Abla seni bu sitede tanımayan çok azdır![]()
Yavrum benim ya...niye bu kadar geç geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla seni bu sitede tanımayan çok azdır![]()
Sürekli yazamam diyeti bozarım grubu huzursuz ederim diye istemedim kesin kararımı verdim ve geldim
Yavrum benim ya...niye bu kadar geç geldin![]()
Hangi cizelgeyi ben hic cizelge yaomadimKızlar muhtemelen bıktınız bunu duymaktan ama bu çizelgeleri nasıl yapıyoruz![]()
Allah kolaylık versin o zaman iyi derslerVelisi var
Hoşgeldin
Hayır öğretmenim ondan ama evet yarın çocuğumunki de başlayacak bir de o eklenecek
Oleybenim de oğlum 3. Sınıf
Hangi cizelgeyi ben hic cizelge yaomadim![]()
Him omu kendi profil sayfandan hesap detaylarina gir oradaki istenilen bilgileri doldur en asagida kaydete basMesajin altında kilo göstergesi var ya ona çizelge denmiyor mu![]()
Ev isi temizlik 2 dk 1 puan canisi yani 15 puan oluyor
Karar verdiğin anda bu iş tamamdır. Okulun en zarif öğretmeni olacaksın.Sürekli yazamam diyeti bozarım grubu huzursuz ederim diye istemedim kesin kararımı verdim ve geldim![]()
Tamam teşekkür ederimHim omu kendinprofil sayfandan hesap detaylarina gir oradaki isyenilen bilgileei doldur en asagida kaydete bas![]()
2 dk si 1 puantam tersi sandım galiba 1 dk 2 puan değil miydi
![]()
2 dk si 1 puan![]()
Canim benim ekran goruntusi aldim sordugun sorunun cevabi
İnşallah yaaKarar verdiğin anda bu iş tamamdır. Okulun en zarif öğretmeni olacaksın.![]()
Tempoluyu dk bazında bildiriyorduk puan olarak kaç acaba ?selam kizlar menum sabah 10.00 2 elma
öglen 13.00 sucuklu yumurta ve peynir salatasi
aksam 18.30 tavuk 150gr patetes 1 tam
pilav 5 kasik
3.2 lt su
spor 17.000 tempolu yuruyus iki seferde
bölgesel 30 dk baktim bacaklr agriyor
zumba ya gectim 40 dk da orda ter attim
kacamak(3 bayram sekeri)
N NidsaliiFelicio
Dakikasini yazar gorunceTempoluyu dk bazında bildiriyorduk puan olarak kaç acaba ?