Bugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum
Agrim gecerse ilerleyen saatlerde gelirim gelemezsem yarin gorusuruz
Hımmm ya benim bayağı bi gecikti acaba olabilir mi dedimYok olmaz canım etkilemez
Kolay gelsin canım.Afiyet olsun menüden ekmeği kesmissn güzel sporun da güzel
Afiyet olsun sporda menüde su miktarıda güzel
Afiyet olsun canim
Sana özendim bende yarın dip köşe temizlik yapicam
Şeyyyyy hamile olabilirmisinHımmm ya benim bayağı bi gecikti acaba olabilir mi dedim
Yok canım kan testi yaptırdım zatenŞeyyyyy hamile olabilirmisinBen oyle hamile kaldim
Kene gibiler zaten, kanımı emiyorlar sankiHic boyle bir kelebegim olmadi
Çok sevindim canım, inşallah o çok güzel çıkar, sana sorun çıkarmaz.İyi akşamlar kızlar buzdolabımdan haber geldi yenisini gönderecekler
Ozaman tamamYok canım kan testi yaptırdım zaten
Şuan söktürücü ilaç kullanıyorum
Neden tereyağ bu kadar fazla bir özelliği mi var yemenin?Menüm
10:00 2 krep, 100 gram peynir, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
15:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm
17:00 120 gr ızgara tavuk, yarım lavaş, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
19:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
20:00 1 ölçek protein tozu, 200 ml süt
Su 1,5-2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6.5 km/sa)
Son günlede bol proteinli yiyordum, bir anda azalınca kesmedi sanırım. Bir de o ekmek çok güzel, lanet olsun.
Bencede canim cok ekmek yemissin,sabah hem krep hem ekmek,aksamda oyle zaten aksam yemissin arti protein tozu var bence cok olmusMenüm
10:00 2 krep, 100 gram peynir, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
15:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm
17:00 120 gr ızgara tavuk, yarım lavaş, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
19:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
20:00 1 ölçek protein tozu, 200 ml süt
Su 1,5-2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6.5 km/sa)
Son günlede bol proteinli yiyordum, bir anda azalınca kesmedi sanırım. Bir de o ekmek çok güzel, lanet olsun.
Neden tereyağ bu kadar fazla bir özelliği mi var yemenin?
Bencede canim cok ekmek yemissin,sabah hem krep hem ekmek,aksamda oyle zaten aksam yemissin arti protein tozu var bence cok olmus
Protein tozu olarak ne kullaniyosunO ekmekle güzel gidiyor. Onu da yılda 2-3 kere buluyorum anca.
Yani baktım yeme atakları bitmiyor, kalori iyice şişecek olsa da proteini eklesem daha iyi olur dedim. Çünkü aklımdan hala ekmekler geçiyordu.
Yarın daha iyi olacak.
Afiyet olsun guzel memnunMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeğini ortadan ikiye bölerek tost yaptım 3 dilim sucuk ve 1 dilim kaşarla yanında domates salatalık 2 zeytin 1 dilim peynir
Ara 1 parça bitter
Öğle patlıcan yemeği yanında yoğurt ve soğanla 1dilim çavdar ekmeği
Ara 15 tane üzüm
Akşam az kıymalı yumurta patlıcan köz salata domatesli
Akşam çayının yanına 1 avuç badem fındık karışık
30 dk leslie 120 puan 16 dk tempolu yürüyüş 40 puan 8000 adım 120 puan toplam 280 puan N Nidsalii
Afiyet olsun kaçamak gözükmüyoselam kizlar menum sabah 10.00 2 elma
öglen 13.00 sucuklu yumurta ve peynir salatasi
aksam 18.30 tavuk 150gr patetes 1 tam
pilav 5 kasik
3.2 lt su
spor 17.000 tempolu yuruyus iki seferde
bölgesel 30 dk baktim bacaklr agriyor
zumba ya gectim 40 dk da orda ter attim
kacamak(3 bayram sekeri)
N NidsaliiFelicio
İnşallah canım çok teşekkür ederimÇok sevindim canım, inşallah o çok güzel çıkar, sana sorun çıkarmaz.
Ya son zamanlarda hep böyle oluyor aslında bi doktora gitmem lazım ama pandemiden korkuyorumOzaman tamamama zaten senin hep gecikiyodu
Evet canım bende böyle şeylere karşıyım normalde eşimin arkadaşı bir kutu vermiş ben de evde varken sadece sabahları kahvaltıyı sevmiyorum diye içeyim dedim 1 hafta kullandım zaten bıraktımKmsl Hnd Herbalıfe kullanmak adet düzensizliği yapmaz. Faydası olurmu ?? Evet fakat uzun süreli tavsiye etmiyorum. Deniyor ki onu hayatının bir parçası yapacaksın. Ölene kadar. Ben bunu kabul etmediğim için vazgeçtim. Bırakınca tekrar kilo maalesef alınıyor. Nacizane fikrim; boğazımızı tutarsak, az ve besleyici, vitamin değerlerini yerinde alırsak, hele birde bunu sporla desteklersek mutlaka amacımıza ulaşırız. Hemde sağlıklı bir biçimde.
Geçen cuma 68.2
Bugün 68.2 aynı ☹☹☹
Bir haftadır aynı ne yapmam lazım benim çok üzülüyorum
sagol canim ama iste hak etmeden yedigimi dusunuyorum arti durumdayimAfiyet olsun guzel memnun
Afiyet olsun kaçamak gözükmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?