Ya ama canisi kilon olmus 56.6Öhöm öhöm
Cuma: 56.6
Pazartesi: 56.6
Yine sabitim ben
Hayırlara çıksın inşallah canım.Dün gece bir kabus görmüşüm uyuyamadım bida tekim birde yatakta sürekli tuvalanıp durdum toplasam 3 saat anca uyudum Ama Şu saatte kalktım sporu artık gün içinde yaparım zaten kaç gündür salmıştımNeyse geçte olsa herkese günaydınnn☀☀
Hayirlara ciksin canimDün gece bir kabus görmüşüm uyuyamadım bida tekim birde yatakta sürekli tuvalanıp durdum toplasam 3 saat anca uyudum Ama Şu saatte kalktım sporu artık gün içinde yaparım zaten kaç gündür salmıştımNeyse geçte olsa herkese günaydınnn☀☀
Gunaydin ablaicm en son 86.7 diye bildirim yapmissin +300 sun ama bu cumaya guzel eksiler gelecekGünaydın hanımlar. Henüz yeni kalktım sayılır . Kahvaltı hazırlıyorum. Ve bugün kü kilom 87 . . Herkese güzel eksiler inşallah. Görüşmek üzereee.
Guzel eksi canim tebrik ederimCuma kilom: 94
Bugün kilom: 92.5
Papatyam çok güzel inmiş kilon tebrikler.
Fark almayan ya da küçük artılar ve eksiler alanlar da moralini bozmasın. Bu ölçümü zaten önlem olsun diye alıyoruz anladığım kadarıyla. 3 günde sonuç görmek çoğu zaman mümkün olmaz.
Cumaya herkes eksilerde olsun. :)
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederimGünaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı bugün
Cuma:82.1
Pazartesi :81.1
Moralini bozma canım guzel gidiyorsun 2 gunde belli olmaz zaten cumaya bakalimGeçen cuma 68.2
Bugün 68.2 aynı ☹☹☹
Bir haftadır aynı ne yapmam lazım benim çok üzülüyorum
Tebrik ederim canım çok güzel eksiGünaydın Hanımlar tartı bildirimi vardı bugün
Cuma:82.1
Pazartesi :81.1
Tatlım geçmiş olsun. Noldu
Yok canım ya bende durumlar hiç iyi değil maalesef kilo veremiyorumSorun yok canım devam, kaç gün olduğunu saymadım ama. Seninki bitiyormus. Sonuç alabildin mi
Bir bakıyorum 63 bir bakıyorum 64Tamamdır.
Teşekkür ederim. Umarım öyle olur. Bir 15 kiloyu jet hızıyla versem şahane olur tabi.Ama hayaller ve gerçekler diye bir şey var, göreceğiz. :)
Kilon kaçtı?
Burdayım canım ablamlarla beraber annemlerdeydik onlar gittiler biz hala annemdeyiz buzdolabım bozuk eve geçemiyorum üffffffff regl de olmadım daha havalar çok sıcakkkkkk kız hiç durmuyorrrrrKmsl Hnd canim nerelerdesin ugramiyorsun takima
Henüz adet olmuyorum bebeğim 5 aylıkMenülerin fena görünmüyor aslında, sporun da var. Adet zamanıyla ilgili olabilir mi? Ya da yaptığın sporu değiştir istersen, vücut bir süre sonra alışıyor diyorlar.
Tamam canimBurdayım canım ablamlarla beraber annemlerdeydik onlar gittiler biz hala annemdeyiz buzdolabım bozuk eve geçemiyorum üffffffff regl de olmadım daha havalar çok sıcakkkkkk kız hiç durmuyorrrrr
Ayyyy ne kadar depresif takıldım
Tam adamına söylüyorsun stres yapma diye stres =ben ☹☹Stres yapma stres kilo verme acisindan en olumsuz eylemlerden biri bosver sen dikkat et bir andada toptan verebilirsin
Yeterki kacamagin ucu kacmasin birde herkesin bunyesi farkli galiba ya insan en iyi kendi bilir bunuesini, kendini tanimaya calis ve ona gore hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?