• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum :KK43:
Agrim gecerse ilerleyen saatlerde gelirim gelemezsem yarin gorusuruz 😘😘😘

Geçmiş olsun. Benim de biraz ağrıyor, az su içtim ondan. Sen de suya dikkat et. Olmazsa da arveles al, benimkini geçiriyor kısa sürede.

İyi akşamlar hanimlar nasılsınız 😊

09.30 2 adet fırınlanmış patates, 1 bardak ayran, 1 dilim peynir, 7 yeşil zeytin, 1 domates
12.30 yeşil çay, 1 adet muz
15.00 1 porsiyon sade dondurma
19.00 2 parça tavuk bonfile, 1 kase havuç tarator, 1 kase cacik
1 saat eliptik 300 puan N Nidsalii

Ayyy eliptik. :rolleyes: Ayarı kalas gibi oldu diye parçalamadan önce bende de vardı. Hafif ayarda çok severim, çok eğlenceli oluyor. :) Menü de güzel, afiyet olsun.

Bugün herkesin menüsü güzel geldi gözüme, tebrikler. :) Tabi benimki köy ekmeği iştahıyla biraz karbonhidratlı olacak bugün. Affınıza sığınıyorum. o_O

Menüm

10:00 2 krep, 100 gram peynir, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
15:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm
17:00 120 gr ızgara tavuk, yarım lavaş, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
19:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
20:00 1 ölçek protein tozu, 200 ml süt

Su 1,5-2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6.5 km/sa)

Son günlede bol proteinli yiyordum, bir anda azalınca kesmedi sanırım. Bir de o ekmek çok güzel, lanet olsun. :KK34:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd Herbalıfe kullanmak adet düzensizliği yapmaz. Faydası olurmu ?? Evet fakat uzun süreli tavsiye etmiyorum. Deniyor ki onu hayatının bir parçası yapacaksın. Ölene kadar. Ben bunu kabul etmediğim için vazgeçtim. Bırakınca tekrar kilo maalesef alınıyor. Nacizane fikrim; boğazımızı tutarsak, az ve besleyici, vitamin değerlerini yerinde alırsak, hele birde bunu sporla desteklersek mutlaka amacımıza ulaşırız. Hemde sağlıklı bir biçimde. :KK68: :KK12: :KK68: :KK6: :spor:

Menüm

10:00 2 krep, 100 gram peynir, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
17:00 120 gr ızgara tavuk, yarım lavaş, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
19:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ

Su 1,5-2 lt

Son günlede bol proteinli yiyordum, bir anda azalınca kesmedi sanırım. Bir de o ekmek çok güzel, lanet olsun. :KK34:
Neden tereyağ bu kadar fazla bir özelliği mi var yemenin?

Menüm

Su 1,5-2 lt

Bencede canim cok ekmek yemissin,sabah hem krep hem ekmek,aksamda oyle zaten aksam yemissin arti protein tozu var bence cok olmus

Neden tereyağ bu kadar fazla bir özelliği mi var yemenin?

O ekmekle güzel gidiyor. Onu da yılda 2-3 kere buluyorum anca.

Bencede canim cok ekmek yemissin,sabah hem krep hem ekmek,aksamda oyle zaten aksam yemissin arti protein tozu var bence cok olmus

Yani baktım yeme atakları bitmiyor, kalori iyice şişecek olsa da proteini eklesem daha iyi olur dedim. Çünkü aklımdan hala ekmekler geçiyordu.

Yarın daha iyi olacak.

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeğini ortadan ikiye bölerek tost yaptım 3 dilim sucuk ve 1 dilim kaşarla yanında domates salatalık 2 zeytin 1 dilim peynir

Ara 1 parça bitter

Öğle patlıcan yemeği yanında yoğurt ve soğanla 1dilim çavdar ekmeği

Ara 15 tane üzüm

Akşam az kıymalı yumurta patlıcan köz salata domatesli

Akşam çayının yanına 1 avuç badem fındık karışık

30 dk leslie 120 puan 16 dk tempolu yürüyüş 40 puan 8000 adım 120 puan toplam 280 puan N Nidsalii

O ekmekle güzel gidiyor. Onu da yılda 2-3 kere buluyorum anca.

Yani baktım yeme atakları bitmiyor, kalori iyice şişecek olsa da proteini eklesem daha iyi olur dedim. Çünkü aklımdan hala ekmekler geçiyordu.

Yarın daha iyi olacak.
Protein tozu olarak ne kullaniyosun
Sadece protein tozu kullancaksan 2tane yumurta hasla ye canim yatmadan oncede yogurt yiyebilirsin

Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeğini ortadan ikiye bölerek tost yaptım 3 dilim sucuk ve 1 dilim kaşarla yanında domates salatalık 2 zeytin 1 dilim peynir

Ara 1 parça bitter

Öğle patlıcan yemeği yanında yoğurt ve soğanla 1dilim çavdar ekmeği

Ara 15 tane üzüm

Akşam az kıymalı yumurta patlıcan köz salata domatesli

Akşam çayının yanına 1 avuç badem fındık karışık

30 dk leslie 120 puan 16 dk tempolu yürüyüş 40 puan 8000 adım 120 puan toplam 280 puan N Nidsalii
Afiyet olsun guzel memnun😊
selam kizlar menum sabah 10.00 2 elma
öglen 13.00 sucuklu yumurta ve peynir salatasi
aksam 18.30 tavuk 150gr patetes 1 tam
pilav 5 kasik
3.2 lt su
spor 17.000 tempolu yuruyus iki seferde
bölgesel 30 dk baktim bacaklr agriyor 😂
zumba ya gectim 40 dk da orda ter attim
kacamak(3 bayram sekeri)
N Nidsalii Felicio Felicio
Afiyet olsun kaçamak gözükmüyo🙈

Çok sevindim canım, inşallah o çok güzel çıkar, sana sorun çıkarmaz.
İnşallah canım çok teşekkür ederim😘😘😘
Ozaman tamam 😀😀 ama zaten senin hep gecikiyodu
Ya son zamanlarda hep böyle oluyor aslında bi doktora gitmem lazım ama pandemiden korkuyorum
Kmsl Hnd Kmsl Hnd Herbalıfe kullanmak adet düzensizliği yapmaz. Faydası olurmu ?? Evet fakat uzun süreli tavsiye etmiyorum. Deniyor ki onu hayatının bir parçası yapacaksın. Ölene kadar. Ben bunu kabul etmediğim için vazgeçtim. Bırakınca tekrar kilo maalesef alınıyor. Nacizane fikrim; boğazımızı tutarsak, az ve besleyici, vitamin değerlerini yerinde alırsak, hele birde bunu sporla desteklersek mutlaka amacımıza ulaşırız. Hemde sağlıklı bir biçimde. :KK68: :KK12: :KK68: :KK6: :spor:
Evet canım bende böyle şeylere karşıyım normalde eşimin arkadaşı bir kutu vermiş ben de evde varken sadece sabahları kahvaltıyı sevmiyorum diye içeyim dedim 1 hafta kullandım zaten bıraktım👍👍👍

Geçen cuma 68.2
Bugün 68.2 aynı ☹☹☹
Bir haftadır aynı ne yapmam lazım benim çok üzülüyorum
Afiyet olsun guzel memnun😊

Afiyet olsun kaçamak gözükmüyo🙈
sagol canim ama iste hak etmeden yedigimi dusunuyorum arti durumdayim🙄kilo vermem yavasladi asilmaliyim istahim da acildi..roman okumaya baslayacagim ne yapacagimi bilemedigimde mutfakta buluyorum kendimi

Back
X