- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Süpersin canım, ben ve Leyla kapışıyoruz kiloları sen veriyorsunGünaydın canlar
İlk defa sabah yürüyüşe çıktım.
Bildirim cuma 73.9
Bugün 73.5
Fark -400 gram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin canım, ben ve Leyla kapışıyoruz kiloları sen veriyorsunGünaydın canlar
Bildirim cuma 73.9
Bugün 73.5
Fark -400 gram
Allah kabul etsin guzel görünüyor ben olsam bende yerdimBu hafta bu asureler beni sabote edecek anlasildi ama olsundu![]()
Benim vazgecilmez sporum yuruyus ve lesli boosted digerlierjni surekli yapamayacagim icin surekli bu ikisiyle takiliyorum canim memnunum ben
Hos geldin canimcim![]()
Yiyorum zaten yaa dayanamiyorummAllah kabul etsin guzel görünüyor ben olsam bende yerdim![]()
Yürüyüşten önce 67.1 idim canım, akşamdan beri karnım şiş zaten ondan olabilir. Geçici olduğunu biliyorum ama iki üç gündür acayip yorgunluk ve uykusuzluk var, onlar tartıya yansıdı bence. Kafaya takmıyorum şu antekrardan hoşgeldin canım.kac gündür neredesin?
Merak ettik seni.
inşallah canım.umarim senin paşa da bir an önce atlatır
canım vücut direniyor...cumaya pes edecek .stres kötü etkiler.birde sabah sis oluyoruz.spor yapıp tartilsan 500 gram fark eder
ha hayt benim 75 dk tempolu tamam
elinden geleni yap 100 gram versen de kabul
yürüyüşten sonra tartil canım.....bence yağın gitti.. yerine su geldi....birde ton balık konserve tuzlu ya odem tutmasın....2 ser salatalık ye her öğün detoks etki yapar ödemi atar.
Canım harikasın 5 haftadir vermediğini 3 günde vermişsin....aslında kirmissin zinciri....bence if ile çok güzel ilerliyceksin![]()
Ellerine sağlık harika görünüyor, keşke beni de sabote etselerBu hafta bu asureler beni sabote edecek anlasildi ama olsundu![]()
Çok güzel görünüyorlar eline sağlık.Bu hafta bu asureler beni sabote edecek anlasildi ama olsundu![]()
Gel canim benim birlikte sabote olalim kayseri dedigin yer nekadar uzun surebilirkiEllerine sağlık harika görünüyor, keşke beni de sabote etseler![]()
Tadida cok guzel olmus keske bukadar guzel olmasaydiÇok güzel görünüyorlar eline sağlık.
Güzel olan her şey neden kalorili ki neden kilo aldirir ki???☹☹☹Tadida cok guzel olmus keske bukadar guzel olmasaydi![]()
Sende hoşgeldinMerhaba kızlar
Geldim kürkçü dükkanına yine, nasılsınız bakalım
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş![]()
Günaydın canlar
Bildirim cuma 73.9
Bugün 73.5
Fark -400 gram
Allah kabul etsin. Güzel görünüyor ben malzemeyi hazırladım ama yapamadım henüz. Bugünde dışarıda az yol yapıcam yarın kısmetse bende yapıcamBu hafta bu asureler beni sabote edecek anlasildi ama olsundu![]()
dün birinin de çamaşır makinesi Arçelik bozulmuş.Umarim yenisini verirler.Canım inan ki servis çıldırttı beni tamir değil değişim istiyorum dedim sabah beri arıyorum size dönecez diyorlar arayan soran yok kafayı yicem artık sinirdem
Bende özledim❤❤❤❤
evet canım senin yerini aratma yım dedimHoşbuldum canım, çok güzeldiher güElin bir sonu var tabi, işler güçler başladı
Hoşbuldum canım
Hoşbuldumbakıyorumda şahane kilolar vermişin tebrik ederim süper gidiyosun
![]()
ha ha ben ikinizi oyalarken kendim kazanırmisim bütün yarışma lariSüpersin canım, ben ve Leyla kapışıyoruz kiloları sen veriyorsun![]()
canım erken yatalım.en gec 00 da yatağa girelim.kemer taktın mı? Selülit için masaj yaptın mı?birbirimizi takip edelimYürüyüşten önce 67.1 idim canım, akşamdan beri karnım şiş zaten ondan olabilir. Geçici olduğunu biliyorum ama iki üç gündür acayip yorgunluk ve uykusuzluk var, onlar tartıya yansıdı bence. Kafaya takmıyorum şu an![]()
Leyla ya söyleyim sana postalasinEllerine sağlık harika görünüyor, keşke beni de sabote etseler![]()
sağol canımSende hoşgeldin. Nasıl geçti enerji depoladınmı
Güzel Eksidesin
Allah kabul etsin. Güzel görünüyor ben malzemeyi hazırladım ama yapamadım henüz. Bugünde dışarıda az yol yapıcam yarın kısmetse bende yapıcam☺
Malesef oyle oluyor yaaGüzel olan her şey neden kalorili ki neden kilo aldirir ki???☹☹☹
Yarinda sen sabote olursunSende hoşgeldin. Nasıl geçti enerji depoladınmı
Güzel Eksidesin
Allah kabul etsin. Güzel görünüyor ben malzemeyi hazırladım ama yapamadım henüz. Bugünde dışarıda az yol yapıcam yarın kısmetse bende yapıcam☺
Rakibemsin iz ikinizde benim işime gelirYarinda sen sabote olursun![]()
Tamam teşekkür ederim o zaman pazartesi ve cuma tartı günü not ediyorum hemenGünaydın canim
Pazartesi tartisi hafta sonu kacamaklarini onlemek ne durumda oldugumuzu gormek icin yaptigimiz bir uygulama
Sorun olmaz cumada tartilabilirsin![]()
Bu hafta bu asureler beni sabote edecek anlasildi ama olsundu![]()
O porsiyonu yemedimki iki corba kasesi yedim Allah im affetsinFındığı, cevizi, hindistan cevizi falan da kalorileri şenlendiriyor iyice. :)
Ama en azından porsiyonlar küçük görünüyor. Sen yine de bunlardan çok yapma.![]()