Afiyet olsun eliptik ne demekSabah
1 dilim kepekli ekmek
1 közlenmiş biber
Peynir
Zeytin
Domates
Aksam
5 kasık kıymalı kabak
3 kasık pilav
Yarim kase çorba
Yeşillik
Ayran
15 dk eliptik
1 saat yürüyüş yapacağım birazdan
Online ders çocuğunuz mu alıyorİyi akşamlar hanımlar
Bugün canlı ders olayı beni illet etti
Menümü yazayım
Sabah (11.00) bir buçuk haşlanmış yumurta, 1kk peynir, 3 zeytin , söğüş, 2 tane erik, 1 dilim TB ekmek, bir tatlı kaşığı bal
Ara hindistan cevizli kahve
Akşam (17.30) 2 YK et sote, 6 kaşık taze fasulye, 1 biber dolması
2 lt su ve Dukan çayı
Birsey yememissinki acikmadinmi dikkat et şekerin düşmesinBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 15:00
Iki kaşık makarna salatası
Iki kaşık börülce salatası
Bir dilim börek
Iki tane küçük kuru patlıcan dolması
(Misafirlikteydim tatlı yemedim )
Şekersiz çay
2 lt su
Misafir olunca iş bbozuluyr
Geçmiş olsun görüşürüzBugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum
Agrim gecerse ilerleyen saatlerde gelirim gelemezsem yarin gorusuruz
Çok şükür iyiyim ben kendi adıma sen nasılsınİyi akşamlar hanimlar nasılsınız
09.30 2 adet fırınlanmış patates, 1 bardak ayran, 1 dilim peynir, 7 yeşil zeytin, 1 domates
12.30 yeşil çay, 1 adet muz
15.00 1 porsiyon sade dondurma
19.00 2 parça tavuk bonfile, 1 kase havuç tarator, 1 kase cacik
1 saat eliptik 300 puan @Nidsalii
Afiyet olsun spora maşallah
Sabah (09.00)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, salatalık, domates, biber
Ara (17.00)
- 150 ml süt, 2 siyah erik (spor sonrası olduğu için yedim)
Akşam (19.30)
- 4 kaşık yeşil fasulye, 4 kaşık pilav, 1 kase cacık
Su: 3 lt
Spor: 110 dk cardio 660p
Merhabalar. Dün halı kilim yıkadık. Bugünde komple ev temizledim.. Ve alışverişte koştur koştur yaptım. Henüz yürüyüşe çıkmadım. Yatsıdan sonra inşallah.
Menümü vereyim.
3 kaşık menemen.
3 çeşit peynir zeytin ezmesi
Ufak bir kase kuru fasulyenin sadece fasulyesi.
15 .30 gibi nısırlı barbunyalı ayranlı çorba 1 tabak.
Gün boyu ...
2 bardak çay
5 bardak değişik form çay.
Ben çaylarımı her daim büyük kupalarda içerim görüldüğü üzere.
Yürüyüşten sonra görüşmek üzere.Eki Görüntüle 2683312
Ben de öğretmenim grupta da birçok öğretmen var benim dolabim da aynı dediğin gibi doğumdan sonra kendime sadece bir kot pantolon aldım bol tişörtlerim vardı onlarla idare ettim bütün bir yazAy inşallah ya çok mutsuzum bu kilolarla eski kıyafetlerim olmuyor okula giderken ne giyeceğim diye dolu dolaba bakıyorum
ha ha bizde de alet çoktu da dağıttık çoğunuŞişman olunca yok yokeşim almıştı tüm bu aletleri, şimdi yürüyüşten geldim takayım da çalışmaya devam etsinler.
buyrun benimKızlar aranızda 3. Sınıf öğretmeni olan var mıydı.
gözün aydınİyi akşamlar kızlar buzdolabımdan haber geldi yenisini gönderecekler
HoşgeldinADINIZ: Yazankalem
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır dahil olmadım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha iyi hissetmek
10 gün sonra 9 aylık olacak bebeğim. Geçen sene ben de ücretsiz izindeydim bu sene başladım . Hem okula gideceğim için (Açılırsa)daha çabuk veririm diye Ümit ediyorum verip kurtulalım artık ya . Çok sevindim grupta öğretmenler olmasınaBen de öğretmenim grupta da birçok öğretmen var benim dolabim da aynı dediğin gibi doğumdan sonra kendime sadece bir kot pantolon aldım bol tişörtlerim vardı onlarla idare ettim bütün bir yaz
bebeğim 5 aylık onun için sabrettim biraz ama şimdi başladım
Şu an okulla alakam yok ücretsiz izin aldım bu süreçte de kilolarimdan kurtulmak için burdayım
Inşallah sen de kurtulursun
Bebeğin küçük mü ???
