışıklık sistemi rahatsızlığı var canım, pfapa sendromu. Ev mustakil ve bahçeli. Tüm agaclarimizi sayayım sana, 2 zeytin, 2 limon, 1 asma, 1 ayva, 4 nar, 1 dut, 1 kayısı, 1 kırmızı erik, 1 yeşil erik, 1 Cennet hurması, 1 incir ağacı var canım. Bahçemiz geniş, yeşillik falan da ekiyoruz.
Allah inşallah gönlüne göre versin, istediğin gibi bir evi nasip etsin sana da.
Canım oğlun çok yakışıklı ve tatlı anasına çekmiş belli🥰🥰🥰🥰çok sempatik

Geçmiş olsun kuzuma 💐
Hiç duymadım ırsi mı? Doğuştan mı?
Astım gibi filan mı?

Benim sıpa tanımlanmamış astim biraz zor büyüdü.Simdi sporla ciğerlerini geliştirmeye çalışıyoruz.

Gel canım gel, oğlunu da getir, ikiz gibi olsunlar aynı yastalar. Evde yerimiz bol, başımın üstünde yeriniz var. Bizim bahçeli evimiz yoktu çocukken ama sokaktan içeri girmezdik kolay kolay. Bahçenin bakımı zor ama pandemide gerçekten büyük kurtarıcı oldu. Oğlum istediği gibi hava alabildi, oyun oynayabildi. Bahçe kısmen oyaladı onu. Ben de dalindan bir şeyler toplayıp yemenin hazzını çok seviyorum, sabahları kahvaltıya taze yeşillik toplamak iyi hissettiriyor.
İşte o hazza bende bayılırım.🥰
Annem yeğenim (su basan evini) ikisinin evi de öyle bu yaz gidemedim.Cok mutlu oluyorum.Yegenimin çok güzel dut erik ve seftali ağacı var.Annemin kayısı kiraz badem igde sarı erik vs.🍒🍑🍐🥭🍏

Yenersin sen beni yaa, kendini o kadar harap etmene gerek yok canım. Valla pertim çıktı benim niyeyse 😂😂

Harap etmek ne demek benim için bir zevk 😂 bana nazi subayı diyorlar bazı tatlışlar 😂

Acaba kas kaybı yaşamış olabilir misin? Yarın protein miktarını artırsan mı? Magnezyum ve potasyum olayıda önemli sen konulara hakimsin sadece hatırlatmak istiyorum 💕

Strateji mı 😁😁😁😁Rakip duymasın 🤩🤩🤩Neyse ben sır tutarım 😜😜😜😜
Yok kız ne stratejisi, yorgunum bugün 😂😂
Aaa doğru ya...
Benim kafa yine hangi alemde aceba🙄🙄🙄🙄🙄
Neyse Kasım listesinde sen ben papatya ve Songül olacak
O zaman büyük kapışma olur 😜😜😜😜
Başımın tatlı belası olacaksın yani 🤩
En sorunlu ve geniş yerden 3 cm ince yerden 1 cm filan oluyor 1-3 arası değişiyor.

En son boynum 1 cm incelemişti😁😁😁😁
Süper canım, daha güzellerini de göreceksin.
Sen her yerdesin 🤩🤩
Gecemde gündüzüm de golgemde düşumde😜😜😜😜
Vayyy bana methiyeler de düzdün haa, ölsem de gam yemem 😍
Kasım listesinde ilk 5 te olmayı planlıyorum 💕 songülde ilk 10 da olsun kıyamam ben ona ❤❤❤
Oyyyy yerim ben seni, Sudem olsa listede istemez beni 😂😂

Back
X