Hoşbuldummmha ha bizde de alet çoktu da dağıttık çoğunu
buyrun benim
gözün aydın
Hoşgeldin
Ne ise yarıyor ilk defa gördümEki Görüntüle 2683318
Kızlar kelebek cihaz bu, istediğiniz yere yapışıyor. Şu an iki bacakta basen bölgesine yerleştirdim, kemeri de belime taktım. Bacaktaki bu ufakliklar acayip can yakıyor şu an
Hayırlı olsun o zamanİyi akşamlar kızlar buzdolabımdan haber geldi yenisini gönderecekler
Hehehe bi tane filmde vardı kadına yapıştırıyorlardi beynini okumak içinKene gibiler zaten, kanımı emiyorlar sanki
Olsun düzeltirsin sıkma canını afiyet olsunMenüm
10:00 2 krep, 100 gram peynir, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
15:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm
17:00 120 gr ızgara tavuk, yarım lavaş, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
19:00 1 şeftali, 20 kadar üzüm, 1 dilim ekşili tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ
20:00 1 ölçek protein tozu, 200 ml süt
Su 1,5-2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6.5 km/sa)
Son günlede bol proteinli yiyordum, bir anda azalınca kesmedi sanırım. Bir de o ekmek çok güzel, lanet olsun.
O Herbalife lar bana hiç inandırıcı gelmiyor ya@Kmsl Hnd Herbalıfe kullanmak adet düzensizliği yapmaz. Faydası olurmu ?? Evet fakat uzun süreli tavsiye etmiyorum. Deniyor ki onu hayatının bir parçası yapacaksın. Ölene kadar. Ben bunu kabul etmediğim için vazgeçtim. Bırakınca tekrar kilo maalesef alınıyor. Nacizane fikrim; boğazımızı tutarsak, az ve besleyici, vitamin değerlerini yerinde alırsak, hele birde bunu sporla desteklersek mutlaka amacımıza ulaşırız. Hemde sağlıklı bir biçimde.
Afiyet olsunMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeğini ortadan ikiye bölerek tost yaptım 3 dilim sucuk ve 1 dilim kaşarla yanında domates salatalık 2 zeytin 1 dilim peynir
Ara 1 parça bitter
Öğle patlıcan yemeği yanında yoğurt ve soğanla 1dilim çavdar ekmeği
Ara 15 tane üzüm
Akşam az kıymalı yumurta patlıcan köz salata domatesli
Akşam çayının yanına 1 avuç badem fındık karışık
30 dk leslie 120 puan 16 dk tempolu yürüyüş 40 puan 8000 adım 120 puan toplam 280 puan @Nidsalii
selam kizlar menum sabah 10.00 2 elma
öglen 13.00 sucuklu yumurta ve peynir salatasi
aksam 18.30 tavuk 150gr patetes 1 tam
pilav 5 kasik
3.2 lt su
spor 17.000 tempolu yuruyus iki seferde
bölgesel 30 dk baktim bacaklr agriyor
zumba ya gectim 40 dk da orda ter attim
kacamak(3 bayram sekeri)
@NidsaliiFelicio
Hoş geldin kankimMerhaba kızlar ❤❤❤
Geldim kürkçü dükkanına yine, nasılsınız bakalım
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
İkinci çocuğu hiiiiç düşünmüyorum en azından uzun bi süre yoksa ağır yaşamlara çıkarımbenimki kilo ver demiyor ama az bi kilo vermiştim devam diyordu
Allah bağışlasın bu zamanda ben bebekle başlayamazdım sadece emiyor bakıcı işi de muamma olurdu10 gün sonra 9 aylık olacak bebeğim. Geçen sene ben de ücretsiz izindeydim bu sene başladım . Hem okula gideceğim için (Açılırsa)daha çabuk veririm diye Ümit ediyorum verip kurtulalım artık ya . Çok sevindim grupta öğretmenler olmasına ☺
tesekkur ederimAfiyet olsun eliptik ne demek
Online ders çocuğunuz mu alıyor
Afiyet olsun
Birsey yememissinki acikmadinmi dikkat et şekerin düşmesin
Geçmiş olsun görüşürüz
Çok şükür iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın
Afiyet olsun
Afiyet olsun spora maşallah
Afiyet olsun
Hee uzay yürüyüşü var o mu spor salonunda vardı sanki tamam bakım teşekkürlertesekkur ederim
Eliptik spor aletim
Uzay yolu da deniyor ayakta sürülen bisiklet diyeyim canım google den bak istersen
canım hesabından hesap detayını tıklaKızlar muhtemelen bıktınız bunu duymaktan ama bu çizelgeleri nasıl yapıyoruz
aynenHee uzay yürüyüşü var o mu spor salonunda vardı sanki tamam bakım teşekkürler
Geçmiş olsun canım.Bugun basim agriyor kizlar telefona cok bakamiyorum
Agrim gecerse ilerleyen saatlerde gelirim gelemezsem yarin gorusuruz
Hesap detaylarından kg bilgisini giriyoruzKızlar muhtemelen bıktınız bunu duymaktan ama bu çizelgeleri nasıl yapıyoruz
Daha çok küçük zaten imkanın varsa gitmemek en iyisi . Benim bakıcım var annem de evde çalışmak zorundayım oğlum bakılacak kadar büyüdü . Senin bebeğin de büyüdükçe aradaki farkı anlarsın canımAllah bağışlasın bu zamanda ben bebekle başlayamazdım sadece emiyor bakıcı işi de muamma olurdu
TeşekkürlerHesap detaylarından kg bilgisini giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?